- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erick68
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindanyiótknak, hogy a kérdéseimre válaszoltatok, hozzá szoltatok!
Még esetleg annyit az aku idő vel kapcsolatban, hogy a P8 nak kissebb az aksija mint a H7-nek, ez sokat számit? A H7-es tovább bírná ugyanaz a felhasználás mellett?
Ez a két telefon( P8, H7) tudja a 4g-t?
Köszi!![ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
Fel is ment ez a 170-es rom simán, gond nélkül, így már jobb, hogy nincs tele a magentás szarokkal. Reménykedtem benne, hogy ez alatt a viber hozzáfér majd az értesítő ledhez, de sajnos nem. Akinek jelez, villog a led, leírná, hogy pontosan mi van neki beállítva? Minden más alkalmazásnál működik, csak ennél nem. Az értesítési központban be van kapcsolva, lezárt képernyőnél futás be van állítva, védett alkalmazás szintén bekapcsolva. Lehet még valami?
Előre is köszönöm.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Dwayne Hicks
tag
...tud è e valaki ingyenes fantasy v. törtènelmi stratègiai játèkot, amit akár kóperatív, akár egymás elleni módban is játszható ismerősökkel. ...ès termèszetesen p8 ès p7 elboldogul vele.??
-
DxxD25
tag
Sziasztok.
P8-at szeretnék venni, de lenne néhány kérdésem.
-Akik játszanak a telefonnal, hogy megy? Nem vagyok nagy játékos, csak fifával játszom néha-néha.
-Hangerő rendben van? Zenelejátszó milyen?
-Mivel elég drága telefon, érdekelne az is, mennyire látszik rajta hogy prémium?
-Kamera milyen képeket csinál? Teljesen gyári beálításokkal? Előlapi kamera milyen?
-Beszélgetés hangminősége milyen?
-Mennyire strapabíró?
Ezalatt azt értem, hogy ha elejtem darabokra törik, vagy ha kulcs mellett van szétkarcolja-e a kijelzőt?
-Akksi jól bírja? Mostani telefonomba 2000 milliamperes akksi van, ez is elég nekem kb két napra, lejjebb nem szívesen adnám.
-Sebessége milyen a telefonnak? Elég erős processzor van benne?
-A legfontosabb. Előfizetéssel venném, havi 10 ezer Ft, két év múlva is jó telefon lesz? Vagy nem éri meg olyan hosszú távba tervezni a telefonnal?Esetleges elírási hibákért elnézést kérek.
-
Akos_h
tag
- Real Racing 3 nálam akadás nélkül megy, de ezen kívül nem játszottam még vele nagy igényű játékkal.
- Hangerő teljesen rendben van, sőt, sokszor halkítani is kell rajta. Egyedül az zavaró, ha befogod a hangszórót játék közben, mert akkor szinte teljesen elnémítod.
- Kb annyira tűnik prémiumnak mint egy iPhone 6. Tegnap amikor elővettem kis cigánygyerek már ugrott is oda reflexből, de felmérte hogy a karom vastagabb mint a dereka és inkább odébb ment
Egyébként fogásra érezni hogy nem egy vacak és vannak hozzá nagyon szép tokok. Keress rá. (alu tokok a legszebbek)
- Kamera nagyon szép képeket csinál anélkül hogy állítgatni kellene. Azt mondják iPhone 6 is ilyet tud. Az előlapit nem nagyon próbálgattam de 8mp-es szóval sokkal szebb képet lő mint a 200eFt-os "nagyok" az 1,2 meg 2mp-s előlapi kameráikkal.
- Beszélgetés minősége kiváló, de ez alap, mivel a Huawei az egyik legnagyobb távközlési cég, szóval egy kis telefont összedobni jó hangminőséggel, erős wifivel és jó mobil vétellel nem nagy dolog nekik.
- Nekem még nincs rajta karcolás de még csak 2 hete van meg de soha nem tenném kulcs mellé! Viszont olcsón kapni rá elő- és hátlapi fóliát vagy akár edzett üveget is (hátlapra is) és akkor már biztos nem lesz baja.
- Az akku 2680 mAh-s és nagyon jól kezeli úgyhogy ez biztosan többet fog bírni mint az előző telód. Nekem eddig munkanapokon minden telómat tölteni kellett legkésőbb kora délután, de ez kibírja simán estig is.
- Előző telóm 8 magos 32 bit-es procival és 2gb ram-mal sem akadt meg. Ebben 8 magos 64 bit-es proci van és érezhetően sokkal gyorsabb + 3gb RAM ami fölöslegesen sok, mert a fele így is kihasználatlan marad, úgyhogy lehet még bőven terhelni.
- Én is részletre vettem 2 évre de okostelefonból nálam még egy sem tartott 1 évnél tovább mert meguntam, viszont ennek elég erős a hardware-e. Amit megtanultam, hogy ha 1 év után is gond és akadás nélkül használható telefont akarok, akkor mindig az aktuális gyártó legjobb készülékét kell megvenni és a P8 a csúcs Huawei, ezért szerintem nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
-
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Épp telefon váltás előtt állok, és a két kiszemelt a Huawei P8 és a Sony Z3C!
Érdeklődnék, hogy pro és kontra mik a vélemények? Esetleg van olyan köztetek, aki mindkettőt használta már?
Előre is köszönet!Forza Ac Milan! -- iPhone 6S
-
RHammon
újonc
Sziasztok!
P8 tulajdonosktól kérdezem.
Felhangosításkor jelentkezik a Bone123 készülék tesztben látható hiba?
(Teljes hangerőnél kezelhetetlenné válik a készülék! Lásd a 30 perctől kezdődően.)https://www.youtube.com/watch?v=9qBbsrQTfmw
Válszokat előre is köszönöm.
RHammon.
-
pepetech
őstag
válasz kisember07 #1169 üzenetére
Nekem z1c volt. Hardverbe kamerában nem jobb inkább egy szinten van. Annyi a pro a sony javára hogy vízálló. Ennyi . Nameg az hogy kicsi. Ez a kettő ami plusz a sony felé.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
válasz kisember07 #1172 üzenetére
A sonyt is naponta töltöttem. Akinek kibir 2 napot akkor az nem hasznalja a telojat.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Isual
veterán
Sziasztok '
Hol lehet a készüléket gyári garival legolcsóbban megvenni!
üdv!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
törölt tag
Valaki megtenné, hogy letölti az Angry Birds Star Wars-t?
Valamiért nekem játék közben nem működik. Az aktuális madár nem csinál semmit mikor a kijelzőt megérintem...
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Miben más, mi a pozitív/negatív oldala annak, ha T-s P8-at veszek?
Itt leginkább a frissítésekre gondolok, rá lehet e húzni független szoftvert, ha az jobb frissebb, tele van e telepítve felesleges T-s alkalmazásokkal?
Köszi! -
Gabesz77
senior tag
válasz fkrinya #1181 üzenetére
Rá lehet, én a feljebb linkelt 170-re végződő romot tettem rá a T-s készülékre. Az enyém tele volt magentás szarságokkal, ez valami újabb széria, mert már nem is független.
Így egy hét után jelenleg úgy érzem, hogy soha más telefonom nem lesz, mint Huawei. Soha nem gondoltam volna, de ennél "smooth-abb" készülékem még nem volt. Pedig volt már szinte minden, SGS 3-4-5, Iphone 4s-5, Lumia 930.
Ez a telefon szimplán (nincs jobb szó) odabasz.[ Szerkesztve ]
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
fkrinya
tag
Köszi srácok!
-
embe
nagyúr
Üdv!
Mi a legfrissebb hivatalosan is elérhető rom a telóra? -
V.Stryker
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Cassio1987 #1196 üzenetére
Ez a factory reset minden frissítés után ajánlott - legalábbis a tapasztalatok alapján más telóknál. Csak arra figyelj, hogy ezzel a telóról mindent törölsz! Előtte készíts mentést!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Cassio1987 #1196 üzenetére
Nekem az akkuidő nem a legjobb wipe nélkül. Utána meg teljesen jó. Igaz, hogy ma nem nyomogadtam annyit, de most van 86%-on.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs