- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Butcher82 #11238 üzenetére
Juhasz.jozse fórumtársunk 10601-es hozzászólása azt hiszem működik. Én először nem értettem az adb shell-t, ráadásul a neten zavaros leírások voltak róla, aztán rájöttem, hogy van MTK Droid Tools, ott láttam shell-t.
Tehát rootoltam, majd shell-ben, nna itt elfelejtettem, de mivel a parancssor a pc könyvtárát mutatja, valami parancs, majd juhasz.jozse által közölt parancsok. Lehet, hogy a parancs: "adb shell" ? Elfelejtettem.
Azt magam sem tudom, hogy ez, vagy a root-ként kezelt "biztonságos rendszeralkalmazás eltávolító" app volt eredményes, pár napja eltűnt a security. A syncit nevű fiók viszont maradt, azt hogy kéne kiirtani?
-
K_a_m_i
tag
válasz
Butcher82 #11217 üzenetére
Szia! Flashtool-lal tudod felrakni a recovery-t download módban, úgy, hogy csak a recovery van bepipálva. (meg persze a DA DL All With Check Sum). Előtte ki kellene törölni ezt: /system/recovery-from-boot.p, mert ez visszaírja az eredeti recovery-t. Nekem azzal a rom-mal az volt a gondom, hogy nem érzékelte az érintést és minden program kb. ötödikre indult el, lehet, hogy neked nincs ilyen.
-
han_lev
senior tag
válasz
Butcher82 #11217 üzenetére
Próbáld meg úgy, Hv gy felflashelsz egy recowerys KitKatot (cneset mindenképpen) Aztán felflasheled a Baralajbi félét úgy hogy kiveszed a pipáta recowery elöl. Így mindent felrak, csak a recoweryt hagyja meg.
DE!! Előtte kérdezd meg cappa72 öt, BlueEaglet, vagy cool13at, vagy Beg-et. Ök jobban értenek ehhez. Ez csak egy ötlet..
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Butcher82 #10949 üzenetére
Megpróbálom, ha nagyon muszáj, bár még sosem csináltam, csak tableten, itt eddig meg voltam eddig elégedve a gyárival ROM-al. Bár egyenlőre még regisztrálni sem sikerül a needrom-on, hogy eltöltsem... Röviden elmondanád, hogy hogyan kell? Az én telefonomra is jó lesz ez a baralajbi ROM?
-
ath
senior tag
válasz
Butcher82 #10893 üzenetére
kitkat-hoz az kell.
idézet az összefoglalóból:
8. Modemek
A modem driver, nagyban befolyásolhatja, hogy a telefonálás minősége a BT a Mobilnet kapcsolata milyen stabil / milyen minőségű.
Ez alkalmazási terület és szolgáltató függő is, ezért nincs legjobb modem. Mindenkinek lehet hogy másik verzió működik jobban.
A modemek más néven vannak elnevezve 4.2 és 4.4 esetén.
JellyBean 4.2: modem.img
KitKat 4.4: modem_1_3g_n.img -
Blue Eagle
őstag
válasz
Butcher82 #10881 üzenetére
Az utóbbi időszak tapasztalatai alapján, az akksin ezüst, ill világos bélyegzett számokkal van jelölve. Sokáig úgy tudtam, hogy a kék matrica kötőjeles számsorozat utolsó hat száma ad erről tájékoztatást, de ha mindenki megnézi, akkor bizony mindenkinek oda 131911 van írva. Persze ez még lehet az érvényes dátum azoknak akiknek nincs egyéb helyre a feljebb említett külön megjelölés. Pl nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Házimozi belépő szinten
- Nem nyílnak a Foldok?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest