Új hozzászólás Aktív témák
-
ilor14
tag
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Szerintem teljesen vállalható amúgy, reggeli készülődéskor leveszed, fogmosáskor pl, este meg fürdéskor és akkor használhatod alvásfigyelésre is. Annyi, hogy az alap óraszíjat nehéz megtanulni szépen, gyorsan felvenni, de vannak másmilyen szíjak amelyeket egyszerűbb
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Utóbbi valóban nem tartozik az erősségei közé, de alapvetően nem gondolom, hogy megterhelő lenne a teljes körű okosóra funkcionalitásért és ökoszisztémába illeszkedésért cserébe naponta feldobni fél-1 órára a mágneses töltőjére a Watchot; zuhanynál például nekem kényelmetlen bármilyen óra a karomon, annyi idő meg elég is neki, mivel 1 nap alatt nagyjából 45-50%-ot merül nálam, szóval nem kell nulláról etetni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
Sok mindent meg lehet próbálni, de az általános tapasztalat az, hogy iOS alatt egyértelműen az Apple Watch fogja a legteljesebb körű szolgáltatást és funkcionalitást adni.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
Szia!
Ezt nem vizsgáltam meg részletesen. A Huawei Egészséggel nyilván megfelelően összedolgozik az óra adatrögzítésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest