Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Várjuk meg a 2011-2013 adatokat amikor már a játékok nem fognak annyira dominálni hisz az Nvidia s az Ati-Amd kiszállt egy bizonyos egyesülésből.
Játékos piac sokat nyomot a latba. Így már csak azoknak lesz értelme jó erős procit venni akiknek tényleg szükségük van rá (nem lesz szükség 3-6 esetleg 1 év után proci csére egy jobb architektúrával akár 1-2- netán 3 évig helyt lehet állni).
Csak a fanok mondják hogy kisebb csík szélesség vegyél újabb procitBár szerintem akkor is Intel az No1 s az AMD a No2 marad
De + Pont az AMD-nek én akkor is AMD párti vagyok Költséghatékony ár/érték arányos
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest