- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
Csakénvagyok #8 üzenetére
IE 5? Egy kis nosztalgia? Esetleg alapertelmezett bongeszo? A regebbi gepeken vegulis futhat retro browser is. Az IE7 pedig tudtommal felmegy minden xp-re, de lehet hogy tevedek.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #11 üzenetére
Feltételezhetően igen
Én vagyok az IE8-as. -
fordfairlane
veterán
válasz
Nagy cégek is használnak IE 6-ot, épp egy ilyennek dolgozunk. Rendkívül heterogén országos méretű géppark, sokféle webes alkalmazás, ha központilag böngészőt frissítenének, valószínűleg hosszú napokig vagy hetekig tartana az alkalmazások letesztelése, és kijavítása. Így meg nem igazán éri meg, leszámítva egy esetet: ha az IE 6 nagy biztonsági kockázatot jelentene.
-
oO7
őstag
válasz
igen... igazatok van... én csak arra próbáltam célozni, hogy azoknak a száma elenyésző akik IE6-ra lennének kényszerülve... hogy aztán a saját hülyesége miatt nem frissít az már ne az IE / MS hiábja legyen...
azmeg persze szintén igaz, hogy akár saját hülyeségéből használ IE6 -ot valaki, akár rákényszerültség miatt... ez nem változtat azon a tényen, hogy relative sokan használják... de mondom... ez már tényleg nem az MS hibája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Horgász topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Légies iPhone halvány színei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest