- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Csak a mostani új készülékeknél van ez a hiba, vagy akik már régebben vették a telót azok is tapasztalták?
Üdv.: KamuMazsola
-
x1port
addikt
válasz #64315648 #6402 üzenetére
Volt ,már rá példa...
Főleg ha úgy írja T-nál....
Szóval ha valaki veszi a fáradtságot és kicsit átolvasgatja a fórum etikettet akkor neki nem is kérdés, hogy értelmesen leírva tegyen fel egy kérdést.
Senki nem hal bele ha azt írja pl. Tré.
Ennyi..de ne ez legyen már a téma.. -
st6969
őstag
Ez legyen a legnagyobb problémám a telóval... ha hívnak, és megszólal a csengőhang, akkor nem a beállított hangerőn kezd csörögni, hanem egyre hangosodik, igaz nagyon rövid idő alatt (kb. 1 másodperc) eléri a beállított hangerőt, elég fura. Csak érdekelne, hogy másnál is ilyen-e? (esetleg én állítottam el valamit?)
Ha a csengőhangot külön lejátszom, akkor nincs ilyen. -
x1port
addikt
Ellentètben az elveimmel felraktam a lewa os-t. És azt kell mondjam baromi jò!
-
fdavs
tag
Tedd fel a CM10-et vagy a CM10.1-et .. és akkor majd megtudod miért mondtam rád azt amit írtam .. de ha megbántottalak vele elnézésedet kérem
És igenis gyorsabb (most magadhoz nyúlhatsz ) mint a gyári rom. De ha nem hiszed, bátyámnak és nekem is y300 van és csinálhatok egy vidit, hogy melyik a gyorsabb hangosabb stb .."És kötőszóval sosem kezdünk mondatot ! " <- És mi van ha azzal kell? Am a nagy költőink is kezdtek éssel mondatot. pl.: szózat ez csak egy mítosz ..
[ Szerkesztve ]
-
vmaxter
tag
A beállított csengőhang nekem is elszokott tűnni. De ez szerintem androidos hiba. Korábban az LG P550-am is ezt csinálta a 2.3.3-as rendszeren, amikor le volt választva az SD kártya. Nem értem miért nem lehet megoldani, ha egyszer azt mondom innentől kezdve ez csengő hang, akkor miért nem teszi át a saját memóriába.
Ja bocsánat, félre olvastam, mindegy marad
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz mckangi #6421 üzenetére
Parancsolj "160 as hozzászólás.
Persze , beállítottam a Telenoros APN-t.
De mondom g betű van a hálózatnál csak itt ebben a menüben írja ezt a gsm-et.Viszont nincs root !!!
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Nem tudjátok, lesz e még a T-nél a közeljövőben megvásárolható készülék (Pesten)?
Az egyik boltban azt mondták, hogy karácsony felé várható, ami nyilván egy f...ág, szóval ti hátha tudtok valamit -
imcsoo
aktív tag
Ma voltam bent a helyi tmobil boltba és azt mondta az eladó hogy vigyem be egy közeli szervízbe és ott azonnal kicserélik a kijelzőt mivel a 3 napos garancia tegnap járt le. Ha itt adnám be 2-3 hétig oda lenne a teló.
Ti kicseréltetnétek a kijelzőt? Mert alig lehet észre venni őket, szinte csak ha full fekete a kijelző, én 4db-ot találtam.[ Szerkesztve ]
-
-
vmaxter
tag
Én a Telenortól ingyen kaptam
(#6428) imcsoo Szerintem nem a kijelzőt kéne cserélni, hanem az egész telót, ha három napon belül vagy. Egyébként meg az előző telefonommal, egy LG Optimus One-al hasonlóan jártam. Azon a bal felső sarokban volt (van) három fehér pixel, visszavittem másnap és cserélték is volna, de az eladó csajszi nem volt hajlandó, bemenni vele egy sötét helyiségbe, így nem látta, én meg hiába magyaráztam. Úgyhogy maradt, de simán együtt tudtam élni a problémával. Nyilván, ha a képernyő közepén lett volna akkor más a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
saca23
aktív tag
-
kerxy
senior tag
Nem, személyes, már csak azért is, mert számhordozást akar... egyrészt ezt se értem, hogy neten mért nem lehet intézni a rendelésnél a számhordozást, mármint, hogy ott megrendelem és az üzletbe elintézzük a papírokat... Tehát mindenképp személyesen kéne megvenni és az allee, árkád és aréna üzleteiben is azt mondták hogy nincs egy darab sem, azt hiszem az alleeban mondtak egy ilyet, hogy karácsonyra lesz, de ezt tényleg viccnek veszem
-
Emberkeman81
aktív tag
FusionX-ben miért írja sokszor a teló hogy nem tud bejelentkeztetni az e-mail címemre?
És esetleg a fusionx-nél van-e jobb rendszer?
Valamint szerintetek telenornár le lehet-e mondani hűségszerződést telefon kifozetéssel?[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Amúgy lesz gyári 4.2/4.3 frissítés?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Biztos felmerült már párszor, de nincs kedvem visszakeresni, milyen szilikontok ajánlott a telóra? Vagy igazából a márka nem számít? Haffner S-Linet láttam több helyen is, viszont a ZTEmen Nilkin volt, az bevált.
-
Joe fiú
senior tag
-
x1port
addikt
Tudna valaki linkelni nekem egy gyári romot amit twrp-ből fel tudok tenni ? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest