Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem a hordozhatóság miatt a 7"esek jobban bejöttek,de ezt megvárom.Minden bizonnyal ha 10-est vennék nexus vagy xperia lenne.

-
tvamos
nagyúr
válasz
üzenetére
En abszolut elegedetlen vagyok a telefonomon ezzel a micro SD csatlakozoval.
Meg fel eves sincsa a telefon, de teljesen kikopott mar a csatlakozo.
Lehet, egy spec csati jobb lenne, ami rendesen mukodik, es lehet csatlakoztatni par ezer alkalommal.Mondjuk, nem egy draga telefon, de nem is az eBayen vettem 100USD-ert, freeshipping-gel..
-
törölt tag
igen, én is annó nagyon gondolkoztam a Tab10.1 és ezközt, a Samsung szebb, vékonyabb, könnyebb, viszont drágább is lett volna, nem szabvány csatlakozói vannak és ugye ismerjük a szoftveres támogatást... hiáby a tavalyi I/O-n az volt a nagy durranás, de az egy spéci széria volt, és egyáltalán nem terjedt el.
egyébként azért a Xoom is érdekes állat, mert a 3G-s verziók nem kaptak sokáig frissítést (talán 2-3 hónap késés volt legalább) és például most volt hír, hogy a verizon-os változat még csak most június végén kapta meg az ICS-t. -
törölt tag
igen, sokan vannak így, főleg a fiatalabb generációból, és a fejlettnek mondott, de szegényebb országokból. viszont ez a termék nem nekik szól igazán. én is hiányolom a tárhelyet, de elfogadom, hogy ennek jelenleg nem én vagyok a célcsoportja. tudnám használni, de nem lenne olyan kényelmes. és mivel elvileg napokon belül a Xoom-om is megkapja a szoftverfrissítést, így annyira nem is izgat a dolog

-
tvamos
nagyúr
-
törölt tag
a Nexus 7 koncepciója, hogy ezeket a play marketből veszed meg, és úgy játszod le, ebben az esetben viszont nincs szükség akkora tárhelyre a gépben, legfeljebb 1-2 filmre, amit offline is elteszel, de amúgy a nagy része stream-en jön.
nem olyanoknak készült ez az eszköz, akik warezolt filmek gigabájtjait szeretnék helyben tárolni. és még olyanoknak sem, akik azzal szenvednek, hogy az ezer éves dvd gyűjteményt berippeljék. -
Blyan
félisten
-
törölt tag
olyasmi, de nem egészen, mert ott igazából az egyik fele vastagabb, mintha egy könyv borítóját visszahajtanád, hogy az egyik oldalt tudd olvasni. én inkább úgy gondolnám, hogy a hátlap homorú, hogy minden él közelében lehessen ilyen dudor, persze nem kell nagy, csak megfelelő anyagból készítve a hátlapot, hogy jó fogása legyen. csak ugye most a vékonyság a divat, nem az ergonomia.
-
Gadgetfan_
senior tag
" ugyanis rövidesen egy 10 hüvelykes Nexus táblagép is leleplezésre kerülhet, melynek célpontja minden bizonnyal az iPad lesz"
Talán inkább a kiszivárogtatott Kindle Fire 10" lehet a célpontja, vagy a többi Androidos tabletnek lehet ellenfele, az iPad ellen kevesebb az esélye.
Ha találgatnom kéne, a 7"-esből kiindulva szerintem úgy 299 dollár ( kb. 90E Ft.) lehet majd az ára. Persze ez csak spekuláció, még az is lehet, hogy meglepnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kolosanyi
veterán
Igen, számomra ez a jó tábla méret. Vagy akár még nagyobb, 13". Nekem úgyis otthoni használatra lenne főleg, kevés hordozással, de a 13 még mindig nem olyan hatalmas, hogy ne lehessen kényelmesen cipelni. Tok, meg valami táska meg amúgy is kell hozzá. De mindenesetre ez várós lesz. Remélem nem herélik úgy ki, mint a kicsit.
-
vamzi
senior tag
Na erről beszéltem!

-
Jöjjön csak

7" nekem is kicsi lenne, 4" okosteló mellé szvsz fölös. -
Ren Hoek
veterán
Hát ezaz, pont hogy használtam iPadot, nem az enyém volt, de sokat szórakoztam vele.
Simán bumfordinak tartom így is a keretet. Az meg engem nem vigasztal, hogy ellapoznám az ujjammal.. Hát oldják meg, hogy a szélén a biztonsági sávban nem érzékelné az érintést, csak ha én úgy akarom. Ettől függetlenül simán lehetne kijelző ott... Filmeknél, fotóknál irtó jó lenne egy kijelzőt fogni csak. Ahogy a keret nélküli TV-k/monitorok is kegyetlenül jól néznek ki.Mondjuk én szánalmasan kicsinek találom a 7 colos gépeket, de a 10 col sem valami nagy szám. Tény, hogy én olyan tabletet használnék szívesen, ami a Stargate Atlantisban van. Kb A4 méret. Igaz nekem eleve másra is kellene egy tablet, grafikus munkákra, 3D szerkesztésre stb... stylussal amivel pontosan lehet rajzolni. Nem divatbohóckodásra, és státuszszimbólumnak, amire használják kb a mostani ios/android tableteket. Vannak ilyenek is, de ezek vagy elég drágák, vagy alig vannak köztudatban.
Amúgy előbb utóbb eljutunk oda a miniatürizálásban, hogy egy A4-es gép akár LCD + e-Ink érintőkijelzővel simán lehet könnyű, könyvborító vastagságú, normális kerettel. Akkor meg szánalmasan fogunk nevetni az ilyen vastag és bumfordi tákolmányokon, amik most vannak tablet néven.
-
Tényleg kíváncsi leszek a hosszú távú hatására a tablet piacon ezeknek a lépéseknek.
Rövid távon biztos sokan nyerünk vele.
-
Misser
tag
válasz
üzenetére
igen, ez a fogást segítő ív tényleg jól jönne néha. legfeljebb tokkal lehet ezen segíteni.
aki használt már valaha tabletet, az nem problémázik a káva méretén, mert kell hogy megfelelő vastag legyen.
persze vagányabb lenne szinte nulla kerettel, csak épp használhatatlan is. -
Valzor
aktív tag
Jöjjön csak egy 10-es tablet is, abból baj nem lehet, sőt

-
Beri78
őstag
Nagyon helyes - jöjjenek csak a jó áras cuccok
-
M3oH
addikt
Jo aron, jo hardverrel kapos lesz ez is, mint a kisteso.
-
montyx
aktív tag
Itt rohadjak meg, ha értem az utolsó mondatot! Egy kis stilisztika, érthető fogalmazás és korrektúra nem ártana! Én tuti kukáztam volna...
-
Blyan
félisten
Újabb versenycucc.
Király, hajrá!
-
törölt tag
szerintem próbáld ki élőben, hogy milyen a fogása egy ilyen cuccnak. a telefont egy kézzel át tudod fogni úgy, hogy csak az éleit szorítod, ezért nem kell akkora káva neki, de egy tabletnál ez lehetetlen, ráadásul a nagyobb súly miatt nagyobb forgatónyomaték is akarná kicsavarni a kezedből.
én inkább amúgy egy olyan megoldást látnék szívesen, ahol egy ívet adnak a hátlapnak, mint ahogy néhány fényképező markolatának is volt egy kis íve, hogy jobb fogást adjon [link] (az exponáló gomb feletti dudorra gondolok). -
pusszycat
nagyúr
Én meg már csak azt furcsállom, h nem egyszerre lett bejelentve a 7 és a 10-es nagyobbat szólt volna, eh na mindegy.

-
törölt tag
válasz
szergejjozsi
üzenetére
Rendben.Egyebkent jó lessz
-
törölt tag
válasz
szergejjozsi
üzenetére
A nexus 7 is elkeszult...nem ertem a problemad.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Jó akkor nem fél centi, hanem telefon káva. Azt is meg tudom fogni biztonsággal.
Felnagyított iphone-ként még mindig megfogható lenne, sőt még ekkora alsó-felső káva sem kellene...
Szerintem simán nagyobb kijelzőt bele lehetne építeni, és dizájnosabb lenne.
-
Psytech
őstag
válasz
szergejjozsi
üzenetére
A Nexus 7 is elkészült és hamarosan kapható... Logikus lenne a 10"-s kategóriába is belépni saját termékkel.
(#16) tjb007 szerintem 90e-ig bestbuy lehet. Persze bruttóban.
-
tjb007
nagyúr
Ez jó

Szerintem addig szó sem volt róla, hogy kihoznak egy 10 colost is amíg a Google IO alatt ki nem szivárgott "véletlen" (persze, pont akkor), hogy az Amazon mire készül. Ekkor meg már gondolom úgy voltak vele, hogy ha harc hát legyen harc, már persze ha ebből bármi is igaz.A nettó 60e forintos árról meg senki se álmodozzon hisz már most annyiba kerül a 16GB -os N7.
-
törölt tag
válasz
szergejjozsi
üzenetére
Mar mert ne lenne?
-
Psytech
őstag
Végreeeeeee
Eddig úgy volt, hogy egy 100is van tervben, de ha ez tényleg megjelenik, akkor ez lesz a befutó.. Kéréseink meghallgattattak 
-
fi:zi'k
nagyúr
Lehet érdekesebb lett volna, ha mással gyártatják a 10-est.

Persze ez is érthető.#9
Tipp: ha figyelmetlenül fogod meg, ne az érintő felületet nyomkodd. -
Ren Hoek
veterán
Miért kell amúgy ekkora káva ezeknek? Komolyan mennyivel szebb lenne fél cm-es kerettel, és jóval nagyobb kijelzővel...
Amúgy ez az üvegre felhordott kijelző, hát nem tudom, így mostmár a kijelző is törik, ha leejtem, nem csak a touchscreen

-
Flash86
tag
Ütni fog, mint Mike Tyson, kell egy ilyen!

-
törölt tag
Végre a Gugli is belecsap a lecsóba.
-
törölt tag
...éééés eddig tartott az önuralom, hogy nem kell még új táblt venni

a N7 kicsit kicsinek tűnik, ez király lenne, ha súlyban nem mennének vele 500g fölé nagyon. vagy méginkább egy olyan 8,5-9" lenne az ideális. fullHD felbontással. -
Cyberpunk
félisten
Ez kell, részemről minimum 10". De megvárjuk a MS Surface-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MaxTorque
tag
Hepaj lesz itt nemsokára
Gyerünk Google! 
-
Pocok256
veterán
Na arra a 10 esre vevő lennék, ha hasonlóan jó árban lenne olyan max 60k ig

-
Mr.Csizmás
titán
ezt is be fogják perelni, mert fekete színű

hajrá google olcsótabletek

-
bAtt001
addikt
a google most megmozgatja a vizet, nagyon helyes

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eddig úgy volt, hogy egy 100is van tervben, de ha ez tényleg megjelenik, akkor ez lesz a befutó.. Kéréseink meghallgattattak