Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Én sem szeretem a reklámokat, a tűzfalam még innen a mobilarénáról is levakarja a gif és flash tartalmakat (kivéve a videókat), de azért valljuk be, a google-nél legalább ízlésesen művelik a marketing ipart. Szerintem nem sok ember anyázik a google kereső jobb oldalán elhelyezett szponzorált linkek ellen. Ha szolgáltatást keresel, még hasznos is lehet a cucc.
Érdekességképp: azt mondták nekem, hogy valószínűleg mára már a legtöbb magyarországi hirdetési szöveget (google adwords) én készítettem és kezelem egyidejűleg. :] Jók az google irányelvei, de így is sok magyartalan, rosszul célzott hirdetést ksézítenek, az ilyennek letörném mindkét ajkát. Egyébként a hirdetési költségekre mi is durva milliókat fizetünk be havonta a google-nek, amiket a reklámozandó cégektől szedünk be, szóval első sorból látom a keresőóriás dinamikus hízását. Sajnos nagyon lassan vezetik be az újabb szolgáltatásokat magyarországra, hazánk google-ös képviseletén mintha meg spórolnának.
A képek áradatát viszont továbbra sem kedvelem, mert míg egy megfelelően szeparált szöveg nem, addig egy - főleg apró kijelzőn - képünkbe mászó kép már igenis zavaró lehet.
-
Small+
csendes tag
biztosítva a felhasználói élményt
Mondhatom nagy élmény reklámok között böngészni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Xcover 7 128/6
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest