- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Hát szerintem igen.
Nyugi!
Dobj be egy fél szilvát!
Töltsd le innen a B178-atAmíg letölt,nyomj még egy fél szilvát,majd juttasd el a dload mappába az sd kártyára a letöltött update.app filet.(csomagold ki).
Kártya be, akksi ki(5mp) majd power és hangerő le/fel egyszerre.Benyomni még egy szilvát és pár percet várni
Poco F3
-
suste
veterán
Viberrel kapcsolatban kéne info, hogy megy-e már az új, vagy maradjak a nagyon réginél?
-
mckangi
senior tag
Nem kell magasabb,a minimum az ami gyárilag rajta volt vásárláskor.
Vagyis vagy ugyanazt vagy nagyobbat.
Azt hogy miért nem lehet,azt csak a Huawei-nél tudják.EZ A TWRP-S ÉS CUSTOM ROMOKRA NEM VONATKOZIK!!
EZEK NEM ÍRNAK FELÜL BIZONYOS PARTICIÓ BLOKKOKAT.
Egy custom rom is átlag 200mb egy gyári rom meg 600mb.Na de most megyek hajcsizni,a Huawei találkozón meg kérdezd meg amiről beszéltünk priviben!
Délután majd beszélünk.Poco F3
-
x1port
addikt
dload mappa a kártyán , elindítva a 3 gombos.
Csík vánszorog. Én meg tolok még egy barackot
-
x1port
addikt
Elindult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huhhh -
x1port
addikt
Na..egész jól megy a rendszer.
Igaz az eltűnt status bar ikonokat pótolnom kellett az összefoglalóban leírtak szerint.
Root megvolt , twrp fent van. -
harminc3
tag
Sziasztok! Befizettem egy ilyen készülékre, és azt veszem észre hogy egyes ikonok eltűnnek. Újraindítás után persze minden helyreáll. Másnak is van ilyen jellegű gondja?
-
x1port
addikt
válasz Gebriel #6523 üzenetére
ÖSSZEFOGLALÓ
Hardver
A készülékben egy 40 nm-es csíkszélességű ARMv7 architektúrával rendelkező MSM8225 Spapdragon chipset kapott helyet, a benne lévő kétmagos processzor Cortex-A5 magjai 1 GHz-es sebességen működnek. A grafikus gyorsító az Adreno 203. Memóriából 512 MB került az eszközbe (393 felhasználható, a többit a rendszer gondozza). A szabad ram mérete 140-150 MB környékén van maximálisan, természetesen ez annál kevesebb, minél több program fut. A belső tárhely mérete 4 GB, ebből a felhasználó 2,2 GB-ot tud szabadon felhasználni, alkalmazások telepítésére 1 GB áll rendelkezésre. 32 GB-os microSD kártya is helyet kaphat a készülékben.
Persze szerintem nem jó ennyire kiélezni. A 16GB-al lazán elboldogul. ( De lehet a 32-vel is )
-
Gebriel
veterán
Bocs fiúk kicsit szét vagyok szóródva. Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
gergospy
csendes tag
Azokhoz intézem kérdésem, akik jártasak a custom romok területén.
Mennyire javítanak a telefon RAM kezelésén, ill. multitasking képességein a különböző custom romok?
Pl. böngészéskor 3 lap megnyitása esetén ugyan úgy kilövi a böngészőt, mint a gyáriban, vagy javult ez a dolog? Multitasking úgy működik-e, mint ahogy kellene, vagy mindig újra kell töltse a programokat váltáskor?Szóval a kérdésem, hogy a telefon ezen képességein egy megfelelő rom tud-e javítani?
Illetve T-mobilnál várható frissítés a készülékre?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Most kapom a jelentést a weather-től..Gyöngyös első fokú riasztás, zápor zivatar..
Hét ágra süt a nap. Amerre a szem ellát sehol egy esőfelhő. Ez most mi -
joestone
addikt
Igen.
Egyébként az AMSS.MBN flasheléssel szépen lehet téglázni.
A bootloader nyitás kapcsán a gépen egy darab fastboot parancsot kell lefuttatni a többi már a telón fut , ergó ha a parancs elindult akkor már a pc kapcsolat nem érdekes úgy gondolom , merthogy a wipe-ot már a recovery csinálja meg..
A GT540 -et gyári rom flasheléssel is simán lehetett téglázni. A ZTE blade , skate szintén téglázódik , ha az amss.mbn sérült vagy nem a telefonhoz való és ráflashelődik . Ilyenkor olyan mintha akku nélkül akarnád bekapcsolni , nincs semmi életjel. Ilyen esetekben alaplapcserével javítható a telefon , illetve JTAG használatával még elvi lehetőség megvan az életre keltésére. -
raz0r911
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot PC-re (win7) amivel ki tudnám használni a telefon DLNA funkcióját? -
Armi5
tag
Ma én is beszereztem egy ilyen telefont, de sajnos előjönnek ezek a jelly bean gondok, mint pl. a billentyűzet nem marad meg defaultnak
Widgetek sem maradnak meg ami nem gyári widget, az restart után eltűnik.
Van erre megoldás?Nova Launchert használok és "Érintse meg a widget visszaállításához" dolog jön be restart után... ha ez ilyen marad elég szomorú. Mivel ma nem vettem szeretném megtartani a garanciát is meg ilyesmi, root gondolom így szóba se jöhet..
Van ilyen root mentes megoldás erre? vagy nyeljem le?“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
y300fire
tag
Sikeresen használom a készüléket,de akad egy két hiba amire még nem találtam választ...
---Viber....Gondolom még nem javították. A 2.3-as verzióval megy,bár azóta is volt hogy nem hallottak a vonal túlsó végén.
---Minden beszélgetés után a telefon ledobja magát a T-mobil hálózatáról,és kb 10 mp múlva újra csatlakozik.Ez zavaró mert sokszor visszahívnak és én már csak az smst kapom.
---Hívás végén a telefon kijelzője sötét marad,közelítésérzékelő hiba.
---Netezés közben többször belassul,bár folyamatosan figyelem hogy ne legyen sok minden megnyitva.
---A csengőhang sokszor nagyon halk,majd gondol egyet és pár napig jó....
Ezeket leszámítva jó kis telefon. Bátran ajánlom. Primot kapott,meglepően gyorsan talál műholdjelet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest