- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
én mindig tutdam,hoyg az ufoook voltak
-
Andie
őstag
Köszönöm Ollie, igazából nem novella lesz ez, hanem egy száraz tudományos elbeszélés némi szines és kedves környezetbe öntve. Nem tervezem sokrészesre, még egy, max két részt öntök rátok, és ki is kerekedik a dolog. Talán nem lesz mindenkinek újdonság az elmélet, nyilván ezexerint Te már rá is jöttél, ill utaltam is rá fent.
Gondolkodtam, hogy úgy adjam-e elö, mint ahogyan azt egy tudományos folyóirat szemüveges professzorai tennék, azon a nyelven, amit csak ők értenek, a mikroszkóp körül ülő réteg - de erre egyrészt ismereteim, szókincsem nem elég, másrészt nem is az én stilusom.
Ha ezzel a meseszerü köritéssel mosolyt csalok az arcotokra, és közben még átadhatom az elméletemet - amin természetesen itt vitázni is akarok majd, hisz nyilván nem ért majd mindenki egyet vele - akkor már elértem a célom -
Nekem tetszik a novellád, csak sajnálom, hogy már a harmadánál rá lehet jönni a csattanójára. Gondolom lesz folytatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged