Hirdetés
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
én mindig tutdam,hoyg az ufoook voltak
-
Andie
őstag
Köszönöm Ollie, igazából nem novella lesz ez, hanem egy száraz tudományos elbeszélés némi szines és kedves környezetbe öntve. Nem tervezem sokrészesre, még egy, max két részt öntök rátok, és ki is kerekedik a dolog. Talán nem lesz mindenkinek újdonság az elmélet, nyilván ezexerint Te már rá is jöttél, ill utaltam is rá fent.
Gondolkodtam, hogy úgy adjam-e elö, mint ahogyan azt egy tudományos folyóirat szemüveges professzorai tennék, azon a nyelven, amit csak ők értenek, a mikroszkóp körül ülő réteg - de erre egyrészt ismereteim, szókincsem nem elég, másrészt nem is az én stilusom.
Ha ezzel a meseszerü köritéssel mosolyt csalok az arcotokra, és közben még átadhatom az elméletemet - amin természetesen itt vitázni is akarok majd, hisz nyilván nem ért majd mindenki egyet vele - akkor már elértem a célom -
Nekem tetszik a novellád, csak sajnálom, hogy már a harmadánál rá lehet jönni a csattanójára. Gondolom lesz folytatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Premier előzetesen a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest