- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewsy
csendes tag
Egyenlőre a hogyanok válaszát nem látom, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit lehet ebből kihozni.
Nem tudom, hogyan maradnak meg a jelenlegi méretek a teljes modularitás mellett
Nem tudom, hogyan, milyen portokkal lehet majd összekötni Processzort rammal meg egyebekkel, és hogy ez milyen kompatibilitási problémákhoz vezetne...
Végképp nem tudom, hogy mennyire lenne értéktartó a telefon. Szép meg jó, hogy új modult veszel bele, de ha haladunk egy teljes generációval előre, nem tudom, hogyan oldanak meg visszafele kompatibilitást a korábbi modulokkal úgy, hogy az új lehetőségek is bekerüljenek.
Ami fantáziát látok benne, hogy így a nem mobilgyártók is be tudnak törni a piacra. Pl.: Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz 41 megapixeles Pureview,d e semmilyen Nokia kameramodul, mert akkor minek vennél Nokiát? DE mondjuk elképzelhető, hogy a Canon, vagy a Nikon kijön egy-egy modullal. Vagy pl az AKG vagy a Sennheiser, netalántán a Adam hangmodullal.... Így igazán érdekes lenne összelegózni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest