- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz FuRiONight #3451 üzenetére
Alap böngésző, sötét/éjszakai mód. De ha nem lenne elég az alap hírdetésszűrő, akkor ezt még hozzácsapod. :D
-
-
FuRiONight
őstag
válasz bandigyerek #3454 üzenetére
Szerintem ez a gyári böngésző elég kuka.
Nekem az a furcsa, hogy állandóan valami engedélyt kér a telefon (első beállítás alkalmával), meg hogy mindenféle kínai szoftverrel van tele a telefon.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FuRiONight #3455 üzenetére
Milyen kínai appokkal?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
válasz ferrari0819 #3457 üzenetére
Mondjuk szerintem is megkapja majd a frissítést, de nem ártana értelmezned a magyart, pláne, hogy vastagon is ki van húzva ló betűkkel...
"Ez azonban nem azt jelenti, hogy mind a 17 eszköz biztosan meg is fogja kapni a rendszert!"
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Ha megrázom a telefont akkor a kamera résznél, akkor olyan hangot hallok mintha valami kicsit lötyögne benne. Más is halja ezt? Minden működik, csak úgy kérdezem.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
bandigyerek
senior tag
Kétkártyás kérdés: Lett egy második kártya is a telefonban, és az lenne a kérdés, hogy be lehet-e állítani úgy a kütyüt, hogy egy adott név/telefonszámot mondjuk a 2. SIM-el, egy másik nevet/számot az 1. SIM-mel hívjon automatikusan anélkül,hogy nekem kelljen nyomkodni, kiválasztani minden híváskor?
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
1. Véleményetek szerint körút/belváros vonzáskörzetében hol tudnék jó minőségben felrakatni egymással kompatibilis tokot és megfelelő (kijelző színeit, kontrasztját és fényerejét nem lerontó) védőfóliát a telefonra? Kb. mekkora összegre számítsak?
2. Nem ezen védő kiegészítők, hanem a Huawei P30 Pro megvétele kapcsán mi a vélemények a Firstphone és a Smartshop boltokról? Van e esetleg általatok ajánlott, megbízható ugyanakkor kedvező árakkal dolgozó webshop?
Köszönöm a reakciókat
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz Azurooandrew #3462 üzenetére
Firstphone hivatalos viszteladó, én is onnan vettem, ajánlott bolt!
Fólia: MediaMarkt Clearpex fólia
-
ForRedGlory
félisten
Nalatok nincs olyan gmail bug, hogy hiaba nyitom meg a leveleket, full feher, ures mind? Csak az ujrainditas oldja meg...
-
FuRiONight
őstag
válasz ForRedGlory #3464 üzenetére
Gmail nálam fél éve nem volt jó s9+on. Itt már alapból tiltottam. A gyári alkalmazás használom az jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nalam azonnal betolti a tartalmat
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sfdrakex
nagyúr
Neteddel nincs gond ilyenkor? Nálam ilyen útközben van, ha megnyitásközben elmegy a térerő.
-
dragonborn
tag
Hol lehet kikapcsolni, hogy a viber fotokat ne mentse a galériába? Csak azt amit én kijelőlök?
-
Ladybird66
tag
Sziasztok!
2400-adik hozzászólásnál járok, szóval nem akarok olyat kérdezni amit már ezerszer feltettek. De ezt a problémát eddig nem olvastam.
Telefonálás közben nem alszik el a kijelző. Az előbb olyan menüben jártam pl. h csak néztem mi ez. Biztos h a fülemet érzékelve jutottam oda.
Mit állíthattam el, vagy mit nem állítottam be? Valószínűleg a proximity szenzorral lehet a gond, de nem találom a beállításokat. Segítsetek légyszi...-- Kata --
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Ladybird66 #3470 üzenetére
Jártam már így én is, de az esetek nagyobb részében elsötétül. Lehet lentebb tetted a füled és emiatt nem érzékelt.
-
FuRiONight
őstag
válasz Ladybird66 #3470 üzenetére
Ez nem feltétlenül huawei probléma, más telefonnal is találkoztam már ilyennel.
Más: ti milyen témát, ikon packot használtok?
-
sfdrakex
nagyúr
-
Gabes13
tag
Üdv! Olyan problémám lenne a kamera alkalmazassal vagy a kameraval nem tudom, hogy mikor csinalok egy kepet 5x zommal a kattintas utan eleg lassu a mentes, de ami a legszarabb hogy a kattintas es a mentes kozti időben mintha "kicserelne" a szineket. Jobban nem tudom megfogalmazni. AI-al es nelkule is ez a helyzet, ha csinalok egy kamera app tisztitast egy darabig jo de aztan megint elkezdi. Valaki erre tud valaszt adni? Szoftver vagy hardver lehet? Köszönöm
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Dwatti
addikt
válasz FuRiONight #3476 üzenetére
Alkalmazás adatait, memóriát törli.
-
FuRiONight
őstag
Értem, azt hittem ez valami funkció a kamera alkalmazásban.
Mikor várható a 178 update? FunkieHuawei.Club-on mar fent van a leírás hogyan lehet felrakni.
Illetve azt hiszem itt olvastam, hogy a Google Maps-en be lehet állítani, hogy kijelezze a sebességet, ezt hol találom?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
ffodi
veterán
válasz FuRiONight #3478 üzenetére
Vagy felrakod pénzért a FunkyHuawei segítségével, vagy vársz még legalább 2 hetet.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Gabes13
tag
válasz hodostamas #3475 üzenetére
Hirtelen erre nem is tudok mit valaszolni. Nem az a problema hogy elotte utána vagy tenyleg nem tudom mire gondoltal. Az a lenyeg hogy csinalok automata modban egy kepet zooml-al ott oke, kattintas utan van az a pici ido amig elmenti es mintha valtoztatna a szineken. A vegeredmeny egy teljesen mas kep, a szurke inkabb lila a feher sargas. Nem ertem ez miert lehet
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
FuRiONight
őstag
Jah, hogy akkor ez nem ingyenes.. Akkor nem szóltam!
Tegnap volt alkalmam összehasonlítani a P30Pro az S10+-al.. hát öszintén nagyon nem voltam elájulva, pedig most hogy akciós, eléggé elgondolkoztam a cserén (+30k-al maradna több). Kijelzőt és a kamerát tesztelgettem kicsit. Videóban az S10+ jobb, de más érdemi különbséget nem tudok mondani, ami miatt váltanék rá.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Lehet a dokk-ra 4-nél több ikont rakni?
-
jilian
addikt
válasz FuRiONight #3486 üzenetére
Basszus csak oda kellett volna húznom egy alkalmazást...
-------------más-------------
Ti mikor használjátok a 40 MP vagy mindenki alapból "pro" - ban lövi a képeket? 10MP - elen?
-
ffodi
veterán
válasz Ladybird66 #3490 üzenetére
Tedd fel a marketből az AIDA64 nevű programot. Indítsd el, majd válaszd az érzékelők menüpontot. Felülről kb. az 5. lesz a közelségérzékelő adata (proximity-tcs3701). Ez egy egyszerű switch, vagy 0 cm-t kell írjon ha letakarod, vagy 5 cm-et ha nem, próbáld ki. Ha mindig fix értéket mutat (letakarva és szabadon hagyva is), akkor lehet meghalt az érzékelőd, ha működik, akkor pedig valamit elállítottál, vagy előjött egy bug. Utóbbi esetben egy factory reset segíthet, ha még nem volt.
Kalibrálni egyébként jó eséllyel nem fogod tudni, és nincs is rá szükség.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
törölt tag
Üdv. Valakinek frissült már a telefon? Hálózat telekomos. . 178ra?
-
sirály69
őstag
-
markose
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, hátha tudtok valami okosat mondani nekem.
Adott egy p30pro. Megjelenésük óta nálam van a készülék, de az utolsó frissítés óta .161-es szoftverrel azt tapasztalom, hogy éjszaka 100%-ról reggelre 10%-okat merül. A 2 napos izmos üzemidőmből lett 1 napos 4-5 órás screen on time-al.
Bluetooth megy rajta kibontása óta, mert egy watch GT kommunikál vele, de előtte nem volt ilyen baja.
Nincs új alkalmazás nincs semmi.
Valami ötlet mitől lehet? -
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest