- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
628 sztem a kirin 930-nal van. De hidd el ez nem egy olyan gyártó aki pont 1 telefonnál egy gyengébb gpu-t rakna bele. Ha igaz is olyan pert lehet a nyakukba akasztani hogy 20 p8-at veszel az összegből.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Sh4rk
aktív tag
válasz V.Stryker #902 üzenetére
Stílusod remek...
Mindenhol azt írják, hogy mali t628 van a készülékbe...
Tiedben sem az van...
Azért sírok mert nekem nagyon sok az a pénz amit kifizettem érte. Ez a 3.ik. Az első kettő 12e pont fölött hozott 3d grafikára. Ez meg 8e... Azok rosszak voltak, ez most jó, de nem hozza azt amit várok, amit írtak. Ennyi...Akkor nem tudom...
Egyébként imádom, és nem akarom cserélni, 3 ik alkalommal le akarták cserélni s6 ra de samut soha...[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz pepetech #903 üzenetére
Viszont minden teszt, sőt a procira rákeresve is a mali t628.at írják.... Hát most írtam egy nagyon szép levelet a Huawei-nek.
Üdv,
Tisztelettel az iránt érdeklődnék, hogy miként lehet az, hogy minden tesztkészülékben Mali T628 -as megjelenítő chip volt a telefonokban, mert minden teszt nagyjából erről számolt be, viszont amit a magyar paraszt kap, az már csak Mali T624?
Ez egy kicsit átbaszás szagú... És óriási csalódás... Nem csak a telefonban, hanem a gyártóban is.
Mi a hivatalos álláspont? A szokásos, hogy a nyugati országok kapják a javát, keleten meg jó lesz a selejt? Vagyis, nagyon sajnáljuk, elnézést a kellemetlenségért, a gyártó hivatalosan nem tett közzé hardverspecifikációt a vga-t illetően, így felelősség nem terheli. A kedves vevő meg csessze meg a 150k-s telefonját.
Üdvözlettel,
-
-
ctvagyok
őstag
Rosszul írja ki a program, mali 628 mp4 van bennük. Meg kéne nyugodni.
-
ctvagyok
őstag
válasz V.Stryker #911 üzenetére
Semmivel. Az van benne, amit a gyártó ír. Ennyi erőből azon is agyalhatnál, hogy tényleg mp4 van e benne. Mert ugye az nem mindegy hány magos a GPU. És azt sem írja egy program sem. Szóval ezen is ki lehetne akadni.
Én nem aggódnék. Nem hiszem, hogy a huawei hazudna, vagy készítene egy olyan kirin 930-at, amiben 624-van. Minden kirin 930 vagy 935-tel szerelt Soc esetén mali 624et írnak a programok.
Szóval vagy kamu az SoC amit a huawei mond, vagy elírás az egész.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz ctvagyok #912 üzenetére
Miért is? Szerintem meg nem hiába van az,hogy majd minden a nevén van nevezve a specifikációban, kivéve ez, ami jó menekülő útnak.
Nem ők lennének az egyedüli gyártók, aki a sittes chippeket más néven, a hibás részt letiltva, még piacra dobnák. A Samsung ebből él szinte.
De tudod, nem lenne gond egy 50k-s egyszerű készüléknél, de 150k-nál azért b@ssza az ember csőrét, hogy átkúrják egy fele olyan erőssel. Az meg,hgoy a gyártó mond igazad, minden más biztos ferdít és nem ismeri fel, az balgaság. Mert a szoftverfejlesztő renoméja is lemenne a béka segge alá, ha nem ismerne fel egy két éves chippet. Egyébként miért ne ismerne fel? Nem hiszem,hogy anyagi megfontolásból írna ki egy program mást.
Ha nem ismerné fel, akkor odaírná, hogy N/A vagy valami hasonlót, nem egy másik típust.
Tovább megyek, hogy nézne ki, hogy a BMW 540i-nél benézel a szerelővel a motorház alá és ott látnál egy 1.6-os motort, két hengerrel kevesebb, fele akkora. Majd mondanák, hogy hülye vagy te is, meg a szerelő is, mert nehogymá a szemednek higgyél, mikor a gyártó márpedig beletette a kétszer akkor a blokkot csak te vagy hülye.
[ Szerkesztve ]
-
-
ctvagyok
őstag
Akkor minden kirin 930 és 935-ben 624 van. sőt a kirin 920 óta ugyanazt írja ki.
Ahogy olvasom az internetből kifele, a kettő ugyan az, csak a t628-ba bele lehet rakni akár nyolc magot is. A t624 esetén a maximum 4 db lehet.
Tehát a kettő kb ugyan az. Csak névleges a különbség.
Legalábbis én így értelmezem az olvasottakat.(#915) V.Stryker
Az WIKIpédia által eljutottam az ARM oldalára, ott azt lehet látni, hogy egyforma a két chip. Legalábbis én ezt látom. Csak a maximális magok száma különbözik.
Még egyszer a 624 nem gyengébb, mint a 628, ha azonos számú magocska van benne. akkor ugyan az a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
pászka
tag
válasz V.Stryker #917 üzenetére
hmmmm... Most hogy olvasgatom a hozzászólásokat én is megnéztem a honor 6 plusszomat, nos ott is ugyanez a helyzet, az oldal itt Mali t 628 mp4-et ír és ami benne van az antutu szerint az mali t 624 mint nálatok.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
theo_76
aktív tag
mért van az, hogy ha az telefont visszaállítom eredeti állapotba, akkor utána nem látja a galéria az előzőleg készített képeket az SD kártyán? Ha újat csinálok, akkor azt már látja...
-
V.Stryker
nagyúr
Rákérdeztem a PH-s cikk írójánál is. Érdekes.
Szia!
AnTuTu, CPU-Z, AIDA64. Van amikor tévednek, mert vagy saját adatbázisból dolgoznak, vagy tévesen olvassák be az ID-t, de annyit el tudok mondani, hogy a Kirin 930-hoz és 935-höz hivatalosan a Mali-T628MP4 tartozik, úgyhogy elég érdekes volna, ha kiderülne, hogy nem is az van benne. Ha mégis van valami turpisság, a GFX Benchcsel ellenőrizni lehet a teljesítményt, nálunk Manhattan onscreen és offscreen 1080p tesztben 9,6 és 9,1 fps, T-Rexben pedig 18 és 17 fps jött ki huszon egynéhány fokos szobában futtatva. Mivel a korábbi HiSilicon 925 SoC-ben is T628 volt, valószínűsítem, hogy nincs trükk, a 930/935-ben is az kell legyen.-
-
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
régóta gondolkodom egy P8 vásárlásán. Az ok, ami miatt idáig vaciláltam, az az, hogy meg akartam várni amíg megjelenik a Honor 7 Magyarországon is, ami talán pár héten belül meg is történik. Tudom idehaza még nem sok tapasztalata lehet bárkinek, csak kíváncsi vagyok, hogy ti figyelemmel követtétek-e a H7-et. Szerintetek mennyire lesz jobb vagy rosszabb, mint a P8. Ha mégis a P8-at mondanátok, azt hol érdemes venni? Én vodás vagyok, és ahogy visszaolvastam valaki nem volt megelégedve egy vodás P8-cal. Érdemesebb kártyafüggetlenül venni, mondjuk Edigital-nál (ahol most 0% thm akció is van, ezért is sürgetem magam...), és a romot manuálisan frissitgetni? Amennyiben jól emlékszem, ha a vodás romot letúrom, az garancia vesztéssel jár, ugye? Nem vagyok egy nagy mester az ilyenekben, de ha jobban járok a kártyafüggetlennel, akkor lehet azt választanám. Köszi előre is.
-
ctvagyok
őstag
Honor 7 esetében már nincs ilyen probléma kb ugyanaz a SoC benne, mint a P8-ban.Annyi FPS-t tud a teszteken a hnor 7, amennyit elvárna tőle az ember. Hozza az ugyanezzel a GPU-val felszerelt Huaweiek szintjét.
Aki akarja próbálja ki mennyit hoz GFX 2.7 T-Rex tesztel, olyan 17 FPS körüli értéket kéne tudni a GPU-nak.
-
theo_76
aktív tag
hogy lehet megoldani azt, hogy root nélkül lehessen teljesen hozzáférni az sd kártyához? sokszor kapok hozzáférés megtagadva üzenetet... pl a hárombetűs navigáció kártyára telepítésénél...
[ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
Sziasztok!
Nem tudom rajtam kívül valakinek feltűnt-e, de én azt vettem észre, hogy a gyári zene lejátszóval elég halkan szólnak a zenék. Azt hittem, hogy ennyit tud a telefon, de csak nem hagyott nyugodni a dolog és Play-ről töltöttem le hozzá egy másikat. Avval már sokkal hangosabban szól és ott már hangszíneket is lehet állítani! Így megnyugodtam, hogy nem a telefon, hanem az app hibája volt a dolog!Más téma: 5.1 frissítésről tud valaki valamit erre a telóra? Mikor várható, érdemes-e frissíteni, milyen külömbségek lesznek, stb?
-
theo_76
aktív tag
válasz rejtettlampa #935 üzenetére
az 5.0-nál elcseszték a memória kezelést, amit az 5.1-el kijavítottak... szóval igen... érdemes.
-
Black&White
addikt
Szerk: bocs, nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rejtettlampa #935 üzenetére
Bizony halk.
Mit használsz gyári helyet?
-
rejtettlampa
tag
válasz #76385920 #938 üzenetére
Az NRG playert töltöttem le hirtelen. Egész szimpatikus elsőre. Jól szerkeszthető a lejátszási lista, hangszínek beállítására elég sokféle lehetőség van. Nekem a design is tetszik. Egyetlen egy bajom van vele, hogy a számok hosszát nem jól írja ki, némelyiknél eléggé valótlan adatot ad meg. Sok időm még ugyan nem volt átnézni a programot, meg másikat kipróbálni sem, de az bebizonyosodott, hogy ez megoldja a gyári app halk hangerejének problémáját!
-
theo_76
aktív tag
válasz rejtettlampa #941 üzenetére
sajnos arról még semmi hír nincs... de már én is várom, mert ugye az 5.1.1 is elég rég kijött már... sőt már a 6.0 is jön... a nexusra októberre írják, és utána a többi gyártó... az is lehet, hogy arra várnak.
-
Black&White
addikt
A kínai verziókra már elérhető a beta Lolli
-
theo_76
aktív tag
válasz Black&White #944 üzenetére
csak azokat gondolom nem lehet feltenni ezekre a telókra... vagy mi a követelménye?
-
Newlachka
őstag
válasz rejtettlampa #946 üzenetére
p7-re csak béta van..
ne közölj fals infókat.
amúgy jönni fog valószínűleg. de ha nagyon tudni akarjátok mikor akkor kérdezzétek meg a huaweitől. -
rejtettlampa
tag
válasz Newlachka #947 üzenetére
Nem akartam én fals infókat közölni! Ezért is írtam úgy, hogy "azt hiszem"! Csak olvastam valahol, de azt nem írták, hogy végleges, vagy béta verzió volt! Mindegy, nem is ez a lényeg!
De ha már itt tartunk, inkább adják ki kicsivel később, csak jó legyen, ne legyen tele hibákkal! Szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest