- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
ubullubu #12186 üzenetére
Nyugalmi állapotban, vagy csak akkor, ha valamilyen alkalmazást éppen futtatsz? A hardware problémát kiszűrném:
1. Factory resetet (gyári visszaállítás) csinálnék. Ha a hiba fennáll:
2. Egy stabil romot telepítenék, pl. Blue Egale féle S124-et, vagy S228-at. Vagy még egy-két fajtát.
3. Ha a jelenség fennáll, kijelentheted, hogy hibás az alaplap.
4. Rendelsz egy új alaplapot, aliexpressz, 40-45 dodó.
5. Ha ezzel nem akarsz foglalkozni, eladod nekem a telefont alaplap hibásan.
6. Ettől egy kicsit keselyűnek érzem magam.Én ezeken végigmentem, és minden ROM-nál véletlenszerű kibekapcsolás hibát tapasztaltam, tehát az alaplap cserélendő. Én is öreg vagyok.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
ubullubu #12186 üzenetére
Szia.
Meg kell próbálni:
Dalvik-tárolót törölni, vagy ha ez sem
FR-t végezni, vagy
Újraszoftverezni.
Ha ezután is fenáll a pronléma akkor sajna hardverhiba valószínű. Olvastam olyanról, hogy belül egy csavar elszabadult és az csinált kalamajkát. Esetleg vedd fel a kapcsolatot Azimut fórumtársal, ő találkozott már ezzel a hibajelenséggel. Gyakorlati segítséget viszont, Jamal0 fórumtárs tud garantálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest