- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Nyüstölöm a telót és egyszer feloldás után bekérte a PIN kódot, ez miért van?
Frissítettem a rendszert, viszont nem lett 3.x-es verziós az android. Még nem jelent meg rá vagy nem is fog, majd valamikor a 4.x? -
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6551 üzenetére
3.x?
Az a tableteknek készült honeycomb, amit mi nem fogunk megkapni, a 4.0 (ics) meg csak nemrég lett bemutatva, referencia modellek kivételével más készülék még nem nagyon kapta meg.Vagy te most a romverzióra gondolsz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Nakivagyok
tag
válasz Something_ #6551 üzenetére
2.3.4-es Android verzió a legfrissebb 3.0-s Sense verzióhoz
2.3.5-ös Android verzió a legfrissebb 3.5-ös Sense verzióhoz
3.x Android verzió csak tabletekre van
Nekünk a 4.0 lesz az új -
Something_
őstag
válasz Nakivagyok #6553 üzenetére
Koszonom a valaszokat, tisztabb lett a kep
Nagyon kezdo vagyok meg android teren. -
Zirowe
nagyúr
Ahogy látom a dice player az egyetlen, ami rendesen tudja lejátszani a 720p mkv-kat a készüléken, viszont nincs meg a megfelelő beállítás a feliratoknál, hogy rendesen mutassa a magyar karaktereket.
Esetleg vki tud alternatívát?
Másik nagy bánatom, hogy a jonas féle htc_ime mod nem érhető el ezen a felbontáson, most próbálom a swift keyboard és a smart keyboard pro-t, hátha megfelel, de kétlem..:S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Sziasztok,
Kellene kis segítség
Ha jól értem, először kell egy S-OFF, utána jöhet a root, és ezek után tudok felrakni bármilyen ROMot, ugye?
Innen csináltam az S-OFF-ot, és elvileg mindjárt nekiállok a rootnak. Jó irányba haladok?
-
MerLinh
senior tag
Jah, mert az használja a hardveres gyorsítást, esetleg az mx player tudná rendesen lejátszani, de nem tudom a feliratokkal, hogy bánik, nem szoktam feliratot csatolni, jó nekem nélküle is, animenel meg az angol is jó
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
törölt tag
A superuser telepítésnél(?) kiírja, hogy installation aborted.
2 file-al is próbáltam, hogyan tovább S-OFF után?Viszont így a H-BOOT 1.18.0000 helyett 1.17.1111 lett.
Hmm, lehet mégiscsak sikerült
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feltettem a LeeDroid 1-i változatát. A Sense 3.5 gyönyörű, ugyanakkor nagyon csúnyák néhány helyen a kiírások és a checkboxok, a szövegek néhol kilógnak, alig olvashatóak. Sztem a menüben a fényerő indokolatlanul nagy és a teló is kicsit döcögős nekem, ezen felül nagyon zabálja az akksit.
Ebben a ROM-ban hol tudom megnézni a proci frekvenciát? És állítani?
Melyik az a ROM, amelyik 2.3.5-ös, Sense 3.5-el és a proci mondjuk 1.5 gigán pörög, ahogy kellene?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feltettem a Digitalized ROM-ot.
Ez már sokkal gyorsabb, mint a a LeeDroid, viszont itt sem tudok proci frekvenciát állítani. Ehhez külön program kellene mégiscsak?Egy baja van: a személyre szabás nem működik a főképernyőről. és nincsenek benne a HTC-s cuccok (HUB, Likes, Sense) így nem lehet jelenetet váltani. Viszont gyors.
Azt hiszem egy kis alvás után még próbálkozom majd más ROMokkal is
-
Zirowe
nagyúr
válasz #54715584 #6556 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a 4 elérhető opció mindegyikénél (default, utf-8, eukr, iso8859-1) kérdőjel van az ékezet helyett.
Mx nem lenne rossz, ha nem lassulna be beletekeréskor.
Rockplayernél a rendes felirat megjelenés az iso-8859-2nél van (de az iso 8859-1 is jó, csak a dice-nál baromkodik).
-
mumk1
addikt
válasz #54715584 #6560 üzenetére
Az órajel állítás nem rom, hanem kernel függő. Tegyél fel hozzá egy faux vagy bricked kernelt és vagy a setcpu, vagy a cpu master appot. A setcpu fizetős, de regisztrált xda-sként letöltheted az xda-n a fejlesztő topicjából. A kernelt simán flasheled recoveryből, csak arra figyelj, hogy kompatibilis legyen az adott romhoz. Belakott romról azért inkább csinálj nand backupot előtte, ha nem sikerül a kernel flash és boot loopba kerül a telefon, csak símán visszateszed a mentést és lehet újra nekifutni.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Hosszas huzavona után le kívánom cserélni a mintegy 6 éves telómat és sokáig a sgs 2 és htc sensation teszteket olvastam, aztán vhogy itt ragadtam köztetek.
Igazság szerint a htc szimpatikusabb számomra.Elsősorban a nagyobb kijelző a böngészés miatt + az anyaghasználat.
Jelenleg még a kb a 3000. hozzászólásnál tartok és végig is kívánom olvasni az összeset, mert szeretném látni a változásokat,tapasztalatokat.
Viszont már most is szeretnék pár dolgot megkérdezni.
-Vásárlás esetén milyen módon tudom leggyorsabban, mondhatni hitelesen ellenőrizni ,hogy a kijelzőn van-e dead pixel?
-Mivel még nem volt szerencsém androidos rendszerhez, így nem vagyok tisztában azzal sem, hogy a telefon kikapcsolt állapotban ébreszt-e?
- Garanciavesztő -e a rootolás, amit csak kérdezek meg, mert sok negatívumot olvastam itt az aksikról és ha van olyan lehetőség, ami által kvázi meghosszabbítható a készenléti idő, akkor bizony elgondolkoznék.
A porosodásra nem is nagyon tudom mit reagáljak, meglehetősen elszomorító, hogy pl. az sgs2-höz képest masszívabb felépítésnél is előfordul ilyen hibalehetőség és az embernek azon kell gondolkodnia, hogy vigye-e emiatt szervízbe.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ha jól értelmezem, akkor lejárt a "Locations"-öm, viszont kellene hamar valami "ingyenes" navi (mondjuk egy Sygic). Nem tudná valaki feltölteni valahová, majd átküldeni a linket privátban? Olyan helyen vagyok most, ahol a torrent le van tiltva.
A másik kérdés: a Google Navigation megy offline is? Tegnap használtam online módban, csak eléggé leamortizáltuk vele az amúgy is kevéske mobilnetet...Előre is kösz!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
Mentést csináltam rögtön rootolás után, kellett is, mert a legújabb insertcoin után boot loop volt
Megnézem ezt a kerneles dolgot, még nem nagyon tiszta
De próbálok olyan ROMot keresni, ami állítja a procit is és megfelelne az igényeimnek
Nem árt a telefonnak ez a "sok" ROM csere?Meg ezt a Radio dolgot nem értem igazán...?
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Halihó!
Egy gyors kérdés:
azt hol tudom beállítani, hogyha feloldom a bill zárat és bejön a kezdőképernyő ne adjon ilyen emelkedő hangot? Kicsit idegesítő.3G mérésére milyen programot használatok ami viszonylag pontos? 150 mb-s csomagban vagyok, szeretném látni, hogy mennyit esznek a widgetek amik a főképernyőn vannak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6569 üzenetére
Beállítások/hangok/képernyő lezárási hang.
Call meter.Bs szépen játszik, felirat is jó, csak ha beletkerek, visszaugrik az elejére. :S
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nekem egy sima Sensation XE rom kéne, ahol van Sense 3.5, Beats szoftver buhera meg 1.5GHz proci, hogy minden lag megszűnjön? Van ilyen steril rom valahol?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Something_
őstag
-
törölt tag
-
Something_
őstag
Ismerkedek az apk file-ok telepítésével, kisebb nagyobb sikerrel. 9MM felment tökéletesen, az Order of Chaos apk file indítása után azt írja, hogy nem kompatibilis. Az hogy lehet? Az apk file indítása után a kompatibilis verziót kéne letöltenie netről, nem?
A Spiderman apk file futtatása után letöltötte a 800 megás játékot, viszont el van csúszva a kép. Ez mitől van?
Hogy lehet berakni fórumba kis képet? Ilyen bazi nagyba szúrja be
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocsi a sok postért.
ROMok összegyűjtve HTC Sensationre
-
Saccco
nagyúr
Jelentem, hogy beszálltam a klubba, és marhára tetszik!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6577 üzenetére
Szerintem azért, mert nem megfelelő a játék felbontása.
Amit te keresel az akkor az időjárás hangja, nyisd meg az időjárást, és ott állítsd be, hogy ne legyen hang.
-
Something_
őstag
Szia. En is az idojaras hangra gondoltam, megneztem es nincs is bekapcsolva. Ilyen animacio hang, gondolom a hatter miatt. Mert ugye kinyitas utan animalva van a hatter es akkor szol ez a hang. Passzolom, h mi lehet.
A jatek felbontasa miert nem egyezik? Apk file telepitese utan elkezdi wifirol letolteni a telefofonhoz valo verziot, vagyis azt kellene neki, nem?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6584 üzenetére
Szerintem a felbontást maga az apk határozza meg, nem pedig a telefon.
Tehát azt tölti le, amilyen verziójú/felbontású van telepítve.De ugyebár, ha legálisan megvetted a marketről, akkor a megfelelő felbontású került telepítésre, ha pedig nem, akkor az warez, ami nem fórum téma.
-
törölt tag
Felraktam, de sajnos a verzió csak 2.3.4 és Sense 3 amit felrak.
Javasol egy radio frissítést is a biztonságos működés érdekében, én ezt kihagytam, nem hiszem, hogy ez befolyásolná, ha mégis, azt én már nem tudom meg.
A menü csak 3 oldalas, ki van szedve pár dolog. A teló gyors, hálózatot nem dobta el a wifi is jól teljesít, maga a telefon sem akad, gördülékeny minden.
Viszont úgy indul újra a készülék, mint a legelső bekapcsoláskor, mindent újra be kell állítani.
Most szedem is le, mert így első ránézésre is ugyanazt kaptam, mint amikor a telefont vettem.
Azt hiszem én a ROMozást kihagyom egy darabig, mert nem találtam olyat, amilyenre szükségem lenne. Próbálkozni lehet, hátha vki a "csupasz" rendszereket szereti.
Ha értenék hozzá, csinálnék egy jó ROM-otDe ha vki találna egy "tiszta" 2.3.5-öt Sense 3.5-el és a procikat 1.5-re állítva, az szóljon
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz #54715584 #6567 üzenetére
Radio rom csere.
Nem kell aggódni, néhány ezer flash-t biztos kibír a nand.Igazán jó főzött Sense 3.5-ös romot, szerintem a HTC Rezound romjából fognak készíteni.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
MerLinh
senior tag
én annó csak rá eresztettem sensation XE ruut a simára gond nélkül felment, bár supercid kellett hozzá, de arra még nincs 3.5 úgy tudom, 2.3.4 sense 3 van xere még csak
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
mumk1
addikt
Azért nem olyan rég jelent még meg. A HTC Runnymede /XL -n debütált a 3.5 és most a napokban bejelentett HTC Rezound kapta még meg. Valamivel el kell adni az új modelleket is . Pár hét szerintem és megérkezik a sima és XE Sensationokra is.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Én azért manapság jobban bízom a fastboot parancsokban.
Egy kérdés: most rcmixed használok már két napja, de nem győzött meg annyira, bár igaz, még mindig inkább ez, mint a többi.
De.
Azt írja magáról, hogy 3d, de nem igazán találom a 3d bekapcsolásának az opcióját.A desire-en, a runnymede romoknál a képernyő beállításoknál volt, de itt még az rcmix tweaksnél sem találom.
Vagy a neve ellenére kihagyta volna belőle?
-
mumk1
addikt
Azért amivel én vettem júni elején, ahhoz képest már nagyon sokat javult a 3.0-s is, jó persze nem tökéletes. A jelenlegi 3.5-ös fözött romoknak meg lehet hogy pont az a nyűgje, hogy az XL romjából faragták, ami egy teljesen más (régebbi) SOC-ból építkezik. Azért is írtam az elöbb, hogy az igazi 3.5-ös főzött romok a HTC Rezound romjából fog megérkezni. Kicsit előbb mint a HTC-től.
@Edenyke
Jó régen néztem már robocik romját. Akkor sebességre tetszett, de mindenféle felbontás gondjai voltak. Talán ez az egy rom a kakukktojás és nem tudom miből készített, mert jóval korábban megvolt már, még mielőtt az XL kijött volna. (szeptemberben kezdte el)[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Egyébként ez a Rezound is gyönyörű egy készülék lett, kíváncsi vagyok jövőre lesz-e európai variáns ugyanilyen kinézettel. (720p kijelzős tuti lesz)
Ez meg a Motorola Razr a legszebb most, bár nekem a Sensation is mindig a topban van ezzel a kicsit besüllyedt kijelzővel, tök egyedi szerintem, meg a hátlap is.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zirowe
nagyúr
Nekem egyelőre a legnagyobb csapást a jonas féle htc_ime mod elvesztése jelenti.
A kipróbált alternatív billentyűzetek egyike sem felel meg, a jonas pedig álló helyzetben nem tölti ki a teljes kijelzőt, fekve viszont tökéletes.
Így nem pálya sajnos.:SVki esetleg nem tud olyan billentyűzetet, ami teljesen moddolható (htc felület, benyomás hosszúsága, kirakandó karakterek, és ami a legfontosabb [mert az előző hármatt már megtaláltam az egyikben, csak ez az utolsó hiányzik mindből]: saját házirend állítható be sms íráskor a unicode karakterek tiltása végett)?
-
törölt tag
Nem tököltem, nyomtam egy gyári visszaállítást, azért köszi a linkeket, majd talán vmikor később "szenvedek" ezekkel a ROMokkal. A legjobb, ha türelmesen várok ICS-re vagy Sense 3.5-re.
-
keIdor
titán
válasz #54715584 #6599 üzenetére
ICS az nem mostanában lesz, kiindulva a múltból. Mindig hónapok kérdése.
Tavaly is ilyenkor kijött a Gingerbread, a Samsung és a HTC voltak a leggyorsabbak, de nekik is csak idén február-márciusban jött.
Kis gonoszkodás: Az LG-nél csak 4 napja érhető el a 2.3 az se minden készüléken és minden szolgáltatónál.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs