- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjohnny
tag
Sziasztok,
Szerintetek ha van lehetőség a P8 áránál 20 ezerrel többért Samsung S6-ot venni, akkor hosszú távra tervezve jobban megéri az S6? Akinek lenne a teló, az játszani is szeretne.
Köszi előre is.
gjohnny[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz gjohnny #1858 üzenetére
Hát nem tudom Note 4-röl jöttem de ami azon futott játék az ezen is fut. De Note 4 után biztosan nem lesz többet samsungom. Nagyon ramaty a topichoz rajta. Hiába raksz rá más launchert nem lesz jobb semmi sem.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz gjohnny #1858 üzenetére
Én csak azt tudom mondani, hogy a Huawei anyaghasználata ,kamerája, hangszórója, kijelzője, akksiideje és a rendszer folyamatossága nagyon rendben van, ennél több mi kell egy okostelefonba?
Az S6-nak nyilván kiváló a kijelzője és a kamerája, erős hardvere van, viszont nem bővíthető a memóriája, és az akksiidejére is panaszkodnak.. Nyilván játékokkal sokkal hamarabb lemerül, mint normál használat mellett..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Promi
aktív tag
Üdv urak! A mai nappal én is egy Huawei P8 tulaja lettem (LG G3 ról jövök).
-
Promi
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1862 üzenetére
Egyenlőre még nagyon erősen belakás alatt van, kb. 2 órája hoztam haza még ismerkednünk kell egymással. Amit már elsőre észre vettem, hogy az G3 után sokkal gazdagabb a menüje.
-
zzola
titán
-
ataman
aktív tag
Star Trails - Episode I - The Dream of the Skywalkers
Huawei P8, B134, állvány[Kép1 - Star Trails]
[Kép2 - Night Sky - Éjszakai mód]
[Kép3 - Moon and the Street Lamp - Éjszakai mód]Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok.
Hétvégén kirándulni voltam, fényképeket készítettem.
b200 rom, képernyőzárnál indított kameránál villogott a kijelző. mindegy mit fotóztam, milyen fényviszonynál, nem a képet világosította, hanem a kijelző fényereje ugrált min és max között.
Ha bezártam a kamerát, telefon felold, és úgy indítottam el a kamerát, úgy probléma mentesen működött. Más találkozott már ezzel a problémával? -
-
theo_76
aktív tag
Nekem tökéletesen csinálja... Mind a naptár, mind a gmail (a legdurvább késése talán 1-2 perc volt). Tapasztalatom az, hogy ha valami esemény van, azonnal szinkronizálja, mivel a googleval állandó kapcsolatban van, épp úgy mint pl a messenger, vagy facebook. Gyakran előfordult, hogy telefonon jóval előbb megjelent a kapott email, mint mikor a gép előtt ültem.
-
Black&White
addikt
Esetleg próbáld ki, hogy az energiagazdálkodást átállítod intelligensről, normálra.
Néha már az az érzésem, hogy LP alatt túlságosan is agresszívan kezeli a telefon a háttérfolyamatokat. -
V.Stryker
nagyúr
Na, tegnap elvittem a telefont leadni a telemaxhoz, a lila folt miatt. Mára úgy látom kész is. még szoftvert is frissítettek rajta, kíváncsi vagyok mire.
No meg elég sok mindent kicseréltek: Előlap akkuval Champagne +Touch Panel+Receiver+Speaker+Battery
-
-
djbelo
senior tag
válasz Cassio1987 #1878 üzenetére
A P6-on is mindent cseréltek nekem annak idején.
-
Promi
aktív tag
Ha a memória kártyáról telepítek programot, akkor a végén mindég megkérdezi, hogy Telepítőcsomag törlése. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni?
-
törölt tag
Amúgy mik ezek a telepítőcsomagok?
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #1882 üzenetére
Köszi, azért kérdem mert 1,5 gb-ni telepítőcsomagot ajánl fel, hogy törölhető... Nem tudom töröljem-e...
-
gjohnny
tag
válasz Ferenczi Áko #1860 üzenetére
pepetech, Ferenczi Áko köszi az infókat. Végül Samsung S6 lett a választás.
-
V.Stryker
nagyúr
De basszus én még mindig nem tudom, hogy mit állítsak,hogy a zárólt képernyőn ne változtassa a háttereket???
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jelentem, mindkét helyen mindkét lehetőség ki van kapcsolva....és így is. Valami más volt...valami galériák, vagy mappák lettek kikapcsolva...f.sz tudja már, de mindig idegel ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Végülis az lett a megoldás, hogy leiratkoztam minden borítóról.
Amúgy ti melyik levelezőt használjátok? Az emui-s jó, de ugye az 15 percenként frissít csak. A Gmail meg csak szalagcímben jelzi, zárképernyőre nem írja ki, ikonra se az olvasatlan levelek számát....
-
-
Promi
aktív tag
Létezik e a mi telefonunkra jól működő hang rögzítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs