- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz realmadrid #3101 üzenetére
Nekem Telenoros és nekem is 153as van még, nem jött frisssítés, rákeresve sem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dajdaj
tag
Sziasztok, csatlakozom hozzátok egy fekete duál példánnyal. Nagyon baba, nekem kicsit csúszkálós, de már jönnek a tokok hozzá.. Tetszik nagyon.
-
SeatZola
őstag
válasz SeatZola #3016 üzenetére
Még egy kérdésem lenne P30 Pro kapcsán: milyen a telefon zenei hangminősége, gondolok itt a beépített DAC minőségére? Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek előtte volt S10. Sokszor hallgatok az S10-en zenét a gyári fülessel és nekem az nagyon tetszik. A P30 Pro van olyan minőségben? Persze nem a gyári fülessel gondolom. Megmarad nekem az S10 gyári AKG fülese.
Zoli
-
nagyúr
válasz SeatZola #3105 üzenetére
HTC 10-em volt, annak remek a zenei képessége a dedikált DAC és fejhallgató erősítő miatt. A P30 Pro is jó, ha megveszed a hozzávaló Huawei headsetet, 13mm-es driver, hires audio és aktív zajszűrős mikrofon. Nem vészes az ára, 20 rongy.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Sumptuous
senior tag
Csatlakozom én is a klubba Egy P20 Pro-t vált a kicsike.
Sebességben elképesztő a különbség. Kamerában is nyílván jobb, de nem akkora ugrás, mint számítottam. Persze nem blama, így is nagyon szuper!A képernyős ujjlenyomat szerintem visszalépés.. dehát ennyi baj legyen (Mármint sebességben/megbízhatóságban.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ForRedGlory #3072 üzenetére
Szuper a csoportkép!
-
bébi67
aktív tag
válasz hodostamas #3117 üzenetére
A pipacsos képek szebbek. 🙂
-
K Norbi
addikt
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3121 üzenetére
4X zoom az teljesen digitális, nem túl ideális összehasonlításra.
utdetailing.hu
-
hodostamas
addikt
válasz tibcsi0407 #3122 üzenetére
Ennyit tud.. Hiaba raktam 5xre, a keves feny miatt nem hasznalta a zoomot..
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3123 üzenetére
De így nagyon rontja az eredményt. Nyilván így is jól néz ki, viszont gagyinak hát a másik géphez képest.
utdetailing.hu
-
hodostamas
addikt
válasz tibcsi0407 #3124 üzenetére
Persze. Ez csak egy kis infó volt hogy a tegnapi helyzetet így látta. Persze ha közel van a villám már más a helyzet.. Viszont könnyebbség volt hogy míg a géppel állandóan ment az expozás, itt elindítottam, villám után stop
Továbbra is gáznak érzem hogy nem lehet erőltetni a zoom kamerát.. sokkal jobb eredmény lenne most
-
tibcsi0407
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3121 üzenetére
Jok lettek, de miert 4x zoomot hasznaltal, mikor a fenyfestes modban is van 5x optikai?
Sot lenyegeben az osszes mas mod is tudja a zoomokat, a portre az ami 3x es 5x tud csak.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3128 üzenetére
5,1x zoom-nál sem? Elvileg úgy rá tudod kényszeríteni, hogy váltson.
utdetailing.hu
-
hodostamas
addikt
válasz tibcsi0407 #3129 üzenetére
próbáltam és nem. Csak 10x zoom és felette van így.
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3130 üzenetére
Korábbi szoftvereknél nem így volt. Szomorú.
Jó lenne valami fasza Gcam port rá. Próbáltam a P20 Pro-s változatot, de nem stabil, kamerák között meg nem nagyon lehet vele kapcsolni.utdetailing.hu
-
Aryon87
félisten
Hmm.. multkor fotoztam en is villamot, igaz nem figyeltem hogy akkor engedi-e a zoomot. Igaz felettem villogott, igy a konyha ablakabol nekem a szeleslatora kellett valtanom
Na majd megnezem legkozelebb.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kelekyle
őstag
Pro mód, 5x zoom, és manual focus végtelenre.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
ffodi
veterán
Egy kis érdekesség: megmértem a kijelzőt műszerrel és az alábbi eredmények születtek.
Felszerelés
- X-Rite ColorMunki Display
- Color HCFR 3.4.0 (PC oldalon)
- Voodoo Screen Test Patterns alkalmazás a telefonon (amivel előállnak a különböző színminták)
- Led Lenser M7 zseblámpa új elemekkelMérési módszer
- HCFR minta: primary + secondary colors (gyors)
- Telefonon a minták kézi módszerrel végigléptetve
- EMUI színprofilok: Normál alapértelmezetten, normál kalibrálva, élénk alapértelmezetten, élénk meleg beállításon, (élénk+hideg beállítást nem tartottam érdemesnek megmérni a kapott eredmények alapján)
- Kalibrálás: A beállításoknál kézi adjusztálás, majd visszamérés, iteratívan, amíg elfogadható eredmény nem születik (iterációk száma < 10)
- Max. fényerő teszt: A mérés közben zseblámpával (fókuszálva, max fényerőn) a fényérzékelőbe világítottamEredmények
Normál beállítás:
Fehér fényerő: 468 cd/m2
Fekete fényerő: 0,012 cd/m2 (valószínű a műszer nem tudja ezt rendesen megmérni)
Számított kontraszt: 39000:1 (kvázi végtelen, tájékoztató jellegű)
Fehérpont: 6733K
Avg deltaE: 2,1Élénk beállítás (alap):
Fehér fényerő: 480 cd/m2
Fekete fényerő: 0,012 cd/m2 (valószínű a műszer nem tudja ezt rendesen megmérni)
Számított kontraszt: 40000:1 (kvázi végtelen, tájékoztató jellegű)
Fehérpont: 7958K
Avg deltaE: 6,2Élénk beállítás (meleg):
Fehér fényerő: 484 cd/m2
Számított kontraszt: 40333:1 (kvázi végtelen, tájékoztató jellegű)
Fehérpont: 6634K
Avg deltaE: 5,7Normál kalibrált:
Fehér fényerő: 463 cd/m2
Számított kontraszt: 38583:1 (kvázi végtelen, tájékoztató jellegű)
Fehérpont: 6503K
Avg deltaE: 1,5További érdekességek:
Max fényerő mérések, napsütést szimulálva:
- Normál profil (alap) fehér fényerő: 622 cd/m2
- Élénk profil (alap) fehér fényerő: 639 cd/m2Színtér lefedettség normál (kalibrált):
Színtér lefedettség élénk (alapértelmezett):
Összegzés:
OLED-hez méltóan a statikus kontraszt kvázi végtelen. Intenzívebb környezeti fény hatására a kijelző képes további ~150-160 cd/m2-t produkálni.
Normál mód, alapértelmezett beállítás elég valósághű képet ad, egy kis módosítással tovább lehet tökéletesíteni. Itt a színterünk ~sRGB.
Élénk beállítás esetén a színtér megnő, viszont nagyon elmegyünk a kékes árnyalatok felé (lásd fehérpont), melyen szintén lehet valamelyest javítani, ha a melegebb színek felé mozdulunk el.Szubjektív vélemény: normál mód eléggé fakítja a színeket, az én szememnek talán az élénk alap, vagy az élénk + csúszka a melegebb árnyalatok felé tolva a legideálisabb.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
dorten
tag
válasz hodostamas #3117 üzenetére
Nice
-
perzeus
tag
Sziasztok
Véletlen letiltottam, hogy sms-t tudjak küldeni a 1756-ra (lottó). Hogyan lehet újra engedélyezni? Sehol nem találom. Köszi
Gábor
-
Aryon87
félisten
válasz tibcsi0407 #3140 üzenetére
+1 az elénk módra.
Viszont erdekes hogy S9+ utan nem erzem semmivel sem rosszabbnak a kijelzot, ahogy azok szoktak mondani ugye a QHD+ vs FHD+ kozti kulonbsegek + a 2 kijelzo kozti szinkulonbsegXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! Ma megrendeltem a P30 prot, sajnos készlet hiány miatt csuszik a szállítás, de hamarosan csatlakozom hozzátok!
-
realmadrid
aktív tag
Hol tudom kikapcsolni, hogy ne rezegjen egyet híváskor, amikor felveszik a telefont?
A sas nem vadászik legyekre
-
K Norbi
addikt
Gyárilag a kijelzőn van fólia?
Ha van
Spigen Case Liquid Crystal tok felnyomja e?
Ha van esetleg valakinek ilyen tok. -
Sumptuous
senior tag
Szia! Köszi a visszajelzést, megnézem! Egyébként jöhetne inkább privátban, azt hamarabb észreveszem, illetve nem is idevaló, főleg hogy nem kompatibilis a téma a 9.1-es EMUI-val. De nemsokára készítek erre is! :)
Más: Nagyon tetszik ez az akkuidő. És még a töltési sebesség is...
9,5 óra SOT, [kép] , [kép]Bár az éjszakai merülés olyan 4-5% körül van, ez gondolom a folyamatos bluetooth (band 4 miatt) illetve GPS, Wifi, LTE kapcsolat miatt van. Semilyen akkukímélés nincs bekapcsolva. Elvileg a sima Mate 20 még jobban teljesít :o
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest