-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az RYYB hibája, amiatt globálisan mennek félre árnyalatok (pirosak narancsba, stb).
Ezt a hibát viszont 40MP-es módban a P20 Pro is produkálta, pedig az még RGGB.
Szerintem a Quad-Bayer elrendezés miatt ennyire pontatlan bizonyos szituációkban, de csak tipp. Mindenesetre ahogy nézem, 12MP-en már kezelve van.Camera RAW/Lightroom-ban defringe és moiré reduction tudja javítani, utóbbi csak lokális szerkesztéseknél érhető el. De egyébként is azzal lenne érdemes csinálni, és csak óvatosan, különben nagyon összemossa az árnyalatokat.
-
doooo
veterán
Ez a RYYB szenzor hibája. Vannak színek/árnyalatok/helyzetek, amikor nagyon félre tud menni. Az "ultrafejlett AI" hivatott ezt kiküszöbölni, de sokszor nem sikerül. Felhoztam ezt már én is tavaly, a P30 idején. A vérfanok szerint nincs ilyen probléma, pedig számtalan bizonyíték van rá, hogy de, van, még mennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest