- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Ha ez a frissítés megoldotta a Viber hibát akkor ez azt jelenti,hogy még sem a Huawei féle hangtömörítés az oka?!
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Sikerült nekem is a frissitès simán (persze nekem nincs piszkálva a telo mèg rot se) felment nem tudom egyesek mit szenvednek lehet nem kène szètkurni a gyári rendszer de ez mindenkinek a saját dolga.
Kicsit mintha hangosabb lenne a telo meg simán megy a viber,de mást nem vettem èszre a 4.2 jobb lenne már -
theo_76
aktív tag
nem hinném, hogy egy BL nyitás (amit mellesleg a Huawei támogat is) illetve rootlás miért a rendszer "szétkúrása"... Egybként a rootolás azért kell, mert a felesleges appokat csak úgy lehet törölni... Pl engem halálra idegesít, hogy nem használom a facebookot, de folyamat ott eszi a fene a memóriába, és nem csak a memóriát de az aksit is eszi... ugyan így a google maps, ami betelepszik, és nem engedi, hogy más GPS navigációs program rendesen működjön, továbbá jelentősen lerövidíti a készenléti időt... (ZTE Skate-n is bekavart a google maps, ott sem engedte csatlakozni a műholdhoz a másik navigációs szoftvert).
-
beloadjoker
őstag
Grat ehhez a hozzászólásodhoz ;-) /ja és ehhez képzelj egy jó nagy adag iróniát/ ..... nem csak ennél a készüléknél de még a csúcskészülékeknél /4 mag 1/2Gb RAM/ is sokat számít a rom illetve a kernel csere amihez kell root jog, /pár telónál kell bl nyitás is hozzá/ ez általában sokkal gyorsabb működést eredményez, jobb optimalizáltságot, órajel állítási lehetőséget, és sokkal tovább bírja egy töltéssel a telefon hogyha az ember még állítgatja egy kicsit, szóval amit te leszarozol az igazából a maximomot hozza ki a készülékből......
ja és az csak hab a tortán hogy root joggal szinte minden gyári felesleges hulladék appot le lehet törölni amit egyébként az életben nem használnál de foglalják a helyet ...[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
saca23
aktív tag
válasz theo_76 #6854 üzenetére
hello
Én értem amit mondasz a rottal kapcsoladban és ez igaz is volt monduk a 2.3as droidnál hogy muszály volt
a felesleges dolgokat kitörölni nekem is volt galaxy ace egy isten verése volt,de4.1-nél simmán lefagyasztod
azt csok és máris nem fut többet pl. szar face de mondom nekem 8 azért is irtam mindenkinek saját dolga
mit büvészkedik a telon csak ne csodlkozzon ha ez vagy az esetleg nem működik rendesen. .Beloadjoker: felőlem azt csinálsz amit akarsz a teloddal ha szerinted jó ha belenyulsz abba a rendszerbe amit
informatikusok meg mérnökök kitaláltak akkor csináld (és ezt veheted ironiának is) ,de ne is probálkozz meggyőzni hogy ha belepiszkálsz akkor mennyire jobb lessz a telo mert nézd meg aki belenyúlt a teloba az panaszkodik a legobban itt a forumon hogy mennyi gáz van a készülékkel[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz theo_76 #6854 üzenetére
szerintem sincsen igazad, mert ahogy már írták elöttem, nincsen szükség törölgetésre
ami nem kell lefagyasztod
pont amiket írtál, azok tényleg eszik a memóriát, de mindegyik jegelhető gyári rendszerben is
én mondjuk a facebook-ot használom, de a térképeket kapásból tiltottam, és azóta sem indult el
RAM-ot nem nyersz a törléssel, tárhely meg van elég....ahogy olvasom, a legtöbb embernek azzal van a baja, hogy elfogy a hely, meg szaggat a játék
na itt van az, hogy ők rosszul választottak (2X 1,5GHz, 1GB/8GB kéne legalább)
ez a telefon nem játékra való (nem azt mondom hogy nem lehet velejátszani!)
se a proci, se a videó gyorsító (ez a leggyengébb láncszem), se a RAM, és a tárhely sem elég a komoly játékokhoz, és ezt el kell tudni fogadni -
theo_76
aktív tag
-
suste
veterán
válasz kirusz1 #6857 üzenetére
A Roottal renszergazdai jogokat szerzel mint a pc-n.
Na ezzel pont magad ellen is beszélsz.
A sok kezdő usernek pont nem kell rendszergazdai jog, mert abból van a sok baj.
Szülőknek, rokonoknak a gépeit én tartom rendben távolról, ők csak korlátozott felhasználók, így nincsen vírus, meg elbarmolás, évente 1-2 szer lépek be egy kis rendrakásra.
Viszont érdekes módon az őismerőseik, szomszédaik állandóan panaszkodnak nekik, hogy nem megy, lefagy stbstb....és perszecsodálkoznak, hogy nekikmeg miért jó már 2-3 éve -
suste
veterán
válasz theo_76 #6864 üzenetére
atya isten
hol fikáztam?
komolyan kérdeztem
hiszen nyomod az igét, de közben nem ismered a telefont/rendszert
szerintem neked kéne visszavenni, és tanulmányozi a telefonod (ha van ilyen), és csak arról írj véleményt amit tudszegyébkéntpont segítettem: nézz körül......
peace -
suste
veterán
bakker, olyat minek akarsz tiltani, amit frissítgetsz?
ha leszeded a frissítéseket, akkor ott lesz a helyén a tiltó gombígy már nem csodálom, hogy elfogy egy csomó embernek a hely, hiszen minden frissítés oda kerül az eredeti mellé, ahol a program is van.....szóval amit nem használunk, azt ne is frissítsük....
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Látod...ezért kell ezeket itt megvitatni, hogy mindenki okuljon belőle
Sajnos a virtuális világ átka,hogy nem látja az ember a másik reakcióját így könnyen félreértés lehet belőle,hogy ki hogy mond bizonyos dolgokat.
Egyet nem szabad..mellre szívni! Végül is ez csak egy telefon...mi meg emberek vagyunk !Nem neked szólt konkrétan hanem úgy általánosságban mindenkinek , köztük nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
arra van lehetőség, hogy gyári recoveryt vissza lehessen tenni a TWRP helyett?
-
suste
veterán
rávettem magamhogy kipróbáljak egy másik launchert
és az a durva, hogy úgy is gyorsabb, hogy szabad RAM 10-20MB csak
nagyon úgy érzem, hogy az a legnagyobb baja a gyárinak, hogy nincsen programok menü, hanem mindenkint van egyből
ezért kérdezném az új ROM-mal rendelkezőket (190), hogy van-e lehetőség abban eltüntetni az ikonokat?
amit felraktam, abban eleve van programok menü (azt raksz ki amitakarsz) és még onnan is el lehet tüntetni amit nem használ az ember
szerintem ettől sokkal gyorsabb így a rendszer.... -
x1port
addikt
Köze nincs hozzá.
Sőt! pont hogy azért kellene gyorsabbnak lennie mert nincs még külön alkalmazásfiók is.
Próbáld ki a mihome launchert az is gyorsabb pedig ott is kint van az összes ikon.
Ez a gyári launcher betegsége.theo_76 : Most hányas számú rom van fent Neked?
[ Szerkesztve ]
-
theo_76
aktív tag
Erről mi a véleményed? sajna az angol tudásom nem a legjobb...
-
Kabirobi
tag
Sziasztok!
Egyik rokonomnak rendeltünk egy ilyen telót. Hol tudom kikapcsolni, hogy ne frissítse magát a telefon? Fiókot még nem adtam hozzá, most helyi és online frissítést ajánl fel, de nem látok sehol ki-be pipálandó lehetőséget a frissítés ki és bekapcsolására?!
Tudom, hogy okos telefon, frissítse magát, de nekünk erre nincs szükség! Előre is köszönöm! -
momo1989
újonc
Hello. Vki tud mondani olyan oldalt ami kimondottan erre a telefonra való játékokat tartalmaz?
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Szerdán csináltam egy gyári visszaállítást, majd tegnap ráengedtem a frissítést, alig van még visszatelepítve program, de így is újrarajzolta már az ikonokat, pedig azokból sincs sok!
Talán Maxthon után nem, de Dolphin után már találkoztam ezzel a jelenséggel, sőt ha sokáig nézelődtem a Play-en, akkor is volt!
Viszont gyorsabban összeszedte magát, de ez lehet azért is mert még kevés cucc van a telefonon![ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz NoMagix #6890 üzenetére
Ott van a bibi,hogy a Huawei kezdőlap nevezetű launcherben semmilyen beállítási lehetőség nincs.
Ha megnézitek , bármelyik letöltött launcherben van olyan opció,hogy memóriában marad.
Na ez a gyári ez nem!
Szóval ha kilépünk egy olyan alkalmazásból ami egy kicsit több memóriát használ , akkor a kezdőlap csak ezután kezd el betöltődni.
Viszont ha a memóriába maradna akkor egyből bevágná onnan az ikonokat nem akkor kezdené el betöltögetni amikor már szükség lenne rá.
Például most nálam a futó alkalmazások között meg sem lehet találni , pedig ha ott lenne a háttérben akkor villámgyorsan tudna indulni.Azt kell kipróbálni,hogy valami task killer szerűséggel adni neki egy jogosultságot,hogy a rendszer ne tudja kilőni.
-
x1port
addikt
Minél kevesebb van szabadon annál több alkalmazás csücsül a memóriában. És így hamarabb indul ha szükség van rá.
A bajok ott kezdődnek amikor ezeket a memóriában lévő appokat rosszul kezeli a rendszer.
Például a ZTE -nél volt olyan hogy hallgattam a zenét és egyszer csak kilőtte az equalisert -t nem zavartatta magát hogy használatban van. -
Emberkeman81
aktív tag
Real racing 3-hoz hasonló játékról vagy repülő,helikopter szimulátorról tudtok amit még elvisel ez a masina?
Keregéltem playen meg egyéb helyeken de nem igazán találtam csak angol fórumokon láttam dolgokat de az angol nekem kicsit kínai
Köszi! -
NoMagix
addikt
válasz Emberkeman81 #6895 üzenetére
Air Navy Fighters kiválóan megy!
Volt egy másik szuper repülőszimulátorom is csodálkoztam is, hogy milyen jól viszi! -
handbox
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan 4.2-es ROM elérhetőséget amihez nem kell babrálni a telót?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
x1port
addikt
Megoldottam a lassú huawei launchert
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest