Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
mentoloshypo #12 üzenetére
De én azt meg nem ismerem mert PC-s vagyok.
-
WongFeiHong
senior tag
Húú de jól néz ki!
-
scham
tag
hm, kicsit hasonlít Heath Ledger-re.
-
james001
veterán
Kár hogy ebben már nem Cole lesz,de ez a srác is egész bad ass-nek tűnik
-
Milyen meglepő lenne, ha a Sony ne adj isten a negatív kritikákat is felsorolta volna...
-
Aprósólyom
addikt
Mi az értelme ennek a játéknak?
-
Slade92
aktív tag
Az elsö rész hogy lekésett egy generációt!
-
assemble
addikt
Talan ez igerkezik eddig a legjobbnak a nextgen jatekok kozul, remelem jol sikerul.
-
trufa12
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #5 üzenetére
Még sok ilyet és akkor érdemes lesz, meg gyúrják le a kezdeti gondokat.
-
Egy olyan cím, amiért érdemes beruházni ps4-re.
-
alevan
őstag
Ha valóban olyan jó lessz a játékenet, mint amilyennek tűnt a videóban, akkor 90% hogy a távoli jövőben egy PS4et is veszek
Elsőre a Prototype jutott róla eszembe..... istenem, mennyit játszottam azzal a játékkal
-
wolfman
veterán
nextgen Prototype?
-
trufa12
addikt
És jó
, Bár enyhén manipulatív hogy mennyire jó , de nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged