Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Telefon eladása előtt szeretném teljesen legyalulni róla az adatokat. Elég a gyári visszaallitas vagy kell mást is csinálni?
-
firemanus82
senior tag
Üdv!
Váltottam P30 pro-ra, köszönöm mindenkinek a sok segítséget amit itt kaptam.
de azért nem hagyom el teljesen a topicot 😋
-
firemanus82
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #14208 üzenetére
Ha valóban ez okozza a videók akadását, akkor addig örülj míg meg nem jön
-
firemanus82
senior tag
Kicsit vicces ez a jelszó tároló. Ugyanaz a felhasználó nevem különböző weboldalakon, de különböző jelszavakkal. Ez a kis buta meg az összes oldalon az egyik általa kiválasztott jelszót szeretné használni. Vissza is álltam a google-re
Update: bocs ez lehet a Chrome hibája lesz
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #13097 üzenetére
Én is meglepodtem
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #13092 üzenetére
-
firemanus82
senior tag
Kamera
40MP (4:3) vs 10MP (4:3)
Bocs az amatőr kérdésért, de csak nekem tűnik a 40 MP-es kép rosszabb minőségűnek a 10 MP-eshez képest?
-
firemanus82
senior tag
Hoppá! 286 nálunk is megjott 😁
-
firemanus82
senior tag
válasz
Simon Dávid #12927 üzenetére
Mi is a feleségemmel. (független, magyar piacra szánt)
-
firemanus82
senior tag
válasz
animatrix11 #12826 üzenetére
Vagy egyszerűen kikapcsolod az AI - t. De ekkor nem lesz téma felismerés
-
firemanus82
senior tag
válasz
Simon Dávid #12798 üzenetére
Tegnap írtam a huawei - nek, hogy picit le vannak maradva a frissítéssel (nálam 2 telefon is 270-esen áll).
Kivancsi vagyok mit mondanak. Gondolom várjak türelemmel. De ezek szerint a 8 hetes frissítés sem igaz 😠 -
firemanus82
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #12760 üzenetére
Egyenlőre a 270-rol se tudok elorelepni, itt meg már a Q-ról írnak? 😳
-
firemanus82
senior tag
válasz
Simon Dávid #12665 üzenetére
Dettó 270. 12oras aod 😠 ahogy a nejeme is. Független persze, hogy nem kap semmit
-
firemanus82
senior tag
válasz
Simon Dávid #12483 üzenetére
Vagyunk még egy jópáran így 😉 a 270 a végállomás
-
firemanus82
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #11585 üzenetére
Köszi, így már értem.
-
firemanus82
senior tag
Hogy a viharba ragadtam megint 270es verzión? 🤔
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
A nagy izgalmakban az USA és a Huawei között, elkallodott a kérdésem. Nejem telefonja néha gondol egyet és újra indul. Esetleg valaki találkozott már ezzel?
Másik kérdésem, hogy bluetooth kihangosito (autó, füles) hasznalata során a csengohang miért változik meg a gyári beállításra? Miért van az, hogy a kocsinal atjon a csengohang, a fülesnel nem? Korábbi telefonomnal atjott a csengohang a fülesre. -
firemanus82
senior tag
Ebben a forrongó helyzetben engem más nyomaszt. A nejem telefonja magától kikapcsolgat. Egyszer felforrt, a többi ujraindulasahoz nem járt hojelenseg. Mitől lehet ez? Járt már valaki így? Van rá valami megoldás?
-
firemanus82
senior tag
Másnak is csinál a pite alatt olyat h kikapcsolja magától a wifit? Hazaerek melóból és ki van kapcsolva. Bekapcsolom, majd kimegyek a garázsba (nincs már WiFi jel) majd vissza a lakásba, ahol azt tapasztalom h a WiFi ki van megint kapcsolva
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #7788 üzenetére
Korai volt az öröm. Már át is állt 12 órás formátumra... 🤔
-
firemanus82
senior tag
Inditsatok újra a telefont és utána már fel is dobja a pitet 🤗
-
firemanus82
senior tag
Én is megkaptam a 161-et. Mikor lesz ebből pite? 🤔
-
firemanus82
senior tag
Kíváncsi vagyok mikor ér ide hozzánk is a frissítés... 🤔
-
firemanus82
senior tag
Nálam is 156 432 patch 03. Manuális keresést követően sincs nálunk frissítés.
-
firemanus82
senior tag
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy viberen keresztül kapott videót nem játssza le a telefon. Hang van de csak állókép. Ugyanúgy P20 pro telefonnal készített videóról van szó
-
firemanus82
senior tag
Segítséget kérnék. Meg mindig ez a védett alkalmazások dolog. Több app is figyelmeztet hogy nem fogok kapni értesítést ha nem rakom a huawei telefonon védett módba. Itt most ugye valami alkalmazás indítás menupontot javasol hozzá. De mit kellene beallitanom hogy jó is legyen? Most épp a tv24 rikacsolt emiatt, és persze nem is jelez. Kézi kezelésre kapcsoltam és mind3 beállítást amit feldob bekapcsoltak. Ez lenne a kívánt védett mód?
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #4395 üzenetére
Valakinek erre nem lenne ötlete?
https://m.mobilarena.hu/tema/re_huawei_p20_pro_profit_csinal_minden_fotosbol/hsz_4395-4395.html
-
firemanus82
senior tag
Üdv.
Kellene egy kis segítség. Van egy alkalmazás (Vész) és azt kéri hogy engedélyezzem a védett módot hogy megkapjam a Push üzeneteket. Nekem működik, a nejem telefonján pedig nem. Hol kell beállítani hogy az alkalmazás "Védett módban fusson"?
-
firemanus82
senior tag
Bocs ha már teleposztolta mindenki tűzijátékos képpel a fórumot de én is szeretnék veletek párat megosztani. Ezzel a készülékkel egy álom a tűzijátékot is fotózni. Főleg h az 5 éves fiam végig a nyakamban ült és a közvilágítás is alaposan bezavart.
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #4045 üzenetére
Kipróbáltam. Semmi különbséget nem vettem észre a Real Racing nevű játéknál. Biztos nem támogatja... Amúgy sem játszom túl sokat így nem nyom. Főleg h a GPS - t gyorsítja 😂😆
-
firemanus82
senior tag
válasz
papelado #4034 üzenetére
És miért jelzi a telefon ezt értesítéssel? Miért érzékeli hibának? Mit lehet ellene tenni?
Más : megjott a frissítés. Rossz fordítás ez a GPS gyorsítás? Vagy a Gpu turbó már foglalt név? Azt olvastam h nem fogyaszt több energiát ha bekapcsol ez a mód, most meg azt írja mégis többet fog fogyasztani? Elég zűrös egy story ez...
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #4008 üzenetére
Ezzel a bluetooth dologgal találkozott már valaki? Mi köze a Facebooknak a bluetooth-hoz?
-
firemanus82
senior tag
A nejemnek és nekem is dual sim-es készülék van. Az övé jobban merül, ez attól van hogy neki mindkét sim használatban van, nekem pedig csak 1 sim van benne?
Illetve ha a kocsira bluetooth-on csatlakozva vagyok nem a beállított csengohang szól hanem a gyári. Illetve reklamal a telefon h a Facebook a háttérben folyamatosan a bluetooth keresi. Mi a fene ez? -
firemanus82
senior tag
Brutális uzemideje van ennek a készüléknek. Egész nap nyomtam és most értem el a 8%-ot. 7 óra 30perc SOT 😁😳
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #3787 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Viber, messenger és vész ujratelepitve, textra is működik. Köszönöm a segítséget így már ismét "otthonosan" érzem magam a telefonomban
-
firemanus82
senior tag
válasz
papelado #3783 üzenetére
Mint írtam nem megyek falnak, de elég zavaró h nem tudom épp melyik alkalmazás jelez. Azért mondjuk az SMS hang eltero lehetne. A viber ujratelepitese visszahozta az alkalmazás gyári hangját, az emailt sikerült a korábbi hozzaszolas szerint beallitanom ha minden igaz. Most megprobalon a textra-t felrakni hátha jó lesz az SMS is. Így már csak a Facebook, messenger és a Vész hangját kell megoldanom...
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #3781 üzenetére
Hát ez a bajom, hogy nem tudom egyik programot sem atallitani a rendszer alaphangjarol. Hiába állítok be bármit semmi sem változik.
Ugyanaz a hang jön a viber, a messenger, az SMS, a vész és a Facebook értesítéseivel
Persze nem fogok emiatt a falnak rohanni de egy negyedmilliós készüléknek ezt azért szerintem tudnia kellene... -
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #3776 üzenetére
Pl a Viberen belül hiába állítok be bármit is, nem változik az értesítés hangja...
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #3775 üzenetére
Köszönöm. A Gmail beallitva, ranezek a többire is
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Tegnap miután kezembe vettem a készüléket rögtön szerelmes lettem bele így már nálam is van. Volna egy kérdésem az értesítési hangokkal kapcsolatban. A beállításoknál beállítottam a nekem megfelelő értesítési hangot. Viszont az összes program (viber, face, messenger, stb...) is ezzel jelez nem pedig a program sajátjával. Van erre valami megoldás?
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Most jött el az idő h telefont váltsak. Eddig LG-jeim és jelenleg S8-am van. Mennyire más a kezelhetősége, mennyire másabb a rendszer gondolok itt arra h az LG kezelhetősége és fícsőrjei nagyon jók voltak. Első kiszemeltem a G7 lett volna de üzemideje továbbra sem elfogadható, a nagylátószög ismét kisebb lett és laggokrol írnak. Szeretek fotózni és fontos az üzemidő. Így a P20 pro került a képbe. Még megnyomkodni nem volt időm, de ezt hamarosan megteszem. Szóval kíváncsian várom h milyen is ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest