- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Black&White #1749 üzenetére
Nem vitázni akarok, csak azért írtam, hogy jobb a békesség! T-nél manapság mindenbe belekötnek...
-
ataman
aktív tag
A véleményetekre vagyok kíváncsi, azokéra akik már telepítették. Ez a clean debranding valóban működik? Belerakjam az összefoglalóba magyarítva? Tényleg eltűnnek a szolgáltatói cégjelzések, appok a használatával? És ugye frissül is B200-ra, onnan meg majd remélhetőleg 5.1-re (meg 6.0-ra
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok!
A telecomnál vásároltam meg a telefont, és az lenne a kérdésem h a fólia ami gyárilag rajtavan az sima, vagy üvegfólia? Elég maszívnak tűnik, kb levenni sem tudom. Azért kérdezem, mert ha üvegfólia akkor nem rendelek be. Illetve még azután érdeklődöm h a touchplusos foliát belehet valahonan szerezni a telefonhoz? Elnézést az elgépelések miatt, késő van, és telórol pötyögök.Békesség, boldogság! x)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Cassio1987 #1759 üzenetére
Én is majd jövő héten, de gondolom ott sem adnak csere készüléket, igy még kicsit maradnia kell.
-
-
pepetech
őstag
Sima fólia van rajta gyárilag persze jobbik fajta. Én is üveg fóliát vettem rá. Touchbplus meg valami 50 dollár körül van. Van kinai fele ennyiért de azt meg már nem is tudom melyik weboldalon találta egy kolléga itt a fórumon.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Synaptic
senior tag
Én miért csak ilyen 33600 as antutu pontokat kapok ? Semmi alkalmazás nem fut a háttérben. A 134 es régi rom lehet a ludas ? (nem mintha különösen izgatna , na de mégis : ) )
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Bópapa
csendes tag
-
ataman
aktív tag
A készülő összefoglalóban is bent van, de itt egy Touchplus link is.
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
Bópapa
csendes tag
Benne van.
Amúgy ez a pár dolog valamivel összefüggésben lehet. Hiába ugyan az a rom, nálam bent van a duplakopp, de pl nincs képernyőzár ikonom. Másnál fordítva. Hiába telepítem újra hiába wipeolom a telefont akármit csinálok nincs képernyőzár ikon. Lehet nálad is ez van csak a duplakoppal. -
Bópapa
csendes tag
válasz pepetech #1775 üzenetére
a 196 az ami nálam soha nem volt fent. Bár mondom nekem nem is hiányzik az az ikon. Most azt a fentről lehúzható parancsikon menüt alakítottam át, nem csak 3*3 mas mint gyárilag hanem 5*5 ös. Így az összes ikon rajt van nem kell görgetni, ja és ha kell nekem ott bent van a képernyőzár ikon.
A duplakopp meg nem működik valami fényesen, inkább tripla vagy quad kopp -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok, csatlakoztam a tegnapi nap a p8 táborhoz. I6-ról jöttem féltem egy kicsit a droidtól, de eddig pozitívan érint a csere. Olvastam, hogy létezik a duppla kattintásos feloldás, de nm találom sehol. Valaki navigáljon oda köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
Ez a készülék támogatja a vezetéknélküli töltést?
[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
Ha a vendor-t kihagyja, lehetnek hálózati problémák...
P7 topic gazdát idézem:
"vendort főleg szolgáltatói telefonokra érdemes feltenni, kisebb-nagyobb hibákat okozhat a hiánya."Bár a HUN Official Huawei linkről letöltött B170-ben is 2 file van, az összes többi régióban pedig egy fileosok a romok....
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Van értelme virusirtót telepíteni, vagy csak vakitás? Ha van melyiket ajánljátok?
-
.zSoLTi.
senior tag
Èrtem, köszi. Mèg olyan problèmám van, hogy gmail-lel vannak a nèvjegyeim szinkronizálva de nem tudom a vezetèk és keresztnèv sorrendjét megváltoztatni. Megtaláltam h hol lehetne de nem aktiv az a beállitás, el is van halványitva.
-
Akos_h
tag
Van aki tett fel hátlapra védő üveget?
Nekem most fólia van rajta de a kamera résznél eláll, mert az kicsit beljebb van mint a hátlap és szerintem akkor az üveg sem fog ráfeküdni. -
Akos_h
tag
Válasz a saját kérdésemre:
Gondoltam kipróbálom milyen egy csúszásgátló gumi izé amit autóba lehet tenni és megtartja a telefont és annyira jó, hogy leszedte a hátsó fóliát, úgyhogy rátettem egy üveget és a kamera résznél csak középen ér hozzá a két szélén nem, ezért olyan mintha egy nagy buborék lenne középen.
[ Szerkesztve ]
-
Akos_h
tag
válasz V.Stryker #1797 üzenetére
Én ezt vettem próbának hogy milyen az ha üveg van rajta és eddig jó. Nem lesz ujjlenyomatos mint a gyári fólia és kb fél mm-rel kisebb csak mint a kijelző, ami azért ritka az ilyen olcsó üvegeknél.
Viszont ha ez lejön/megsérül vagy ilyesmi akkor inkább ilyet fogok rá venni: HUAWEI Ascend P8 PE+ blue light resistant
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest