- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocsánat, hogy megkérdeztem, min használod, nem olvasom mások
idiótaleírásait.Valami nálad NAGYON nem stimmel. Nálam A4-5300 + 8 Gb RAM + 120-as SSD társaságában 2, max 3 mp az Időjárás app. Ebben benne van az, hogy be is tölti az aktuális időjárást. 3x próbáltam, direkt nem cache-ből. Win 8.1.
Most olvasom VBox. Próbáld ki "élesben".
-
MongolZ
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Lassú a Metro UI??? Nálam SSD-vel fele annyi idő alatt betölt, mint a szintén SSD-s Win7, a "Start menünél" (amivel egyébként nekem egyre kevesebb bajom van) pedig egyetlen akadásom sem volt, sose vártam semmire. Mit használsz???
#21: Sajnos igen, a tapi-divattal együtt jött az elbutulás is. Nem értem, hogy miért. De az utóbbi időben valóban sokat változott az MS hozzáállása, már apróságokban is (WP8 és Win8 dev acc-ok összevonása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest