- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz FuRiONight #3550 üzenetére
A téma lehet. Olyan, mintha a SystemUI-d újraindulna.
utdetailing.hu
-
FuRiONight
őstag
válasz tibcsi0407 #3551 üzenetére
Pedig azt hittem, alapból témázható annyira mint egy Samu.
-
590227
aktív tag
válasz Azurooandrew #3532 üzenetére
Sajnos már egy tízest rádobtak az árra,és csak egy db van.[link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz FuRiONight #3552 üzenetére
Témázható is. De azért a témakészítő is hibázhat. Meg ugye nem is biztos, hogy az a hiba. Próbáld meg kizárni.
utdetailing.hu
-
jilian
addikt
Nagyon szívesen földhöz vágnám néha...
Lehet ez a rohadt nilkin üveg a ludas...
(amikor beregisztrálom az ujjam, akkor jól nyit a telefon de másnap már nyomogathatom bárhogyan, semmi)Leveszem hétvégén, de jó lenne ha már lenne itt egy másik ami majd felmegy rá.
Ez a Spiegen tényleg jó?
-
Aryon87
félisten
Arcfelismerés aktív a telódon?
Múltkor írtam, hogy nekem a jobb hüvelyket nem mindig akarja beolvasni. Az arcazonosítást kikapcsoltam, hogy lássam a zárképernyőn az értesítéseket (ugyanis amiatt, csak jelzi hogy van valami, de nem olvasható az alapinfó), viszont most már beveszi a "problémás" ujjamat is, és pontosabb is lett az ujjbeolvasás. Olyan mintha bug lenne, hogy a 2 azonosító mód keresztbe tenne egymásnak. Legalábbis én így gondolom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sumptuous #3560 üzenetére
Pedig be volt kapcsolva, és nem mutatta amit kell. Csak az hogy honnan jött és csak annyit hogy "1 értesítés".
2 állandó widgettem van a zárképernyőn, az egyik az időjásás, míg a másik egy zseblámpa, aminek 2 kapcsolója van (vaku és kijelző világítás) és ezeket is csak 1 értesítés néven mutatta. Mivel kikapcsoltam az arcfelismerőt, így már azt látom amit kell.Egyiken az arcfelismerővel még, + amit mutattál a kapcsoló is bent van, a másik ugye már törölt arcadatokkal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sumptuous
senior tag
válasz Aryon87 #3561 üzenetére
Ugyan a zseblámpa appot nem találtam meg, de a widget nekem megjelenik, miközben keresi az arcom. Direkt nem mutattam meg neki. A korábban linkelt képen láthatóan van beállítva, és megjelenik. Vagy félreértem?
Viszont ha jól látom, nálad nem a magazin feloldás a zárképernyő. Esetleg próbáld meg azzal :D
Így néz ki nálam:
(Fent látható, ahogy keres)Szerk: "Pedig be volt kapcsolva"
Pont hogy ki kellene kapcsolni a képen látható kapcsolót. :D "Kicsit" furcsán van megfogalmazva a funkció leírása.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Sumptuous #3562 üzenetére
Próbáltam magazinnal is, de akkor se ment. Na kipróbálom..Szerk:
Valóban az a kapcsoló a bűnös, így már megy rendesen. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
válasz Azurooandrew #3532 üzenetére
Köszönöm a reakciókat srácok
(#3542) rolandrepasi Ebben igazad van, de nekem mindenképpen kártyafüggetlen kéne, így most kiesik a Telenor.
(#3539) kelekyle Köszönöm az ötletet, megnézem milyen ott a kínálat.
(#3554) 590227 - Ez egy nagyon jó ár ennyiért mivel 256GB-os verzió. Ők egyébként hivatalos forgalmazónak minősülnek garanciális szempontból?
-
Aryon87
félisten
válasz Azurooandrew #3566 üzenetére
Telenor is függetlenül adja, csak nem publikálja. Enyém dual simes, 6/128 és 220k áron hoztam ki 1 hónappal ezelőtt. Jégkristály szín. (pontosabban a 6/128-as-t nulla kezdéssel, míg a 8/256-ot 26k kezdővel adták)
Jilian: közben megoldódott a "hiba"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Always on display mennyivel meríti jobban az aksit és ilyen hogy beégés ugye nem fenyeget? Köszi a valaszt.
-
ferrari0819
tag
válasz #91166208 #3570 üzenetére
Én a napokban néztem meg és próbálgattam, de semmi pluszt nem vettem észre ha ki van kapcsolva. Egyszóval nálam majdhogynem ugyan az volt az akksi érték minimális eltéréssel.
A beégés azért nem jelent veszélyt szerintem, mert nem egy helyen van hanem változtatja a helyét. -
törölt tag
válasz ferrari0819 #3571 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy p30 pro telót.
tetszik nagyon, főleg, hogy brutál gyorsan tölti a telót, az üzemidő nagyon rendben. a főkamera tényleg nagyon jó, illetve plusz infó, hogy én a clearplax fóliát rakattam fel, mert azt javasoltátok, én is ezt javaslom, tényleg jó.
Annyi, hogy a westend media marktban ne tetessétek fel, mert egy lúzer fiatal srác van ott, ahogy láttam, hogy hogy dolgozik(nagyon laza és amolyan proli autószerelő stilusa van, káromkodik, előttem tettek fel egy iphone telóra fóliát, de a 'jó van az' stílus ilyen telóknál felejtős, így mondtam is nekik, hogy "végignéztem, hogy hogyan teszitek fel és ez nagyon gáz, inkább máshol tetetem fel" és elhoztam. Körbejártam a westendet, ti ne tegyétek, nem fogtok Clear plax fóliát találni. Nyomás át a mammutha, ott egy srác felrakta, de maradt alatta porszem, így kb 4-5 nap múlva visszavittem.Egyből kicserélték, nem variáltak, szóval Mammuthban rakassátok fel és a fiatal vékony csaj tegye fel, ő precíz és profi. .én tokbarát sima fóliát tettem rá. nagyon jó, nem zavaró, nem jön fel, pedig még tok nélkül használom. Egy dolog viszont nagyon zavar a telóban: fényképezésnél ha embert fényképezek, nem lesz éles a háttér!!!! ez nagyon zavaró! Erre kérnék segítséget. Hiába állítom a rekeszt 13-asra, egyszerűen vagy az arc lesz éles, vagy a háttér. Kérném ebben a segítségetek, hogy hogyan lehet szép képeket lőni, hogy az arc és a háttér is éles legyen. Köszönöm a segítséget előre is! -
Aryon87
félisten
válasz samsung88521 #3573 üzenetére
Soroksári Mediában is fel lehet rakatni (munkahelyem)
Embert ne rekesz módban fotózz, hanem portréban. Na ott meglesz a kívánt hatás.
-
590227
aktív tag
válasz Azurooandrew #3566 üzenetére
235-ért adták két év gyári garanciával.Hivatalos rabló forgalmazóknál semmit sem veszek,Átverés!Gyári garanciával jó áron lehetett venni flottás forgalmazóktól,de itt verhetetlen áron volt ez a telefon.
-
Dwatti
addikt
válasz samsung88521 #3573 üzenetére
Háttér homályos arc éles az a Portré módban ( bokeh effekt ) ha nem teszik bal alsó sarokban kapcsold ki az effekteket. ("körök" stb)
Vagy a sima fotó módot használd AI nélkül.[ Szerkesztve ]
-
samsung88521
csendes tag
válasz Aryon87 #3575 üzenetére
Sajnos a portré módban sem lehetséges beállítani, hogy a fej és a háttér is éles legyen Van még esetleg bármi tipp? Előre is köszönöm.
Vagy tényleg nem lehet olyan képet készíteni egy ilyen telefonnal, ahol elöl a személy és a háttér is éles? (pedig pont ezért vettem volna ezt a telefont -
-
samsung88521
csendes tag
Köszi Dwatti!
Megpróbáltam így is, fotó mód ai nélkül talán egy fokkal jobb, de sajnos továbbra is vagy a háttér éles, vagy az arc. Ezek szerint nem tud a telefon teljesen éles képet készíteni? Esetleg nincs erre valami alkalmazás? Azt hittem ezzel a telefonnal pl állatkerti képek is szép élesek lesznek, de eddig így sajnos csalódtam. Kaphatnék még bármi egyéb tippet ezzel a problémával kapcsolatban? Esetleg másik telefonnal lehet teljesen éles képeket készíteni úgy, hogy az arc éles legyen és mondjuk a háttérben lévő zsiráf is? Köszi a segítséget előre is. -
samsung88521
csendes tag
-
Dwatti
addikt
válasz samsung88521 #3580 üzenetére
Fotó módban |jó lesz az állatkertben, még ai val is.
A rekesz értékkel lehet még játszani minél nagyobb annál több lesz éles a képen pl arc vagy tárgyhoz 2.4 - 4
tájkép épülethez 8-10 -
Sumptuous
senior tag
válasz samsung88521 #3583 üzenetére
Menj távolabb a témától (itt: akit fotózól/arc) és használd valamelyik fix fókuszt. (5,10x).
Komponáld meg így a képet. (Arcra tedd a fókuszt!)A képminőség elképzelhető, hogy gyengébb lesz, de így élesebb lesz a háttér, mint ha közelről fotózod.
Ha ez nem kivitelezhető, vagy nem ad elég jó képet, akkor válts át "szuper macro" módra és így az 1x-es (0,6 nál túl nagy a halszem-effektus) beállítással fotózz.
A neve ne tévesszen meg, nem csak macrózni lehet vele :D Mivel ennek a kamerának a rekeszértéke kisebb, ezért nagyobb a mélységélessége.Remélem segít.
[ Szerkesztve ]
-
590227
aktív tag
válasz csolaca68 #3585 üzenetére
A gyári garancia:A Huawei gondoskodik az elszállításról,és a visszaszállításról.Még nem vettem,várok,lehet Honor 20 pro lesz. Legutóbbi garis tapasztalat off JVC:A szerviz gondoskodott az elszállításról,kiadták a csereutalványt(2 hét),ami azonosíthatatlan volt.2 hónap után lett pénzem a forgalmazó szemétsége miatt. Csak gyári garanciával vásárolok Huawei-t is,a kezdeti Vodafonos Huawei kalandom óta még nem volt gondom a Huawei készülékekkel.Nincs fagyás,hosszú akkuidő,nagyon jó hang(zás),jó térerő.A Huawei mellett egy Xiaomi van,amivel elégedetlen vagyok,helyette lesz egy Huawei csúcsmodell.
-
hodostamas
addikt
Csajos kérdés. Rózsaszín, unikornisos tokot honnan? Vett már valaki? (P30Pro)
Mindenképp olyan kell ami védi a kamerát a szélén.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyezsda
csendes újonc
válasz hodostamas #3590 üzenetére
Én ebayről rendeltem az unikornis puki színű telefonomhoz, farkasosat. Szerintem ott mindent is találsz, csak idő míg megérkezik.
Ha nem akarsz várni akkor én megnézném az Asia centerben, hátha. Ott rá is tudjátok próbálni -
realmadrid
aktív tag
A sas nem vadászik legyekre
-
Aryon87
félisten
válasz realmadrid #3598 üzenetére
Azert az aprobetus reszt is erdemes elolvasni. P9-cel pont egy ilyen napon voltam bent, csak ugy ingyen nem raknak fel foliat, fott is az ott dolgozok feje a tudatlanok miatt, akik azt hittek besetalnak, majd ingyen kapnak foliat.. Csak akkor ha javitani kell a telefont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest