- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyakdam
aktív tag
Köszi elolvastam a cikket. Én arra gondoltam, ha nem olcsobb megírni DX12-re a kódott, akkor nem fogják.
Mert az MS olyat csinált amit még eddig szerintem nem. Visszafelé kompatibilissá tette a DX-et. Mivel a Tier1=DX11.0-val, ez lehetőséget add az átcimkézésre.Az NV továbbra is kiadhatja a 11.0-ás HW-ját csak DX12-es plecsnivel, így nem változik a piaci felállás és 90%-ban DX11.0 vagy gyengébb HW lesznek, így a játékfejlesztők nem fognak több efektet berakni, mert az több pénz és munkaóra csak amire a piac képes. Tehát marad a DX11.0, és a játékra is rádobhatják a DX12 plecsnit! Megveszed az új Win-t, az új DX12 plecsnis HW-t és az új játékot és ugyan úgy 1 hajszimulációt látsz, és elmondják neked, hogy ez már a DX12! Ez szemétség.
Ha kivenné a Tier1-et, akkor a DX12 plecsnit tényleg csak a 12-es HW-ra lehetne rátenni. Így nem címkézhetne át senki semmit és tényleg jönnének a fejlettebb HW-k. Ha több a valódi DX12-es kártya akkor a játékfejlesztő is rá van kényszerítve, hogy valódi DX12-es játékot adjon ki.
Most pár évig az MS bebetonozta a DX11.0-át(persze DX12-re átcímkézve), és mossa a kezeit, hogy ő mindent megtett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest