Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Ghost=- #35 üzenetére
Látom nem használtál még iPod Touch-ot és az ismerőseid között sincs túl sok user. Igen, egy átlag használattól így néz ki, semmi különlegeset nem kell csinálni ezzel, ahhoz, hogy így nézzen ki, ha nem hiszel nekem nézz be a Touch topikba.
"különleges, egyedi, az ő személyiségét/ízlését tükrözze"
Ilyen gravírozásokról nem tudtam eddig, amit korábban linkeltél, eddig csak olyannal találkoztam aki belegravíroztatta, hogy "Józsi", még szíveket, meg egyékb totál idiótán kinéző dolgokat, amitől azonnal értéket veszti egy ilyen cucc.
-
válasz
-=Ghost=- #30 üzenetére
Ez már teljesen magáncélú dolog, az Apple-nek miért kéne figyelembe vennie? Ez olyan mintha valakinek azért nem tetszene 11"-es Air, mert a mostani táskájához túl kicsi és lötyög benne. Hol érdekli őket? + Kik vannak többen, akik gravírozni akarnak, vagy akiknek így néz ki az iPod Touch-uk 1 hét után: [link]
-
-
Leghamarabb iPhone 5-re jön szvsz, egy iPad-et már nem nagyon lenne idejük ezzel megcsinálni. (bár örülnék neki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest