Új hozzászólás Aktív témák
-
A lapom hibrid, DDR3- at is támogat, néhány v3- as procival, de azokban meg nincs turbo, ezért a 2640v3- ra upgradeltem, sztem elég jól karcol, nekem legalábbis hobbilapba bőven elegendő.
Így marad benne a DDR4(a 2640 csak DDR4- et támogat), a fiókban nálam is van több kitt DDR3, de majd találok nekik helyet másik projectben...
Hát összességében mindenféle set ezekből elég jó. Manapság még szinte mindenre, játékosoknak egy magasabb órajelű, komplex munkára meg a mégtöbb magosok, akár kínai lappal is, meg olcsó ECC ramokkal, ahogy a cikked is ajánlja. Nekem már régóta ez a kínai lap volt az álmom, meglett, nem csalódtam, tényleg lazán visz mindent, már ami nekem kell. És még/vagy máris időállónak is tűnik, mivel a Win11 drivereket is frissítik a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Home server / házi szerver építése
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest