Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
ha megtévesztő, ha nem, mivel 3 szereplő van, és ketten előtte vannak, ő lesz a harmadik legnagyobb...
még ha a részesedése kb elhanyagolható...
ezt "hívják" újságírói fogalmazásnak, ha egy kis demagógiával akarnék élni...ezt a hibrid témát én sem látom egyelőre jó dolognak, úgy vagyok vele, ahogy fentebb írta valaki a 4 évszakos gumikat... jobb ez külön...
de nyilván később kiderül, lehet, hogy jó dolog lesz...
-
.mf
veterán
Számbólbillentyűzetemből vetted ki a szót. A két nagy mellett a még épp látható harmadik. S mintha csak OEM értékesítenének, tehát kiskereskedelmi forgalomba nem is kerülnek.
Maga a hír is "nesze semmmi, fogd meg jól", egy jóslat, amit bármely elemzőcég is mondhatott volna, de egy gyártócégtől azért valami konkrétumot is vártam volna.A mostani HHD-k legnagyobb hibája, hogy iszonyatosan túl vannak árazva, s a kisméretű flash cache (4GB) miatt a teljesítményük annyira nem meggyőző, így érdemesebb egy külön SSD-t venni, laptopoknál is egyre többnél van mSATA slot. Ha majd 8-16GB lesz rajtuk csak pár ezressel drágábban, mint a hagyományos társaik, akkor érdekesek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest