- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Nem vagyunk egyformák. Nekem kevésbé fájna, ha a GH5-be tették voltna ingyen. Sajnos én anyagilag megrogytam, de eddig megvan GH1-GH4-ig a sorozat és ha tehetem, akkor lesz GH5. Vagyis annyira nem zavarna. És ott talán nem csak ez lenne az újítás, de jobb szenzor stb. Most így ki tudják tolni a GH5 megjelenését is. (Amit igaz, annyira szintén nem sajnálok, ha nincs rá pénzem.)
Akik szerint ok a dolog így pénzért, azok közül hány GH4 tulaj van és hányan veszik meg majd ezt az firmware-t? És hányan profik közülük? Mert más kivülállóként beszélni róla, szerintem.
-
theporcupine
tag
Így lehet egy elavuló vázat újra eredeti áron eladni. Ügyes. Meg így lehet eljátszani, hogy eladok valamit kicsit jobb áron, mint a konkurencia, kicsit kevesebb tudással, majd utólag, apránként pénzért adott frissítésekkel felhozni arra a szintre, de összeségében már drágábban. Ha már megvettél valamit drágán, könnyebben költesz rá kisebb összegeket. A marketing egy csodás dolog, mint a 99.99 dolláros ár, mint a vevők hülyének nézésének közvetlen jele.
-
theporcupine
tag
válasz
Mr.Csizmás #13 üzenetére
De hát ez egy profi fícsőr, csak profiknak, akik ki tudják fizetni és megéri nekik simán a 40 ezer. Ők hivatalosan videóznak koncerten, beengedik, mert profik és egy koncerten be is hozzák az update árát.
Aki meg nem profi, az úgysem érti mire jó ez és nem is kell neki igazán, ha nem termeli ki azt a 100 dodót.
Kicsit frusztrált lettem a hírtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Kompakt vízhűtés
- Analóg fényképezés
- BMW topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest