- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakosh
tag
Jó, de a 4870 még ma sem egy rossz kártya nagy teljesítménnyel, mondhatni van miért fűtenie. Ezzel szemben a lapomon a chipset már akkor is réginek számított amikor a boltokba került, túl jónak sem volt nevezhető és erre jött rá, hogy egy kész kazán, annak ellenére, hogy egyáltalán nincs megdolgoztatva, még gui sincs (bár idle a 4870 sem szerepelt túl jól
). Érzed a különbséget, nem?
Persze jogosan lehetne mondani, hogy "hát a hülye vásárló magára vessen", de akkor ez volt az egyetlen ilyen konfiguráció. Az ilyenekért nem szeretem az Intelt. Külön hangsúlyozom, hogy nem _szeretem_ és nem azt mondom, hogy az a cég csupa szart gyárt, ne vegyetek tőlük semmit. Ez csak szubjektív. -
hakosh
tag
Félreérted. Nem azt írtam, hogy rossz, hanem, hogy nem tetszik. Ez teljesen szubjektív, kízárólag az érzelmeim alapján írtam
Van egyébként Intel alaplapom Intel procival és Intel chipsettel, de fűt mint az állat és még sokat is fogyaszt (D945GCLF2). Magát a gépet szeretem, de nem az Intel alkatrészei miatt. De most erre se mondja senki, hogy "na és ebből levontad, hogy az összes Intel cucc rossz és AMD a király?". Nem, erről szó sincs, most csak a gyártókhoz fűződő érzelmeimről van szó
Ha vásárlásra adom a fejem, akkor az ésszerűség oldaláról közelítem meg a dolgot és akkor mást mondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest