Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
Dr.Anonymus
addikt
az nagyon durván becsülve 1 éve lehetett...
mert a részvényei kb.2010 január közepétől 2011 májusáig non-stop felfelé mentek[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Pedig volt ilyen hír. De lehet hogy tévedek és nem a tavasszal volt hanem durván 1 éve. Azóta természetesen gyökeresen megváltozoztt a cég piaci helyzete, de ezen meglepődtem hogy ilyen rövid idő alatt ilyen jelentős erősödést értek el.
Tomcat
-
Tomcat
őstag
Érdekes, egy féléve még pont a hír ellenkezőjéről jöttek a információk. Az a néhány új termék ilyen gyökeres változást okozott volna ilyen rövid idő alatt?
Tomcat
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz ladapower #35 üzenetére
ha a htc-vel megtapasztaltad mi a szívás, akkor a samsunggal a szopást fogod megtapasztalni...
vettem már mind2től nem egy telefont, szóval van némi rutinom bennük...egyébként az hogy porosodik e a telefon a kijelzője alatt az attól is függ hogy hol és milyen körülmények között használod / hordod
én anno pl. az se w880-at használtam, ami aztán tényleg atom-biztos összeszerelésű egy telefon, semmi recsegés, sok fém, tökéletes illesztések... semmi gondom nem is volt vele
aztán odaadtam apámnak, aki a piszkos poros zsebében hordta állandóan, ... egy hét alatt poros lett a kijelző belülrőlha javasolhatom inkább vegyél egy tokot 2000Ft-ért a 100 ezer forint feletti telefonodhoz... akkor biztos nem fog porosodni...
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz ladapower #35 üzenetére
,,Nem is értem magamat, miért veszek mindig HTC-t... Lehet a következő telóm Samsung lesz mégha nincs is rajta a Sense :S"
Oké, tehát...
Ha jól értem amit írsz, akkor a Samsungnál ki van zárva, hogy hasonló hibák legyenek, mert az tökéletes?
Vehetsz, de ott se számíts 100%-os tökéletességre! Olyan nincs, és tökmindegy, hogy mennyire csúcs, amit veszel! A HTC legalább ad egy kis pluszt a Sense-el. -
ladapower
tag
A minőség meg egyre sz*rabb... Desire telómmal is voltak gondok (alaplapcsere megoldotta...), most meg a Sensationban fedeztem fel egy-két komoly minőségbeli problémát: jobboldalt középen a kijelző és az üveg között beporosodott! Kis guglizás után felfedeztem, hogy nem egyedi eset. Csúcstelefonról beszélünk és ilyen komoly hibák vannak vele...
A másik meg, hogy "unibody" ház ide vagy oda elértük azt, hogy mára nem a hátlap, hanem az "előlap" mozog. Igaz nem nagyon, de a sarkoknál igenis be lehet nyomni pár tized mm-t, ha meg erősebben megmarkolom a telefont még recsegést is ki tudok csikarni belőle.
Egyre sz*rabb a minőség... Még a Wildfire S-nek is sokkal jobb a minősége ilyen szempontból.Nem is értem magamat, miért veszek mindig HTC-t... Anno a Qtek 8310 winmo telómnak is a joy-a működött egyre gyatrábban aztán a Desire szívás, most meg Sensation...
Lehet a következő telóm Samsung lesz mégha nincs is rajta a Sense :S
LP
-
monti0222w
addikt
Nekem is az első htc telefonom van egy ds, és két hónap használat után meghalt,, szerviz lett belöle, de ennek ellenére a köv. telefonom is htc lesz! Röviden szerethetöek!
-
Hihehe
csendes tag
Tulaj
Napról napra jobban utállom az almát...
-
Hihehe
csendes tag
Sensation tulaly vagyok én is, nagyon jó teló én se bántam meg a vételt
Napról napra jobban utállom az almát...
-
randras
veterán
Harmadik HTC-met nyúzom, (hétfőn adom el a második vételt), és sajnos ez a gyártó sem tökéletes, de még ígyis messze jobb, mint a legtöbb. Véleményem szerint a HTC-hez hasonló minőséget csak az Apple produkálja, valamint a Samung, kicsit lemaradva. Apple-t soha nem vennék, merd drága, és a cég undorító, a Samsung pedig számomra nem telefon gyártó... így hát, úgymond marad a HTC.
Viszont itt is vannak komoly gondok, a HTC Sync számomra pl. használhatatlan, a tartozékaik pedig... hát kritikán aluliak minőségben. Ami viszont szerintem komoly gond, az az, hogy nem fektetnek nagyobb hangsúlyt a design-ra...
-
Istwan
tag
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
A minöséget kezdték a HTC Legedel !
-
Istwan
tag
-
davdavxd
csendes tag
Én meggyőződéses "alma"-fanként mondhatom, hogy lenyűgöznek a htc termékei. A Sensation, a Desire pl. A minőségérzet, egyedülálló, és ugye a sense. Még akár Sensation-t is vennék 4S helyett. Csak az a fránya android
-
daniel909
addikt
jók nagyon és a senseben rengeteg meló van. sokan a fém miatt vesznek szerintem htc-t, majd rájönnek h a sense milyen jó, és sokkal mélyebben integrált mint egy launcher.
minőségbeli problémák csa az almánál nincs, egyébként előfordul, de aláírom h a htc jobbsan is figyelhetne rá (recsegő hátlap).YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
solanthugor
aktív tag
Én túltettem magam egy touch-on, touch cruis-on, tattoo-n majd egy desire-n, egyikkel sem volt összeszerelésre vonatkozó problémám, mind nagyon jól össze volt rakva...
Összességében én most két gyártót favorizálok android vonalon és az egyik a htc bár most motorolám van, na ő a másik...
Azért hajrá htc!
Csak a supporttal ne maradtak volna el a desire-nél!3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
Wallace93
csendes tag
Én egy Desire Z tulaja vagyok január eleje óta és azóta semmi baja sem volt az tuti hogy htc lesz a következő telóm is
-
NTonee
veterán
-
Youri
veterán
Hát, úgy látom itt mindenki elégedett a HTC-vel, akkor én nem mondok semmit, mert kevés lennék ellentábornak Egy bizti, a következő telefonomat nem tőlük veszem
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Maxentius
addikt
Sikeresen felépített egy imázst, ami mögött van tartalom és megbízhatóság (nyilván nem 100%, olyan nem is létezhet), így nem csoda, ha sikeres a cég.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
nicu71
addikt
pl nekem a mozart nagyon bejön
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
NTonee
veterán
Pharos, Charmer, Kaiser, Diamond nálam is sok megfordult. Jók voltak, bár az utolsó kicsit kilóg a sorból. A saját Kaiserem a mai napig megvan gyönyörű állapotban, minden működik rajta, soha nem volt szervizben. De a Desire S-em... húzta 3 hétig, aztán nyekk. De szerviz óta semmi gondom vele legalább. Szerintem a régiek megbízhatóbbak voltak. Sok hibát olvasni mindenfele, az összes htc-s topikban. Bár van sok user error is köztük.
Ettől függetlenül maradok htc-s, mert még mindig nagyon jók ezek a kütyük.[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Érzetre minőségi, de nem nagyon örülnék, ha nekem is elkezdene porosodni
-
NTonee
veterán
A winmo 6.x vonalhoz képest lett gyengébb kicsit. Fogásra anyagokkal semmi gond. A meghibásodások száma nőtt.
-
NTonee
veterán
Ha az adatlapomra rápillantasz, akkor látszik, hogy azért én sem durcáskodok sokat az áraik miatt. Én is maradok a jól beváltnál márkámnál, de a minőséget azért nem ártana visszatornázni a régi színvonalra.
Brutális eb:
Érdekes, én pont a Wildfire után döntöttem úgy, hogy a következő telóm is htc lesz. Egyik barátomnak az van, és nagyon tetszett. Igaz, hogy végül DS lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Én is tökéletesen elégedett vagyok a készülékeikkel most is egy desire hd-t használok elsődleges cuccnak.
Egyedüli baklövésnek a sima wildfire-t tartom az nagyon gáz.
Apámnak vettem és csalódás.
Sebaj nemsokára veszek neki egy wildfire s-t az már remek készülék.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
NTonee
veterán
A jó öreg Winmo vonalon még tényleg prémium kategóriának számított minden téren, bár akkoriban jóval kevesebb volt konkurencia. Ma már azért ezt nem merném így kijelenteni. Élvonal még mindig, de 1-2 gyártó már beérte őket. Anyagfelhasználásban viszont még mindig utánozhatatlan a htc. És ezt egyre többen veszik észre. Egyedül az almás tudja vele felvenni a harcot.
A cikkhez is szólva... hát ja, ennyit arról hogy még mindig válság van, és az embereknek nincs pénzük. Nincs a lóf....! A htc vastagon fogó ceruzája még mindig elég fájdalmas, mégis brutális eladásokat tudnak produkálni. -
brendoncsopi
tag
Jól megy a szekér. Egyre többen pártolnak át almáról is,mert sokak szemében már nem vagy igazi egyéniség,ha "csak" almád van. Nagyon sok külföldi üzletember szivesebben jár HTC,BB -vel,mert a fentebb emlitett gyümölcs márkát játéktelefonnak,fiatalos suhanc fonnak tartják.
Nem a trollkodás volt a célom ezzel hanem ez megy nyugaton. -
rizso
addikt
Nem tudom milyen volt regen a htc, de ma mar vannak minosegbeli hibak, mondom ezt sensation tulajkent - sajnos...
De gondolom ezekkel te is tisztaban vagy.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
T0rnad0
addikt
Csak a minőség legyen a régi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest