Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
EU nem fogy csomó két SIM telefon? Ide nem kell mi!?

-
kazie
tag
Hát igen, csak a kínai 2 sim kártyás telefonoknál, le kell mondani mindenről, mert azok telefonáláson kívül nem valók semmire, mert egy kezdetleges op. rendszert futtatnak.
Én is nagyon várnék egy igazán jó 2 sim kártyás telót csak az a baj, hogy Symbian^3-as vagy Win7es telót úgy se dobnak ki, mert a szolgáltatók azt nem árulnák és a legtöbb telefont a szolgáltatókon keresztül értékesítik.
-
Daniel D.
csendes tag
Ejha! Jól rákapcsolnak Ellopék a Nokiával! Hamarosan utolérik a kínai 5 forintos telefonokat, amikben már 5 éve lehet 2 SIM-et használni! Bizonyára az övéké nem csak megkésve, hanem drágán és csúnyán is érkezik. Reméljük azért a C1-00 szintjét azért sikerül túllőni ahol a nullák bizonyára az önkritikát jelentik a részükről.

Piacvezető, vagy olyan cég, ami az szeretne maradni/válni nem ilyen hírekkel áll elő 2011-ben.
-
B1T3
addikt
Androidot a Nokiába!
(Csak lelőttem a poént, ez olyan a Nokia fórumtémákban, mint máshol az „elsőzés”.)A MeeGo-s készüléket várom leginkább, de arra a bizonyos idei Windows Phone-os modellre is kíváncsi vagyok már, hogy mi olyan sül ki ebből, ami miatt megéri ezt venni más gyártók termékei helyett. Legalább nem 2012 elején érkezik az első (ezek szerint), bár így is november és december környékére gyanítom a megjelenést.
-
JR.CSé
senior tag
A nokia a samsung babérjaira tör

-
Cyberpunk
félisten
Igen jöjjön csak a Meego

-
Duree
veterán
A kétkártyás telók szerintem nem csak Kínában keresett hanem nálunk is.Én is szívesen vennék egy komolyabb készüléket 2 simmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Vivo x200 pro prémium tok
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak lelőttem a poént, ez olyan a Nokia fórumtémákban, mint máshol az „elsőzés”.)