- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
ha az ember egyszer belejön a kínai telók utáni nézelődésbe, akkor nem áll le
jiayu g3s/xiaomi hongmi/xiaomi redmi note volt a sorrend nekem, asszem a következő telóm az első mtk6595-ös coolpad lesz, minap olvastam, hogy ők jönnek ki vele elsőként.
na az a vas már a qualcomm-okat is alázni fogja, 43.000+ antutuban.(#44) Luck Dragon : a gari benne van a pakliban, de ha megbízható webshopból veszed, akkor csak a postát kell kivárni, illetve a postaköltséget kell belekalkulálni, azért egy megbízható márkánál nem sok gond szokott előfordulni, főleg, hogy általában elküldés előtt tesztelik őket. egyébként szerintem ér annyit egy megbízható kínai webshop gari, mint egy magyar acer vagy asus gari (lehetne sorolni a márkákat) ahol akár hónapokat is várhatsz a javításra, cserélni biztos nem cserélnek, mert az drága, kiküldik külföldre a hibás terméket, és azok a hibát se tudják adott esetben, stb.
a legújabb típusokhoz is rengeteg kiegészítő kapható, ezzel biztos nincs gond.
emellett ha jó ajánlatot fogsz ki, akkor gyakorlatilag fél áron vehetsz telefont az itthoni márkás telefonokhoz képest, nekem 47k huf volt a redmi note. itthon mit kapsz érte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest