- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
exception #11 üzenetére
Passzívan elvisz egy alap órajeles 3850-et. Csak a merevlemezekről érkező langyos levegő mozgatja meg a levegőt ott alul, de a VGA hűtőn nincs venti. 58°C volt eddig a legnagyobb érték, ami nekem bőven jó (a gyári 92°C-tól elég messze van).
Egyébként ami mozog, annak hangja is van, akármennyire halk is. Nálam full passzívan is elmegy a gép ezzel a beállítással, de a vinyók motorhangjával már nem tudok mit kezdeni. Úgyhogy inkább nem főzöm meg őket, kaptak egy 12-es AC ventit, meg egy halk 12-es van a tápban, plusz egy szintén halk Scythe a CPU hűtőn. Este azért már zavaró a hangja (3m-ről már nem hallani, de mellette ülve hallható a siklócsapágy hangját).
Úgyhogy én azt mondom megérte lecserélni azt a gyári hűtést (akármilyen "jó" is volt), az Accelero-t nem űbereli. Egyébként ha jól tudom az IceQ hűtést is az AC gyártja.
-
DemonDani
addikt
Helló!
Hát igen egy ramot én is lepiszkáltam mikor már pont betettem
A teszt a felrakáskor készült most már kicsit jobban teljesítget... Bár hidegebb is van a szobában és nyilt házam okén a szobahő erősen befolyásolja... de most max 51-2 fok szokott leni furimark alattMr.Csizmás
Hát igen passzivan addig melegszik amig el nem szállna, csak idő kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest