Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen állami hitelről van szó?
Én pl a Diákhitel Zrt-vel állok szerződésben...Ja tudom az állam a tulajdonosa. Nem tudom mekkora részesedésben...
Szóval pár kérdésem lenne persze csak pusztán elméleti fejtegetés okán.
1. Ha nem jelentem be, akkor honnan tudják merre keressenek? (Nyilván a határátlépésekből 1-2 országig tudnak követni...
2. Ha kint vagyok külföldön akkor mégis mit tudnak csinálni?
3. Az ottani hatóságok miért tettnének bármit is ha nekem van egy nem fizetett hitelem?
4. Ha minden vagyonom átiratom rokonokra, és bemondom az unalmast akkor mégis mit visznek/árvereznek el tőlem ha még itthon vagyok? Van egy NAV(APEH) ellenőrzés...meg eljárás...oszt kész. Fizetésképtelenség esetén majd jól bedugnak a nemlétező adósok börtönébe vagy mi?Egyszerűen nem látom a jogalapot arra, hogy az állam külföldön zaklasson bárkit is egy hiteltartozás miatt...
Persze a fentebb leírta pusztán elméleti fejtegetés céljából írtam le....
Egyébként nem létszámcsökkentés önmagában a probléma, hanem mint általában: ész nélkül csinálnak mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest