Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
Oppenheimer #315 üzenetére
Viszont a hivatalos frissítések eltelte után (kb. 2 év) is sokan szeretik rárakni a legfrissebb droidot a telefonjukra házilag megoldva.
-
Ádám16
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #279 üzenetére
ops
-
Ádám16
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #274 üzenetére
S szerinted a HTC mondja meg, mennyiért árulja a Google?
-
Ádám16
addikt
A hátlap egyébként szép szerintem, kicsit látszik benne a HTC. Kár, hogy nem azt nézem egész nap.
-
Ádám16
addikt
Eddig meg miert nem irta be senki, hogy ezek a készülékek nem a mi piacunkra vannak szanva?!?! Mi nem is létezünk, ha Kelet-Europa venne 30 milliot, az se szamitana be naluk a statisztikaba!
(#70): mire ezeknek halando magyarnak elerheto ara lesz, reg nem lesz kaphato. Ha most draga valakinek, sajnos jovore is az lesz.
-
Ádám16
addikt
Reszemrol inkabb kene egy 6P, mint ez a jellegtelen külsejű Pixel duo. A Nexus nev elhagyasa szerintem nem kellett volna, jol felepitett mult all mögötte, a Pixelt komolytalanabbnak tartom, valamint a szinek gunyos nevei is inkabb egy garazscegtol lenne varhato, mint egy Google meretu oriastol.
A tobbi mai uj dologra viszont nagyon kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest