- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Tomtailor85 #4369 üzenetére
Kb. 6 órát.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4342 üzenetére
Isopropyl alkohol!
-
Varoz
addikt
Istenem!
-
Varoz
addikt
válasz
dredjudge84 #4273 üzenetére
Kábel!
Hiába nem látod, cseréld le másik minőségi kábelre és rájössz! -
Varoz
addikt
válasz
Darellus92 #4115 üzenetére
Érdekes. Nálam kopp ugyanaz lett. Franc tudja.
-
Varoz
addikt
válasz
Darellus92 #4092 üzenetére
A hTC-s miért nem jó? Mindent átvisz. Nekem csont ugyanolyan lett tőle az U11, pedig M8-ról jöttem át.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4046 üzenetére
Igen. A Liquid Crystal. Nekem ez van.
-
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #4016 üzenetére
Spigen!
-
Varoz
addikt
válasz
sirokipatrik #3850 üzenetére
Soha! Nem hTC hiba. Inkább valami rosszul megírt alkalmazás befoglalta a kamerát. Zárj be mindent! Esetleg indítsd újra!
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Itt hagyom a PH!-t egy időre és erre kell visszajönnöm, hogy ekkora hülyeséget terjeszt valaki?
Nem akad, nem röccen meg! Soha, sehol! Több, mint fél éve nyúzom és olyan, mint a villám.
Szóval, az, hogy te állítod, hogy akad és rajtad kívül érdekes módon senki más nem tapasztalja, az talán azt jelenti, hogy a hiba egyedi és csak nálad áll fent! Csak mondom! -
Varoz
addikt
Na, nem tudom mit óbégatott itt mindenki, sorra érkeznek meg a telók, ahogy nézem.
-
Varoz
addikt
Mivel ugyanaz a kamera benne, mint a simában, nem csoda, hogy legjobb, mert a sima is a legjobb.
A Sense felület meg amióta létezik a legjobb! Lehet egy-két felület tud valamit másképp, más igények szerint, de ennyire összerakott, atombiztos, szép és smooth felület nincs másik! -
Varoz
addikt
válasz
MrPetya19 #2830 üzenetére
Hogy is volt a múltkor, hogy a hTC sajátja alul marad minőségben? Már akkor is kiröhögtem ezt az állítást és lám, igazam lett.
A hangosságot, hogyan nézted? Rá volt dugva a töltő is? Mert lehet azért hangosabb, mert nem a telóról veszi le az áramot és ez jelentkezik hangerőben. De ez csak egy tipp.
-
Varoz
addikt
Az előrendelés fogalmával azért tisztában vagytok? Nem azt jelenti, hogy megkapod x időpontra, ha törik, ha szakad, hanem azt jelenti, hogy az első körben fogod megkapni, amint elérhető, ha ez tolódik januárra, akkor tolódik, egy szavatok nem lehet!
-
Varoz
addikt
válasz
Kiskopika #2679 üzenetére
Opera! Gyönyörűen tördel!
istnagNem, a hangszóróban nincs mikrofon, az csak hangszóró. Ha a füles rajta van akkor le is veszi róla a telefon részt, ez látszik is a screenshoton. De így is van értelme, egyszerre nem telefonálsz két eszközön.
spawn21
Aryon87
Próbáljatok meg variálni a sorrenddel, hátha! Pl. ha a füles van először rajta, akkor nekem se megy a hangszóró is, de ha a hangszórót csatlakoztatom először, akkor a füles felmegy mellé.
-
-
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #2544 üzenetére
Abszolút nem érzem, hogy csúszós lenne!
Ráfektettem a tenyeremre és 45 fokos szögnél kezd el csak csúszni, addig nem. Szóval nem mondanám, hogy csúszós tok.
Lehet egy olcsó, szilikon tok, ami annyira gagyi, hogy taknyos, ragadós az anyaga, az lehet nem csúszik, cserébe igénytelen fos. -
Varoz
addikt
félOFF:
The Verge cikke az U11+-ról.
The U11 Plus is shaping up to be among the most complete and compelling Android phones of 2017.
A hTC most ezzel az U11 szériával nagyon odatette! -
Varoz
addikt
válasz
brainticket #2373 üzenetére
Ja tényleg a jack. Bár szvsz ebben sem rosszabb, csak ha valakinek kell, akkor érvágás, nekem pl. nem. Szóval ez is egyéni dolog, mint a kinézet kb.
-
Varoz
addikt
válasz
BenHans #2283 üzenetére
Ami elérhetetlen és csak egy videó állít valamit róla ami vagy igaz vagy kamu. Ő meg amióta feljött az átalakító mint téma, ebből áll ki. Pedig be se lehet szerezni, de ajánlgatja.
Na mindegy.
Ja és a tölt+hallgat egyszerre dolgot sem értem, hogy gondolta, a Google-ének is csak egy jack a vége! -
Varoz
addikt
Rendszer optimalizációban a legjobb, bloatware nem volt, nincs és nem is lesz hTC-n!
Fényerőben talán rosszabb, ellenben minden tekintetben jobb szerintem az LCD-je, mint bármelyik AMOLED, de ez szubjektív véleményem.Ja és ez nem ég be.
"ennyire gaz a hTC sajatja?"
Lóf.szt, már bocs! Én kipróbáltam, teljesen korrekt a cucc. A kolléga félrebeszél vagy nem is próbálta még sosem a hTC átalakítóját!
Viszont az után gyártott kínaiakat felejtsd el! 99%, hogy egyik se fog menni vele! -
Varoz
addikt
válasz
CptAdamica #2182 üzenetére
Nagyon helyes! Alakul ez. A két új U11 is fasza lett, áruk is. Ideje volt már felfelé menni!
-
Varoz
addikt
Most leírta mindenki ugyanazt amit én. Nem a hTC tehet arról ha a tulaj vagy a pult mögött ülő akinek leadja, sz*rul adja le a hTC-nek. Csak mindenki más tudta ezt kezelni és nem a hTC-t kezdte el ekézni ok nélkül. Sajnos minden más készüléknél ugyanez előfordulhat. Emberek dolgoznak mindenhol és belefuthatunk butákba akik rosszul kezelik az adott ügyet. Szomorú, de ez ilyen.
-
Varoz
addikt
válasz
kekkola #2077 üzenetére
Nekem már fent van egy hónapja biztos. Kevésbé tapad és semmi hangja. Bár tény, még mindig érdekesen tapadós, de nekem szokható volt. Ha gondolod, akkor várj még vele hátha, de ha úgy érzed a leírásom alapján se jönne be, akkor hátha ír valaki valamit. De ehhez nem fűzök reményeket, nekem se írt senki úgy random próbálgattam. Az egyik nem lett jó, felgyűrte a Spigen, a másik meg se jött, ott átbasztak, a Screenknight meg bevált.
-
Varoz
addikt
Nem tudjuk azt sem, hogy mit írt a papírra mit nem. Mivel garanciális javításnak vették már az elején, akkor vagy ő vagy a pultban ülő ember elírta. Még is a hTC van ekézve oldalakon át.
Talán egyértelműen kellett volna leadni a készüléket és rég kész lenne.De mindegy is, a lényeg, hogy ebből az egy esetből megítélni a hTC szervizet elég blődség lenne!
-
Varoz
addikt
válasz
Aryon87 #2054 üzenetére
Faszák lesznek!
Qi töltés nem vonz annyira, de kell bele a ficsőr mindenképp, ma már nehéz eladni nélküle.
Ujjlenyomatolvasó helye nekem annyira nem jön be, viszont örülök, hogy nem a kamera mellé rakták, mint a konkurencia, hogy a kamerát tapogasd állandóan.Viszont a Lifenak nem értem azt a g.ci nagy káváját alul. Brr...
Érdekes, ebben a cikkben is azzal vannak megáldva, hogy átlátszó lesz a telefon. Mindenki hülye? Totál egyértelműen látszik, hogy az a Qi tekercse, nem az átlátszóság a lényeg, hanem a Qi töltés. Valószínűnek tartom, hogy a végleges készüléken nem fog látszani.
-
Varoz
addikt
Őőő.. nem, továbbra sem! Azt csak bedobja, amikor tekered fel a hangerőt és megállít, hogy biztos feljebb akarsz-e menni, de nem teker az semmit se le! Utólag meg főleg nem csinál semmit!
és érdekes, mert asszem csak egyszer kell leokézni, hogy feljebb akarsz menni és többet nem kérdezi meg, csak ha újraindítod talán. De ebben most nem vagyok biztos.
Megnéztem, nekem most nem adja be se hangszórón, se BT-n, se fülesen. Úgy, hogy valóban csak egyszer kell leokézni. -
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #1823 üzenetére
Na jó, de a Spigen tudja a védelmet, harmad akkora vastagon. Ha meg a kamera mellett kapja el egy szeg vagy bármi hegyes, akkor lehet félméter vastag tok is, kampec van.
Nekem ezért van egyébként a telefon, Spigen tokkal együtt egy random bőr becsúsztatós tokban. Így amikor használom akkor ott a fasza telefon, átlátszó tokban, ha meg nem kell akkor tökéletes védelem alatt áll.
Az M8 is így volt. A hátlapon a festés szemcsésen kopott a tok mögé bemenő porszemcsék miatt, de ennyi, sehol egy sérülés stb. -
Varoz
addikt
válasz
spawn21 #1821 üzenetére
Nem tudom melyik típus volt, mert a telefonnal együtt kaptam az előző gazdájától, de egyrészt nem védte mindenhol körben, voltak kihagyott helyek, másrészt kemény műanyag volt a normális szilikon helyett. Minden szempontból szar volt.
Hú, ennyiért veszek két-három Spigent, maradok márka hű, M8-on is bevált.
Meg ahogy nézem, nekem az bumszli lenne. -
Varoz
addikt
Nekem ScreenKnight van, ez kompatibilis a tokokkal is, pl. a Spigennel. Eddig tetszik.
-
Varoz
addikt
válasz
mocsyzozi #1709 üzenetére
Értem én, hogy dühös vagy, de ettől nem lesz igazad! Belefutottál pár idiótába, nagy kár, de ettől nem kéne lehúzni a márkát! Azt a pár dolgozót kéne lapátra tenni, akik ilyen hanyagok voltak!
kerxyTökéletesen látható éjjel-nappal a kijelzőm! Az AMOLED továbbra is inkább hátárny lenne, mint előny! Az a kis fényerő pluszban nem ér annyit, hogy cserébe beégjen!
Szoftverfrissítést hagyjuk Samsungéknál, amikor a zsír új S8 is képes lagolni! Ebben a hTC mindig is verhetetlen volt és egyelőre marad is az!
Garival meg nem tudom mi bajod van, gyakorlatilag bármi papír nélkül kapsz 2 évet a gyártástól és bárhol le tudod adni szervizbe! Az, hogy valaki kifogott pár bénát, akik szarul vették fel a hibát, az nem a hTC sara! -
Varoz
addikt
válasz
mocsyzozi #1705 üzenetére
Az, hogy a First Phonenál dilettáns barmokat sikerült kifognod, nem a hTC hibája és ettől még teljesen jó a garanciájuk és szervizük, mert a FP nem egyenlő hTC szervizzel! Szóval nem kell semmitől se rettegni, csak ott kell leadni, ahol nem segg hülyék! Esetleg írni kell közvetlenül a hTC-nek, angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óra topik
- DOOM - The Dark Ages
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest