Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewsy

csendes tag

Egyenlőre a hogyanok válaszát nem látom, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit lehet ebből kihozni.

Nem tudom, hogyan maradnak meg a jelenlegi méretek a teljes modularitás mellett

Nem tudom, hogyan, milyen portokkal lehet majd összekötni Processzort rammal meg egyebekkel, és hogy ez milyen kompatibilitási problémákhoz vezetne...

Végképp nem tudom, hogy mennyire lenne értéktartó a telefon. Szép meg jó, hogy új modult veszel bele, de ha haladunk egy teljes generációval előre, nem tudom, hogyan oldanak meg visszafele kompatibilitást a korábbi modulokkal úgy, hogy az új lehetőségek is bekerüljenek.

Ami fantáziát látok benne, hogy így a nem mobilgyártók is be tudnak törni a piacra. Pl.: Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz 41 megapixeles Pureview,d e semmilyen Nokia kameramodul, mert akkor minek vennél Nokiát? DE mondjuk elképzelhető, hogy a Canon, vagy a Nikon kijön egy-egy modullal. Vagy pl az AKG vagy a Sennheiser, netalántán a Adam hangmodullal.... Így igazán érdekes lenne összelegózni a telefont.

Új hozzászólás Aktív témák