- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Ejj, és mennyivel jobb. eMMC, DDR3, gigabit ethernet. Kár volt linkelned.
-
Igen, olvastam, hogy csak c# környezet futtatása lesz rajta, bár nyilván megoldják majd. Nem vonz, én az RPi-s fejlesztések miatt újra elkezdtem most a Lazarust (Python nekem nem jött be), és nagyon-nagyon jól elvagyok ezzel a környezettel.
Ha jön simán fut rajta az Ubuntu, azt azért megnézem, mert Raspbian alatt pl. szívni lehet i2c-vel.Bambano: egyikben állítólag már az a válasz, hogy 5 hét a szállítás. Pedig szerintem holnap én is megrendelem. Még alszom rá egyet.
-
Azt azóta megtudtuk, hogy ez a windows biza nem az a windows. A Linux még mindig marad alap otthoni rendszernek. A gui nélküli windows, amit ez kap, csak nagyon speciális feladatokra lesz alkalmas.
-
Speeedfire
félisten
Azért az Odroid C1 sem rossz ebben az árban.
-
Ideje volt már lecserélni az ARM11-et. Az a "6x performance" jóval több, ha a procit számoljuk.
-
Ellia
addikt
Windows 10 for Raspberry Pi 2 ez még érdekes lehet, na meg az ára: 35$
-
Sajnos SATA továbbra sincs, de ezzel én együtt tudok élni. Jó lenne, ha minél előbb boltokba kerülne. Éppen vásárlás előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest