- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- iPhone topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
nos... sikerült totál elszúrnom mindent.
Ez alapján feltettem a "teljes" 8.1-et. Csont nélkül felment. Utána elindítottam DD backup-ból a driver restore-t. Elvileg végigment, újraindítás után mégsem működik az érintőképernyő. Mint írtam korábban nálam a system32\drivers könyvtárban nem volt külön konfigurációs file (sőt az egész C meghajtón sem volt ilyen nevű file).
Most ott vagyok, hogy van egy fankó 8.1-em, csak épp az érintő kijelző nem működik, ill. természetesne nem tudok visszaállíni az eredeti visszaállító meghajtóról sem.
Mit tudok tenni, hogy működésre bírjam a tablet kijelzőjét?
Esetleg valahonnan lehetne szerezni egy gyári állapotra visszaállító iso-t? A gyártó honlapján semmilyen technikai support lapot , vagy letöltést, drivereket nem találtam...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi