Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
donceleger8
üzenetére
Próbálj ki egyszer egy One-t, akkor meglátod mi is az igazi smoothság, gyorsaság... nem, nem az 5 másodperces animációk, meg a pontpontpont (jah, itt pöttypöttypöttynek hívják
) töltés... Hanem, ha megérintesz egy ikont, akkor azaz app már azonnal ott is van előtted, betöltve... nem tudom máshogy leírni neked, ezt látni kell, kipróbálni. -
toeki
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
ajvé

ezt a gyönyörű hozzászólást akár betehetnéd mottónak is, és akkor kevesebb ember állna le veled parttalan vitát folytatni, bármiről...

-
Smidti
csendes tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Szép dolog a fanatizmus...

-
Smidti
csendes tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Használtál már hosszabb távon flagship droidot és mondjuk nem Samsungot v Sonyt?
Nekem is volt N8-am, és hát semmivel nem volt jobb, mint a One-om (igazából egy lapon nem lehet a kettőt említeni
) -
monti0222w
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Nemcsak a durva hw-vel lehet elérni, lásd a tavalyi ONE-t, egy jól megírt sw hozza a smoth-ságot. A tavalyi évben a ONE volt a legsmoth-abb telefon, ezt csak a legelvakultabb, különböző márkák fanjai nem ismerték el, de ez már náluk betegség!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nozs23
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Nem smoothabb a WP, min egy jobb droid. Nezd meg youtube-on a 920 vs Nexus 4 videot. Sokkal reszponzivabb a Nexus. És direkt nem egy mai csúcs droidot hoztam példának, amik gyakorlatilag lealázzák. Míg a WP két alkalmazást nem tud úgy memóriában tartani, hogy ne kelljen újratoltenie, addig a Nexus 10-et is gyorsitotaraz újratoltes nelkul. Ezaltal a multitasking szamomora szinte hasznalhatatlan WP-n. Az alkalmazások megnyitása is sokkal lassabb. Menuben meg fokepernyon valoban lehet akadas nelkul gorgetni, de szamomra ezzel ki is merult a hires "smoothsag", amint egy third party appot nyitok meg elojon a pontpontpont, ami szep animacioval probalja leplezni a lagot.
-
törölt tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Na ez hazugság

-
monti0222w
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Kár volt ebbe a topicba tévedned wp-ként!
-
toeki
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
A mostani wp-s telefonjaikból itélve kb a 20-25ezer huf-os androidphone lehettek az elődök. MIÉRT gondolod/gondoljátok hogy egy lapon lehet emlegetni a tescogazdaságos samsungACE-t a 200e HUF-os kategóriával???
És hogy az 520 nem akad, nem fagy...
ahh én meg leállok vitázni
-
nozs23
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Nem fogok magyarázkodni neked, amit írtam az az én véleményem és tapasztalatom. Örülök, ha neked kielégítő a sebesség. Én a hátam közepére se kívánom azt pontpontpont animációt, láttam eleget, utálok várni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
donceleger8
üzenetére
Nem hiszem, hogy jo topicban jarsz....
Velemenyem szerint a htc optimalizalja a legjobban telefonjait android vonalon.
Az android erot igenylo rendszer.
Aki hasznalt ios-t, vagy wp-t az tudja, hogy mit kellene elerni smooth-sagban, folyamatossagban, laggmentessegben.
Az M8 mar szinte tokeletes, de csak szinte, itt-ott meg van bibi, es ez csak combosabb hardverrel javithato....legalabb is addig, mig nem irjak at normalisan az android alapjait.
Van probalkozas (ART), de igazi megoldas meg nem szuletett... -
válasz
donceleger8
üzenetére
Írod ezt egy HTC cikknél... nem ők azok , akik szoftverre jobban rámentek, nem ők voltak akik tán először faragtak az elég töketlen PDA-s világú WM-ből használható valamit...
Végülis kik ők, nem értenek az optimalizáláshoz, senkiházi banda...

Költői kérdés, magadban válaszold meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) töltés... Hanem, ha megérintesz egy ikont, akkor azaz app már azonnal ott is van előtted, betöltve... nem tudom máshogy leírni neked, ezt látni kell, kipróbálni.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)