Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
honor4
friss újonc
Sziasztok, Huawei Honor 4 Running órát használok Június óta sikeresen. 2 napja nem szinkronizál az Iphone 8-on futó Huawei Health progival. nem küldi át a mozgás és alvási adatokat. A telefon látja az órát, és az óra is mér magában. Más talált erre megoldást? (Legújabb progim van fent) Köszi
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! A kijelző időtúllépését lehet valahogy állítani? Keresgéltem itt a topikban, de nem találtam a megoldást. A másik kérdésem, hogy menüpontokat nem tudok eltüntetni, pl.az Alipayt szeretném, de nem lehet "kiikszelni". Előre is köszönöm! :R
-
brigore
csendes tag
Nem tudok frissíteni. Régebben is volt ilyen, de sokadszori próbálkozásra azért mindig sikerült. Hónapok óta nem próbáltam, most meg egyáltalán nem megy. Már leválasztottam a perecet, újraindítottam a telefont, aztán megint párosítottam és semmi. Pedig él a kapcsolat.
-
energomatt
őstag
Rendeltem egy új szíjat Kínából, de Honor Band 3-hoz más fajta kellene. Csak a kép alapján gondoltam, hogy azonos a rögzítése. Árban átadom. 1200Ft. Sötétkék.
-
Krealma87
friss újonc
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Honor Band 4-em, viszont akárhányszor beállítom a Folyamatos pulzusszám megfigyelésnél, hogy engedélyezem, ahogy visszalépek a menübe, mintha mi sem történt volna, továbbra is Letilva marad. A TruSleepet tudtam engedélyezni, de ezt már nem. Újratelepíytettem a Huaweiemre a Health-et, újraindítottam a telót, a karkötőt, és még mindig nem engedi. Van valakinek ötlete, miért, és mit kéne ezzel csinálnom? Mert így a pulzusgrafika is full üres a mai napon, hiába volt már aktivizálva egy intenzív sétára a karkötő.
-
badxgirl
aktív tag
Sziasztok.
Arról tud valaki nyilatkozni, hogy nagyon vékony (kb gyerek méret) női csuklón hogy mutat? Be lehet elég szűkre csatolni, nem áll el, nem fityeg? Esetleg fotóval illusztrálva még jobb lenne.
Köszönöm -
feri19
csendes tag
Sziasztok! Van egy Huawei p9 lite telefonom (nem a 2017- es), és egy honor band 4 karkötőm. Csatlakozás után, ha kilépek a "healt" alkalmazásból elveszti a kapcsolatot, minden engedélyezés ok, mitől lehet?
-
Johnny.B
újonc
válasz
gabber_79 #289 üzenetére
A Health program telepítésekor fel kell tenni a Huawei Mobile Services programot is (ezt menet közben fel is kínálja). Ennek a programnak is külön be kell állítani a hozzáféréseket a névjegyekhez, telefonhoz).
Miután beállítottam, nekem is megjelenítette ki hív és milyen számon... -
Johnny.B
újonc
Szia,
Nekem ma jött meg a cucc.
Háát igen. 10 utolsó üzenetet tárolja, ha sok van benne, 3-4 mp mire reagál...
Az üzenet része, olyan mint ha lefagyna. A többi funkció megy rendesen, visszalépni éppen lehet a menüben.
Az ékezetes karakterek hibátlanul megjelennek, ezzel nem lesz gondod... -
Cavsfan
tag
Hali.Az miért van hogy a Bluetooth a karkötőn önálló szította magát. Hol bekapcsolhol kikapcsol attól függetlenül hogy a telefonon nincs bekapcsolva a Bluetooth?
-
tom_87
tag
Februárban vettem a karkötőt és azóta ha jól emlékszem egyszer volt rá egy frissítés. Lehet, hogy én vagyok ennyi pénzért "nagyravágyó", de azért csak lehetne néha egy frissítést eszközölni (új számlap, esetleg patch, stb.).
-
oszy
veterán
Srácok! Nővéremnek rendeltem aliról egy Band 4-et. Hol találok hozzá magyar nyelvű leírást. Ő nem fog megbirkózni vele.
Mivel nincs közel, így ez lenne a járható út.
Weben csak leírást találtam az eszközről. https://www.hihonor.com/hu/products/accessories/honorband4/
-
Cavsfan
tag
Valaki próbálta már tenger vízben?Bírja?
-
gabber_79
csendes tag
továbbra sincs tippetek esetleg hogy mi miatt nem jelenik meg a hivó fél a band-en csak hogy incoming call? nagyon zavaró mi lehet a gond?
-
csbalu83
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ma vettem egy Honor Band 4-et, feltettem töltőre, viszont 90% töltöttségen megáll a töltés, két óra alatt sem töltötte tovább. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? Szerintetek mi lehet a gond?
-
klaco
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha kapok egy üzenetet magyar szépséges ékezetekkel az órára, akkor azt tökéletesen meg tudja jeleníteni?
Esetleg valaki lefotózna 1 ilyen üzenetet, hogy hogyan jelenik meg az órán?
Nagyon gondolkodóba estem, hogy vegyek 1 ilyet, csak nem találtam választ ezzel kapcsolatban.
Ha sok üzenet jön, akkor továbbra is belassul tőle az óra? -
DomToretto
tag
válasz
DomToretto #283 üzenetére
Erre a megoldás egy régebbi verziójú Health program használata a telefonon.
A régebbivel automatikusan visszacsatlakozik BT-n a Band 4... -
Zafi
tag
Sziasztok!
Honor 4-et nem tudom párosítani p8 lite telefonnal! Huawei Health programot el indítom, rámegyek a párosításra az órát látja kiválasztom és nem csatlakozik!! Egy másik telefonnal frissítettem de úgy sem megy! Valakinek van rá ötlete??? -
DomToretto
tag
Hi.
Valakinek van ötlete, hogy miért kell 6-os Androidtól fölfelé bekapcsolni a GPS-t ahhoz, hogy párosítani lehessen a Band 4-et a telóval? Amennyiben megszakad a BT kapcsolat az óra és a teló között, android 6 vagy fölötte csak akkor csatlakozik vissza automatikusan ha a GPS be van kapcsolva?Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Cavsfan
tag
Sziasztok.Telót cseréltem és nem jelentkeztem ki a Huawei Healtból.Az új telón megnyitom a healt-ot,benne vannak a régi adataim eredményeim,de nem tudom párosítani.Nem is látom a felajánlott karkötők közt a Honor band 4-et.Van ötlete valakinek?
-
akaratos
újonc
Helló,
Gyerekeknek vennék honort 4-et, DE nincs telefonjuk, és NEM is lesz még egy darabig. Nekem iPhonoom van, saját okosórával. A kérdésem az lenne, hogy a honor szoftvere (ios-en) tud-e több karperecet frissíteni, kijelezni? Eseteleg szinkronizáció után webes felületen megjeleníteni az adatokat?
Tehát családbarát-csoport megoldást keresek….Valakinek tapasztalat?
Köszi,
M. -
gabber_79
csendes tag
Srácok nekem az lenne a kérdésem, hogy hívásnál miért nem irja ki a hivó fél nevét miért csak incoming call van kiirva? Ötlet?
Kösz
1.0.10.42 van rajta -
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem ma a Band 4-et, de telepítés közben valahogy megszakadt a kapcsolat. Azóta nem tudja elérni a telefon az Egészség appban, hogy van-e új frissítés a Band-re. Hálózati hibát ír ki. Aktuális firmware 1.0.10.40. Nektek?
-
sirokko87
újonc
Sziasztok!
Most vettem nemrég egy honor band 4et és amikor telepítem a huawei health appot azt a hibát kapom a belépésnél hogy "nem lehet csatalkozni a szerverhez. próbálja újra később". Próbáltam androidon és iosen is, ugyanez a hiba jön elő. Ti tapasztaltatok hasonló problémát ezzel az appal? Köszi a segítséget! -
Dwatti
addikt
-
szaboknak
aktív tag
Megint jött egy frissítés 1.0.10.40
-
Zola007
veterán
pl. Huawei/Honor Band Zero nem működik Honor 4C-vel és sok P8 lite-tal
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Szerintetek mit produkálna, ha ugyanarra a telefonra felraknám a Band 4 dolgait, amit jelenleg egy AndroidWear (Ticwatch) okosórával használok?
összeütközne a kettő vagy csak simán mindkettőn megjelennének az értesítések? -
Kzohun
tag
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy a mentett Workout adatokat, hogyan tudom visszanézni?
Minden edzés utáén megkérdi mikor befejezem, hogy mentem-e. Rámegyek hogy igen (pipa), de hogy tudom visszanézni ?
THX -
Dwatti
addikt
Sziasztok! Futás - Gps nyomvonal rőgzités a telefonos alkalmazásban automatikussan indul a karperecen lehet indítani?
Másik kérdésem hogy Mate 20 pro kompatibilis? Olvastam hogy nem minden Huawei készülékkel az... -
Kenguru29
újonc
Sziasztok!
Egy laikus kérdés.
Az üzenetek fogadására/megjelenítésére képes. Ez mit jelent pontosan? Csak az SMS-eket, vagy pl. a gmail-es üzeneteket is megjeleníti, ami megjelenik a telefonom „zárolt” kijelzőjén is.Köszi a választ előre is.
-
AdrianS2K
csendes tag
válasz
Franco001 #252 üzenetére
Szerintem a gyártó oldalán lévő leírásokat hasonlítsd össze, mert a boltok meg egy árukereső azt ír leírásnak, amit akar, kis túlzással.
Egyébként a beltartalmi tudása kb ugyanaz akár Honor, akár Huawei néven fut. Sőt, ugye a Band 4 újabb is, tehát papíron újabb is. Futáshoz meg érdemes inkább a running editiont választani a Band 4-ből, mert az kifejezetten arra találták ki. -
Franco001
újonc
válasz
AdrianS2K #251 üzenetére
Köszi a választ.
A HUAWEI Color Band A2-nél az árukeresőn ez olvasható:
"professzionális mozgálsérzékelő algorítmust használ, hogy a viselője tudományos módszerekkel végezze a testedzést."
Ezt tudja a Honor Band 4 is, és a többi hasonló áru karkötő csak nincs odaírva?
Ez mit is jelent? Pl.: futás technika javításához ad tanácsot? -
AdrianS2K
csendes tag
válasz
Franco001 #250 üzenetére
A Band 4 legutóbbi frissítésével már elvileg angol az alapértelmezett nyelv, így a Kínából rendelt karkötők is angolul működnek magyar nyelven használt telefonnal.
GPS pozíciót akkor rögzít a tevékenységhez, ha a telefon bluetooth hatótávon belül van, a helyzetmeghatározást a telefon végzi. -
Franco001
újonc
Honor Band 4 karkötőt hol érdemes rendelni?
Ebay-en kínából rendelt karkötőn a szöveget át lehet állítani angolra, ha a telefon nyelve magyar?
Illetve Samsung A5-ös telefonnal minden funkció működik? (pl.: GPS Tracker)
Köszönöm! -
-ZeeZee-
senior tag
Szombat óta nálam is van 1 fekete példány. Sajnos értesítések egyáltalán nem érkeznek a karpercre, hiába állítottam be a szokásos alkalmazásokat. (gmail, messenger, üzenetek, naptár, stb.) Mit nézzek még meg? A hívásokat kijelzi.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
A frissites ota nalunk sem mukodnek az ertesitesek. Semmit nem kuld at a band-re a telefon. Van esetleg ra megoldasa valakinek?
-
Sumptuous
senior tag
Ajj, hamarabb posztoltam, mint ahogy visszaolvastam. Bocsi akkor, mégsem annyira új hír, mint ahogy én gondoltam.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok. Jött ma egy frissítés a kínából rendelt band4-emre. (Nem NFC-s) Letöltöttem, majd 10 perc alatt fel is rakta. Örömmel vettem észre, hogy van egy új watchface és végre kínai helyett angolul jelenik meg rajta a menü.
Ui: Jó aktív voltam ma..
-
AdrianS2K
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap reggel jelzett a Band 4-em, hogy frissítés jött, le is töltöttem az app-ban, rendben frissült is 1.0.10.30-ra.
Eddig tökéletesen átjött minden értesítés a telefonról, most viszont rezeg ugyan a band, az üzenetek menüpontban ott is van a kis számláló az ikonon, viszont ha rányomok, akkor azt írja, hogy nincsenek értesítések (“no new notifications”), semmit nem nyit meg. Iphone X-zel használom a Huawei Health alkalmazással, esetleg jelentkezik másnak is a hiba iphone-nal? Vagy ha jelentkezett, de sikerült megoldani, akkor hogyan?
Köszi előre is! -
kamillo67
tag
A legfontosabbat nem írtátok a 10.30. firmware esetén !!!!
Végre angol lett az alapértelmezett nyelv és nem a kínai!
Na most végképp nem bánom, hogy nem 2x annyiért vettem meg itthon -
szaboknak
aktív tag
Tegnap jött frissítés 1.0.10.30
-
hramon94
tag
Sziasztok. Smart Lockal sikerült valakinek összekapcsolni? Nekem sajnos nem sikerült, mi a megoldás? Parkosított eszközöknél nem találja.
-
RBJ
addikt
Ok meggyőztetek.
Alis rendelésnél kell vigyázni esetleg valamire? Nemzetközi verzió stb? -
RBJ
addikt
Úgy látom a honor 4 se kerek még szoftverileg, nagyon nem tudom eldönteni, hogy honor vagy hey+.
-
pasztoha
tag
Sziasztok! BUÉK mindenkinek! Melyik a legfrisebb verzió? Nekem 1.0.10.14 van fenn és nem talál frissítést. Előre is köszi a válaszokat.
-
Gatto75
csendes tag
Karácsonyra kaptam a kütyüt és alapvetően meg vagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot. A Health appban beállítottam a magasságomat és a súlyomat, ám a 186 cm-es magassághoz irreálisan nagy megtett távolságot számol a band. A két ünnep között sétálgattunk a párommal a városban, a band a karomon 9600 lépést mért, 9,8 km távolsággal, ami nonszensz. A párom Miband 3-ja ugyanezen a sétán 9900 lépést és 5,4 km-t mért, ami sokkal közelebb áll a valósághoz. A másnapi kirándulás előtt levettem az app-ban a magasságomat 170 cm-re, így mért kb. annyi távolságot a túra alatt, mint a többiek karkötője/okosórája. Találkozott már valaki ezzel a problémával rajtam kívül? Remélem frissítik majd, mert ez így erősen árnyalja az egyébként remek képet.
-
Janaboy
veterán
Megjött a band
Kellett egy kis idő mire összejött rakott fel pár frissítést.
Eddig nagyjából minden oké.Jó lenne vmi más watchface illetve a hívás értesítét ki lehet kapcsolni?
Engem eléggé zavar. -
Ferrata1
lelkes újonc
Próbáld meg h kikapcsolódás a Bluetooth-t a telefonon, újraindítás a telefont a band4-et és újra az alkalmazással manuálisan kiválasztod. (Az alkalmazáson belül is a támogatott eszközök listáját frissíteni kell, hogy ki tud választani a band 4-et es akkor megkeresi és kapcsolódik.
-
Cavsfan
tag
Az érdekelne ki hogyan csatlakozik a karkötőhöz.... Lehet többféleképpen. És mennyi ideig tart a csatlakozás?
-
Ferrata1
lelkes újonc
válasz
Ferrata1 #199 üzenetére
Hát a rossz hír, h az üzenetek ahogy írtam is gyorsabban meg olvashatóbban jönnek, de amióta frissült azóta az üzemidő romlott.
Mindent fullra bekapcsolva (pulzus, alvás, stb) eddig napi 20%-ot merült, most két nap alatt 50-60%- ot... ☹️😵☹️
Vkinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Alzarol rendeltem en is, majd jon
Ahogy látom a nyelvi tema hasonló mint a mi band 3nal.
A kinai verzió csak akkor angol ha a telo is, es ahogy láttam meg nincs ra megoldás, pedig azért árban jobb kett volna onnan.
Nálam mi Band 3at váltana, foleg az alvasmonitorozas es az ébresztés érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor két eszközt is bemutatott, az egyik egy speciálisan futóknak fejlesztett, de a specifikus képességek miatt kedvezőbb árfekvésű kütyü.
- Autós topik
- Adobe Lightroom topic
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest