- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ha 2 hetenként kell újrahúznod, akkor valamit csak nem jól csinálhatsz
Nálunk a cégnél Windows 10 van a megjelenése óta, de egyszer sem kellett újrahúzni semmit úgy, hogy folyamatosan frissítjük őket. Az én laptopom például 4 éve Windows 8-cal érkezett, ami átesett 8.1, és 4 db Windows 10-es nagy verzió frissítésen és semmi baja sincs.
-
PuMbA
titán
válasz
Cyberboy42 #22 üzenetére
Azt azért tényleg meg kell jegyezni, hogy a Windows 10 nagy hibákat produkálhat régebbi alkatrészekkel és azokon tényleg fájdalmas lehet a használata a támogatása miatt
Viszont új, maximum 2 éves, jól támogatott hardvereken én még semmilyen hibát nem láttam, de a környezetemből adódó kisebb minta miatt mondjuk azt, hogy nagyon kevés lehet.
-
PuMbA
titán
Ha jól tudom a WDDM verziók szeparálva vannak és így nem lehet baj. Nekem simán megy a régi Intel HD Graphics 4000 WDDM 1.3-as driverrel a WDDM 2.3-at támogató Windows 10 Fall Creators Update-en. Ugyanígy jól ment amikor ez előtt WDDM 2.2, 2.1 és 2.0 volt a nagy frissítések előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest