Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Egész nagy kedvezmények lettek, plusz ingyen házhozszállítás. Pl a tok, amit meg akartam venni, 30%-al olcsóbb lett és ingyen ki is szállítják.
-
llaszlo
veterán
Ilyenkor ingyen appok is vannak vagy csak ilyen nagy leárazások? És az OSX-re is érvényes ez a dolog?
-
mindig vannak a városban jó akciók és nem mindig a store a legolcsóbb, de mikor beindult itthon, az XMS (meg a többi Apple bolt is) kénytelen volt árat csökkenteni, mert hát drágábban adták a cuccokat. kényelmes, ingyen házhoz szállít, viszonylag rövid határidőkkel. jóság.
-
rizso
veterán
Ahogy néztem, még a 10-15%-os kedvezménnyel is drágább az apple store, mint néhány másik üzlet. Mintha múltkor talán 110k-ért láttam volna valamelyik újságban iPad2-t...
-
-
Youri
veterán
Hmm... gondolom ez is ilyen 1-5% közötti árcsökkenést jelent, a legnagyobb csomag, 2 év tarifahűség mellett....
-
HXY
addikt
Ha 50%-kot hirdettek volna, mint ahogy az az USA-ban szokás egyes áruházakban, akkor jól bevásároltam volna....
-
Hát nem értem az iphone miért nem, kerül bele...

-
-
Csapi007
veterán
Hy
Saturnban volt kb öt darab annyiért...Egy újabb pletyka az árakról, reálisnak tűnik.
Tigerclaw: Ft-ra ugyanannyi kedvezményt fogsz kapni mint az összes amerikai vagy bárki más, ezért jó hogy ezt már totál hivatalosan csinálja az Apple, nem viszonteladó mint pl. az említett Starking.
-
mate317
tag
Itt van diákkedvezmény? Ha igen, összevonható ezzel? Akkor jó vásár lenne

-
hm, elolvastam, de én csak ezt láttam:
"A hivatalos online áruház megnyitását követően az Apple idén hazánkban is egynapos kedvezményes vásárt rendez, de az akció pontos részletei csak pénteken kerülnek bejelentésre. Az előző évek alapján nagyjából 10-15 százalékos árengedményre lehet számítani, de csak a zenelejátszók, táblagépek, számítógépek és néhány kiegészítő esetén. Az iPhone ezidáig egyetlen évben sem került be a kedvezményes kínálatba."
nálad mást mutat?
-
=Mentor=
őstag
Ha 50%-os kedvezményt adnának, még úgy is drága lenne

-
randras
veterán
Az amerikai „fekete péntek” alkalmából Magyarországon is kedvezményes iPad, iPad és Mac vásárt hirdet az Apple.
Bocs

-
nagysuhi
tag
válasz
CarKiller47
üzenetére
Álljunk meg egy szóra!
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem felesleges 10-15%-os kedvezményeket várni az Apple-tól, főleg Magyarisztánban. Ha 5% lesz már azon is csodálkozni fogok. Apropó a múltkori 20 éves a nemtudommilyen apple bolt "visszanyerheti a vásárlás árát" akcióban nyert valaki itt a PH-n vagy valakinek az ismerőse vagy csak kamu volt, ahogy vártuk?
-
kaller1
veterán
Valszeg belehalnának, ha az amúgy is lowend árkategóriás iphone árát 1 napig 10%-kal csökkentenék.
-
nagysuhi
tag
Muszály az iPad árát csökkenteni, a Saturnban is 120.000 az alapgép
-
GALARDO
addikt
Kíváncsian várom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest