- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
Demizson92 #116 üzenetére
Az ilyen hírek valahogy sosem illenek bele abba ahogy a játékmechanika működik. Felesleges betörni bárhova is Pokemonért, hiszen 200 méterről is ugyanannyi esélyed van elkapni. Ezek csak felfújt hírek, hogy meglovagolják a hypot. A cím helyesen: "Meghalt egy tinédzser, mert betört egy magánterületre."
-
elithun
őstag
válasz
-Faceless- #108 üzenetére
Elvileg az offline térképeket nem tudja hasznosítani az app. Van esetleg valami hivatalos kimutatás arról, hogy mi lehet az igazság?
-
elithun
őstag
Kipróbáltam, az eddigi tapasztalatok: itt Szegeden szépen vannak tartalmak (pokéstopok, gymek). Viszonylag értelmes berkekben meríti az akksit, és az adatforgalmamat se dobta meg nagyon (~3 óra alatt 15MB-ot használt el, de még csak barangoltam és elfogtam a közelben lévő pokémonokat).
Maga a játékélmény nekem hozza az elvártat, el lehet vele lenni.
Ami negatívum, hogy kicsit pontatlan a helymeghatározás és nem értem miért kötelező a GPS használata (értsd, ha van mobilneted, akkor is muszáj a GPS-nek mennie. Így szerintem csak hosszú távon jobban szívja az akksit). A másik negatívum, hogy lehetne picit jobban optimalizálva: nálam a pokémon adatlapjainál egy picit röcög a teljesítmény, amit igazából nem úgy tűnik, hogy bármi igazolna (egyetlen 3D pokémon van a képen, háttérben meg a térkép).(#58) 8th
Mert téged nem érint? Komolyan nem értem mit kell ezen ekkorát parádézni, mint amit te és még néhány Nostradamus csinál.Aki zombi lesz ettől az enélkül is a földet nézné és a kavicsokat rugdosná. Aki meg belehal az meg ugyanennyi eséllyel indult minden más tevékenységbe is, hiszen feltételezhető, hogy ott is könnyen elterelődne a figyelme...
-
elithun
őstag
Szuper hír, próbálom is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest