- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Nos akkor én is leírom a tapasztalataimat...
Barátnőmtől kaptam egy ilyen kütyüt, megörültem, faszányosul néz ki, minden szép és jó...
Először Vista alatt próbáltam ki, gond nélkül felismerte, semmilyen driver, vagy cd nem kellett hozzá, az explorerben ott volt,mint hordozható médiakütyü.Ezután jött a fekete leves...Xp(sp3)...
Először is azt írta ki, hogy a telepítés során hiba lépett fel, a lejátszón pedig megjelent a disconnected felirat.(mindez persze a samsung media studio telepítése után)Na mondom szép...
Olvasgattam a hozzászólásokat, felraktam a .NET Framework 1.1-et, media player 11 már fenn volt korábban.Ez sem segített, maradt ugyanaz a helyzet....
Eszközkezelőben ott volt az eszköz, de le volt tiltva, engedélyeztem, de semmi.
Ezt követően jobb klikk, illesztőprogram frissítése, automatikusan és érdekes módon ezután már faszányosul működik....Hát szó ami szó, télleg eléggé el*eszték ezt a részét a dolognak, de ezt lezámítva meg vagyok elégedve a lejátszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest