Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ejj, és mennyivel jobb. eMMC, DDR3, gigabit ethernet. Kár volt linkelned.

-
Igen, olvastam, hogy csak c# környezet futtatása lesz rajta, bár nyilván megoldják majd. Nem vonz, én az RPi-s fejlesztések miatt újra elkezdtem most a Lazarust (Python nekem nem jött be), és nagyon-nagyon jól elvagyok ezzel a környezettel.
Ha jön simán fut rajta az Ubuntu, azt azért megnézem, mert Raspbian alatt pl. szívni lehet i2c-vel.Bambano: egyikben állítólag már az a válasz, hogy 5 hét a szállítás. Pedig szerintem holnap én is megrendelem. Még alszom rá egyet.
-
-
schawo
titán
Azt azóta megtudtuk, hogy ez a windows biza nem az a windows. A Linux még mindig marad alap otthoni rendszernek. A gui nélküli windows, amit ez kap, csak nagyon speciális feladatokra lesz alkalmas.
-
Speeedfire
félisten
Azért az Odroid C1 sem rossz ebben az árban.
-
Ideje volt már lecserélni az ARM11-et. Az a "6x performance" jóval több, ha a procit számoljuk.
-
Ellia
addikt
Windows 10 for Raspberry Pi 2 ez még érdekes lehet, na meg az ára: 35$
-
Sajnos SATA továbbra sincs, de ezzel én együtt tudok élni. Jó lenne, ha minél előbb boltokba kerülne. Éppen vásárlás előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest