- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Engem megtanítottak, illetve megtanultam, hogy azért a gépemen lévő dolgokat miképp védjem. Természetesen ettől függetlenül előfordulhat olyan, hogy illetéktelen személy hozzáférhet bizonyos dolgokhoz.
De azért én nem vagyok olyan paranoiás, hogy egyből a napiszaros példádat feltételezzem!Elég régóta vagyok tagja az Iwiwnek, hosszan voltam a MyVip és egyéb trágyadombokon is tag. Mára Iwiw + Facebook az ahol fent vagyok. Tudom, hogy mi az amit lehet publikálni és mi az amit nem!
Személyes dolgokra van egy külön szakosított asztali gép aminek még nethozzáférése sincs! Minden más gép olyan, hogy bármilyen vírus vagy egyéb dolog érné "fél perc" alatt újra üzembehelyezhető backupolva.
Amúgy védelemtől függetlenül, vajon szerinted hány ember tudná megmondani, hogy a magyar hatóságok közül melyik nézett már rá a gépére úgy, hogy arról tudomást is szerzett? Vélelmezem, nem sok!
Ha megkapnák a rendőrök a hackelési jogot, szerinted bejelentenék, hogy épp ma a Te gépeden kutakodnak? Kétlem! És, ha nem valami kezdő tanonccal hoz össze a sors, akkor nem is igazán fogsz tudni arról, hogy átvizsgáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi