Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz gomsadi# #4031 üzenetére

    Jónak tűnik az érzékelője, bár páromnak nem tetszik, de hát aki körömmel nyomkodja... :)

    Anno volt szerencsém egy igazi kínai dzsukához (illetve át volt nevezve valami barátibbra), ahhoz képest ez mestermunka. Összeszerelési minősége szerintem teljesen jó, a kijelző nyilván nem egy super amoled csoda, de használható. Az akksit szerintem mondjuk zabálja, de valamit valamiért.
    Kisebb flash cuccokkal elboldogul, de azért ez csak egy 1 magos nem túl friss CPU.
    Én általában a logikai, ügyességi játékokat kedvelem (x-construct, space psyhics, néha angry birds), ezek remekül mennek, és ezen a méreten élményt adnak, mióta megvan a Milestone-omon egyszer nem játszottam :)
    Mondjuk nekem egy ilyen tablet csak a játék kategória, használni játékon és pár hír elolvasásán kívül nem igazán tudom, de én fizikai qwerty nélküli eszközt tuti nem is vennék, akármekkora kijelzője van. Páromnak pl. ha veszek hozzá mobilnetet munkájához is jól jöhet, szóval elfogadom, hogy van értelme.

    A gyári 2.2-es android mondjuk nem a szívem csücske rajta, olyan jó-jó, de párszor rebootol (heti 1-2 alkalom), néha belassul, szódával elmegy, de mivel mióta van CM7 Milestone-ra és azt használom, ez nekem kevés. Copy paste bénasága pl. elég idegesítő, a gyári virtuál billentyűzetek hulladékok (persze van alternatíva, csak az ingyenesek nem mind túl igényesek). Az erőforrás kezelése érzésre a 2.3-nak javult ehhez képest (elvileg a dalvikban is voltak fejlesztések). A gyári home screen lapozáskor nem túl folyamatos (pótolható másikkal, de azért ha már egyedit csináltak...). Picit fapados, na.
    De lehet én vagyok válogatós, mindenki más, szóval nem szentírás jelleggel böfögtem ezt :)

    Mi 0 Ft-ért kaptuk, ehhez képest meglepett, mert egy utolsó ótvar vacakra számítottam. Ha lesz rá pár igényes custom ROM (2.3 vagy 4.0 - álmodozni szabad), vagy esetleg folytatódik a gyári támogatás (nem tennék nagy összeget rá), akkor viszont 100%-osan fog tetszeni a masina. Így egy jó játékszer nekem jelenleg, de nem kelt birtoklási vágyat pl, mint anno a telefonom tette :)

    [ Szerkesztve ]

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák