Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
exception
üzenetére
Passzívan elvisz egy alap órajeles 3850-et. Csak a merevlemezekről érkező langyos levegő mozgatja meg a levegőt ott alul, de a VGA hűtőn nincs venti. 58°C volt eddig a legnagyobb érték, ami nekem bőven jó (a gyári 92°C-tól elég messze van).
Egyébként ami mozog, annak hangja is van, akármennyire halk is. Nálam full passzívan is elmegy a gép ezzel a beállítással, de a vinyók motorhangjával már nem tudok mit kezdeni. Úgyhogy inkább nem főzöm meg őket, kaptak egy 12-es AC ventit, meg egy halk 12-es van a tápban, plusz egy szintén halk Scythe a CPU hűtőn. Este azért már zavaró a hangja (3m-ről már nem hallani, de mellette ülve hallható a siklócsapágy hangját).
Úgyhogy én azt mondom megérte lecserélni azt a gyári hűtést (akármilyen "jó" is volt), az Accelero-t nem űbereli. Egyébként ha jól tudom az IceQ hűtést is az AC gyártja.
-
DemonDani
addikt
Helló!
Hát igen egy ramot én is lepiszkáltam mikor már pont betettem
A teszt a felrakáskor készült most már kicsit jobban teljesítget... Bár hidegebb is van a szobában és nyilt házam okén a szobahő erősen befolyásolja... de most max 51-2 fok szokott leni furimark alatt
Mr.Csizmás
Hát igen passzivan addig melegszik amig el nem szállna, csak idő kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi