- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
majonéz
nem a sparosra gondolt szerintem.. -
bkercso
nagyúr
Nem nevelni lehet, hanem táplálni kulturálisan egy társadalmat. Ma is ez történik: a sok lopás és hazugság miatt nő a közöny, és ez egymás felé is megnyilvánul. Na most nem csak a közöny tud nőni, hanem "pozitív" dolgok is.
Iskolában se épp a kultúrát neveli a sok idegbeteg, gyerekgyűlölő istencsapása, hanem megy az államilag előírt erőszakos fejtömés, heti 3 nulladik órával, estig tartó leckeírással és magolással... Milyen hozzáállást vált ez ki a gyerekekből, mire felnőnek? Megtanulják kijátszani a rendszert és a "felettesüket".
Ez is mind kultúra, csak negatív kultúra.Meg fogy a lakosság, de a felkapott helyeken egyre kevésbé lehet már lépni a sok embertől. Ez is lehetne másképp, ha mindenhol lehetne munkát találni, nem csak a nagyvárosok körül.
-
bkercso
nagyúr
Csendrendeletre hivatkozva nénike évekig hívta a többgyerekes, normális szomszédokra a rendőrt, mert éjjel 10-kor széket húztak a földön (!).....
Normális emberek kellenének, ezt nem lehet rendelettel helyettesíteni, csak építeni lehet a kultúrát - ami évtizedes időskálán változik.
Szterintem; sok esetre nem igaz ez persze, sokszor jól jönne a csendrendelet. Meg többen üzenetnek vehették az eltörlését. -
bkercso
nagyúr
A skótoknál meg nyikorgó hajópadló van még az újépítésű házakban is. Na az őrület volt - amíg meg nem szoktuk. Fél év után már fel se tűnt.
Egyébként szintén ott lakom, de amúgy csendes hely szerintem. Nincs hangoskodás éjjel; már 14 éve.Ma a vízmű területére lehet menni embermentes sétára, ill. a szigetre, ott is a vízműhöz. Többen járnak oda, de annyira nem, hogy egyszerre többen lennénk.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Jack Hunter #35 üzenetére
Keresd meg a sajtót...
-
bkercso
nagyúr
És persze én vagyok a szemét állat, aki miatt nem lehet bulizni.
Szerintem a szomszédaid hálásak voltak.Kéne minden térségbe egy olyan falut létesíteni, ami a nyugit és csendet szerető embereknek van. Biztosan lenne rá jelentkező. De az élet ugye nem így működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest