- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a 2011-re hittem azt, hogy érdemes lesz várni, de majdnem hanyatt estem amikor beharangozták, hogy az előre tervezett 10db SATA 3 helyett 2 lesz rajta.... hát az lepkefing... 6 STA marad összesen. 2dd SATA3 meg 4dv SATA 2. Nem tudtam h sírjak vagy nevessek főleg, hogy 60-120K-ért fogják valszeg árulni a 2011-es alaplapokat. De ahogy elnézem az Ivy Bridge előzeteseit itt is "komoly változásokra" lehet számítani játékos szemszögből. Igazából nekem még 775-öm van és ennek fényében hogy jön a Bulldozer, a 2011 és az Ivy Bridge én mindenképpen ezekre várnék, mert így hogy ezek itt vannak a nyakunkon így most 1156, 1366 -ra már tuti nem váltanék. Az 1155 -re még talán, de arra meg nem találtam olyan alaplapot amit szívesen lecserélnék az enyémre. Nem tudom mit Spuroskodnak egyébként az alaplapok felszereltségével, de nagyon bosszantó a dolog szerintem.
Így is elfut minden Ultra High-on amivel játszani akarok és ha ilyen komoly változások vannak, akkor inkább "ki maxolom" a jelenlegi alaplapot, minthogy újat platformot vegyek...
A 1155-ös prociknak tényleg tetszetős a teljesítményük a 775-ökhöz képest már... de rengeteg pénz lenne cserélni és még úgy se lenne istenigazából az én szájízem szerinti a csere mert egyes téren visszafejlődés lenne
Nekem játékosként (és szervizesként) jelen pillanatban ez a véleményem arról, hogy mennyire érdemes várni (személy szerint 775-ről). Aki nagyon processzorigényes feladatokra használja a gépet, pl.: Videó konvertálás vagy bármi az is teljesen jól el van látva a jövőre nézve szerintem egy 1155-ös rendszerrel, vagy ha még nincs az akkor érdemes lehet rá váltani. De akinek 1155-je van annak egyszerűen nem nagyon tudom elképzelni, hogy megérje váltani. Főleg annyi pénzért amennyiért árulni fogják az újdonságokat.
Kb 12 éve van számítógépem és azóta mindig intelem volt kivétel nélkül, de meg kell mondjam azért várom a Bulldozert. Fűzök komolyabb hozzá reményeket, hogy legalább az AMD eszközöl vmi értelmes fejlődést. (Bár tény, hogy teljesítményben le vannak azért maradva jelenleg és sokat kell behozniuk h reális választás lehessen nekem Intel helyett
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest