- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
a2d2
addikt
Na ez hozta végül meg a sikert. [link]
Köszi a segítséget!
Ez mondjuk azt írja hogy SMB1 esetén jön elő. Létezik hogy ez a rom valahogy az SMB1-et erőlteti alapból? Android TV-n majd futok még egy kört.
Nem látsz konfigban valahol min_SMB-t meg max_SMB-t? Lehet a max szint le van véve SMB1-re? -
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #215 üzenetére
-
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #213 üzenetére
Megnéztem a Windowsban és SMB 1 is és 2 is aktiválva van.
De szerintem win alatt sima NFS-t próbálja elérni. Nekem legalábbis a logból is ez jön le mert próba után nyomja bele azt amit írtam. Meg nem így próbálom elérni windows alatt hogy SMB:\\ hanem csak simán \\.
Azt hogy az android TV-n lévő Kodi miért nem találja most az elérést azt passzolom. -
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #207 üzenetére
Sima Windows 10 pro alatt a hálózatok alól szeretném elérni a HDD-t.
Valahogy így: \\MI-R3G\Mediatar
Nem tudom akkor lehet NFS-en próbálkozik, de ott meg aztán végképp nincs állítási lehetőség.
A régi romban mindhárom elérés be volt kapcsolva (SMB,FTP,NFS) és elértem FTP-vel is és simán totalcommander alól is. -
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #205 üzenetére
Na találtam valamit a logban. A 16-os végű a PC-m amiről el próbálom érni a megosztást:
Nov 2 12:38:54 rpc.mountd[582]: can't get hostname of 192.168.3.16
Nov 2 12:39:19 rpc.mountd[582]: refused mount request from 192.168.3.16 for /Mediatar (/): not exportedBiztos hogy a legfrissebb samba server van ebben a buildban? Mert ha jól emlékszem szép lassan kivezette a Windows a régebbi verziók elérését, lehet azért nem látja.
-
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #203 üzenetére
Nem mert nem akartam mindent újra beállítani. Gondoltam akkor inkább FTP-zek. Csak az meg nem mutatja mennyi helyem van, lassabb, ....
De akkor lehet az lesz.
Oh basszus, ez az IP-t vissza akarja állítani 192.168.3.2-ről 192.168.1.1-re, azon áll az UPC box is pont, legalább fél órás keveredés lenne belőle. Inkább marad akkor az FTP -
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #200 üzenetére
-
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #197 üzenetére
Szia!
Feltettem, valamiért azt hittem hogy ez egy tök más rom, de totál ugyanaz a felülete mint a régi padavan-nak.
Minden működni látszik, kivéve az SMB megosztást.
Azt írja hogy a windows nem tud kapcsolatot teremteni a \\mi-r3g összetevővel.
(Az elmentett FTP tökéletesen működik).
Kellene itt valamit átállítani? -
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #197 üzenetére
Köszi akkor megcsinálom ma!
-
a2d2
addikt
válasz
Intruder2k5 #195 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy ha pár éve már elszórakoztam ezzel a padavannal miután megvettem a MI 3G-t, akkor most már csak feltolom a zip-et a routeren lógó HDD-re és a padavan alatt megadom a New Firmware File-t és csókolom?
Vagy megint fél napos móka lesz a frissítés?
Még egy kérdés a felcsatolt HDD miatt: ezek az SMB, FTP meg NFS szerver funkciók megvannak ebben a firmware-ben is?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest